Edhe pse ajo është një thesar nga media, ju nuk mund të doni të merrni jashtë

Që nga mediat kohët e fundit qëlloi një të nxehtë, nxiton nga një shumëllojshmëri e ekspertëve dhe mediave njerëzit kanë dalë në lidhje me perspektivat e saj dhe skena të parave. Kur një gjë që ne të gjithë duhet të bëjmë, kur në fakt të jetë më i qetë duke menduar këtë gjë në fund të fundit nuk është aq i mirë, nuk është që të bëjë atë, bëjeni atë se si ta bëjnë atë. Sigurisht, për aq kohë sa nuk është optimist në lidhje me çdo gjë, ka Paizhuan, dhe e keni parë një shumë të artikujve Paizhuan Paizhuan as sot këtu, as lavdërimet, ajo mund të jetë nga media të flasim rreth asaj se si për të zhvilluar atë.
Njëri, i cili nuk mund të quhet nga mediat
“Rregulli 1%” kurrë nuk ka ndryshuar, përmbajtja reale e përdoruesve do të jetë gjithmonë në gjendje për të prodhuar vetëm 1%, ndërkohë që 1%, sa njerëz mund të quhet nga media të bëni? Unë mendoj se mediat duhet të kenë elementet e mëposhtme nga
Një origjinaliteti i Pavarur: Si nga mediat natyrisht, është një “vetë”, dhe në qoftë se një ditë nga mediat riprodhohen artikuj të tjerëve, ndjej nuk mund të konsiderohet si një abstrakt nga mediat.
(2) Afati kohor: prona media dhe afatet kohore të procesit natyror është i lidhur për të, dhe në qoftë se ju pëlqen të shkruani një roman supë pule apo diçka, ose të bëjë një “shkrimtar” atë, pasi media nuk është për ju. Sepse që social media Përmbajtja për të mbajtur brenda industrisë disa prej përmbajtjes temë më popullor.
3 rezistenca Focus: nga media të ketë e tyre fikse temën fokus kuzhinën chat sot, nesër, pull, astronomi fituar rreth marketingut. Përjashtim të rastit kur ju me të vërtetë besojnë se ndikimi i tyre, lexuesi i drejtohet personit që ju shkojnë, pa marrë parasysh se çfarë ne do të shikojmë në shkrim
4 diskursi: Disa njerëz mendojnë se mediat kanë pasur qasje, vetë mediat mund të jenë më shumë njerëz për të parë, dhe përfundimisht e gjeti veten në atë ditë përveç të pastrohen vizita, askush nuk zog ju. Prandaj, e drejta për të folur nuk është aq e thjeshtë për të marrë, nëse ju keni të drejtë të flasë, atëherë urime për ju, edhe nëse nuk i plotëson top tre, ju gjithashtu mund të bëjë një të mirë nga mediat.
Së dyti, dëshira për të shkruar diçka që nuk është domosdoshmërisht i qëndrueshëm
Ende përdorin Google Reader, unë u abonuar në qindra blog, gjashtë muaj pas gjetjet gjithashtu të vazhdojë për të rinovuar më pak se një të dhjetën, dhe frustrimit dhe pastaj tërheq jashtë disa të adresën blog popullor për abonim. Shikoni veten tuaj, blog Sina vetëm nga kohë çdo ditë për të shkruar diçka, trafiku nuk është i ulët, dhe më vonë shkroi rreth gjashtë muaj të ndihen stumped, jo pak të shkruaj për të. Mbështetur më vonë për shkak të parave të tyre për të blerë hapësira të marrë një faqe me WP, t’i përmbahen vetëm 10 muaj, ishte gjithashtu i gatshëm të rinovojë hezitojnë të shkruajnë. Microblogging nuk është përdorur për një kohë të gjatë është ndoshta arsyeja stumped ata përsëri stumped, 140 fjalë ose më pak Përmbajtja ende mund të jetë me shkrim.
Rreth një muaj më parë dhe filloi të shkruaj ditar, vetëm përsëri në klientin sohu lajmeve për të krijuar një media me porosi, “Perandori probleme”, këtë herë unë nuk e di se sa kohë ai mund.
Së treti, përfitimet dinamike më shumë nga
Kush janë inerte, nuk përpjekje korrjes nuk mund të zgjasë gjatë. Në epokën blog, unë kam vërejtur një bukuri grim klasë blog “lodhur pak i lodhur”, por atëherë kjo motra i cili ishte picking nga letër të butë flokët janë reklamat. Unë mendoj se kjo është mënyra më e vlefshme dhe më shumë gjasa të gjatë nga mediat, që është, në një fushë vertikale për të ndërtuar tifozët e tyre, dhe nëpërmjet formave të tjera të produkteve të letrës të buta rekomanduar, që të nxjerrin interesat përkatëse. Ndërkohë, në qoftë se rënia në cilësinë e përmbajtjes së medias nga, të tilla si i lodhur lodhur vogël të kësaj, përdoruesit do të jetë Masi, në mënyrë që njerëzit nga mediat do të përpiqet për të ruajtur këtë ekuilibër.
“Asnjë fitim nuk mund të përballojë të hershme”, vetëm është në gjendje të mbajë afatgjatë shkrimin interesit, apo për të shqyrtuar modelin e përshtatshëm të biznesit. Letër e butë dhe reklamat është modele lehtë e biznesit, por këto metoda vendosje është ende nevojë për të ndërtuar në nga influenca e medias, kështu që të gjithë nga njerëzit e medias së pari mendojnë për veten tuaj se si mund lexuesit kanë tërhequr vlerën e tyre komerciale vijnë rreth.
Së katërti, pasi media është ende përmbajtja është mbret
Gjatë gjithë njerëzit e medias janë të njohur tani nga neni, mund të vërtetë të rrinë dhe të gjejnë mënyra të llogarive mund të jetë fitimprurës edhe pse nuk janë, por jo shumë. Donte një bagëti të mëdha nga media, shumë në fakt, vetëm për të zënë poste, por jo për të shkuar në të tilla operacione një media, duke përfshirë edhe pozicionimin e përgjithshëm, audiencë të synuar dhe kështu me radhë. Vjen nga mosha e mediave, shumë e kanaleve ekzistuese të rrjetit, të tilla si mikro-channel, mikro-blog, blog, klientët e lajmeve, etj, por vlera e vërtetë nuk është në thelbin e këtyre kanaleve, por në përmbajtje.
Që nga mediat nuk mund vetëm të shkruani në lidhje me ushqimin dhe pini Lazard, por një e vërtetë e thatë. Këto nuk janë shtënë ballin thahet, siç mund të kërkohet si gazetarët nga tema në temë të ekzekutuar të gjithë kujdesin e planifikuar për veten e tyre. Prandaj, pasi që kanalet e medias drejtimin në frontin nga media, zonja dhe personat nga media, ju lutem mendoni me kujdes për mënyrën se si ata duan të bëni para se të filloni, sigurisht, është që të kemi mundësi për të përgatitur njerëzit. Përgatitja kanale tuaj të shpërndarjes, fillojë duke bërë atë përmbajtje me të vërtetë të vlefshme

Leave a Reply