E3 om games te demonstreren, niet consoles

Een groot deel van de focus deze week op de Electronic Entertainment Expo, de video game-industrie de grote jaarlijkse beurs, zal op Microsoft en Sony, die beide nieuwe spelconsoles komen op tijd voor de feestdagen.

Maar de kijker binnen het Los Angeles Convention Center zal niet zozeer worden op de Xbox One en PlayStation 4 als wat echt belangrijk is: de games zelf.
Met deze twee next-generation consoles op de nabije horizon, game-ontwikkelaars zijn in een overgangsperiode tussen de nieuwe apparaten en degenen die mensen genieten in hun huizen nu. Veel van de titels te zien tijdens de E3 kunnen direct worden afgespeeld, met een next-gen optie op de weg.
Sony brengt meer dan 40 games voor de PS3 en handheld PSVita evenals de aanstaande PS4. “Beyond: Two Souls,” “Gran Turismo 6” en “Killzone: Shadow Fall” zijn slechts enkele van de langverwachte titels het zal worden voorzien. En Bungie, makers van de populaire “Halo” franchise, zal gameplay zien van “Destiny”, een nieuw spel.
“Mensen willen games te zien, en we zijn hopelijk gaan om een ​​spel te brengen dat de mensen zullen houden,” zegt Eric Osborne, senior schrijver voor “Destiny” en het hoofd van de gemeenschap voor Bungie, de ontwikkelaar van de game. “We hebben hard gewerkt, en tranende ogen beginnen te maken voor een glimlach. Het is gewoon heel spannend voor ons. Je vraagt ​​je af altijd wat mensen gaan zeggen.”
Bekijk een demo van Xbox One
Zeg hallo tegen Xbox One
Exclusief: Sony heeft hoge verwachtingen voor PS4 Microsoft met opzet verdeeld zijn Xbox Een aankondiging in twee delen dus het zou uitsluitend te richten op games tijdens E3 – in het bijzonder, de 15 exclusieve franchises het voor het eerste jaar van de Xbox One heeft beloofd. Het bedrijf kondigde maandag dat de Xbox One kost $ 499 en gaan over de verkoop in 21 landen in november.
Hoewel het misschien lijkt Nintendo is afbouw van de E3 inspanningen door niet in het bezit van een showcase event, het spel bedrijf heeft eigenlijk meer evenementen gepland dan gebruikelijk. Het is ook direct aantrekkelijk voor de consument door specifiek gericht op de software line-up en hen te laten nieuwe game demo’s spelen bij geselecteerde Best Buy winkels in Noord-Amerika.
Ubisoft is een andere uitgever met een voet in het heden en een in de toekomst. Het zal worden pronken meer van ‘Assassin’s Creed IV: Black Flag, “een titel gepland voor oktober voor alle huidige consoles (PS3, Xbox 360, Wii). Het bedrijf zal ook een beetje de smaak van zijn next-gen aanbieden, “Kijk Dogs,” op de E3.
Yannis Mallat, CEO van Ubisoft Montreal Studio, zei dat zijn bedrijf niet wachten op meer informatie over de nieuwe consoles, maar begon met de ontwikkeling van zijn spel jaar geleden met oog voor wat er zou kunnen zijn. Mallat zei dat hij gelooft alles wat planning vooraf gaat afwerpen en mensen zullen de resultaten te zien tijdens de show.
Andere bedrijven zijn ook op zoek naar het krijgen van hun titels op de E3 wereldtoneel. En het zou niet voelen als een compleet E3 zonder nieuwe “Call of Duty” of “Battlefield” spel.
“Call of Duty: Ghosts” (Infinity Ward / Activision), de 10e in de blockbuster franchise, zal speelbaar zijn op de huidige en toekomstige consoles. “Battlefield 4” (DICE / Electronic Arts) zullen gamers geeft een eerste blik op de multiplayer-modus op de E3.
Gamers ook kijken uit naar het krijgen van hun handen op ‘Metal Gear Solid V: The Phantom Pain “(Konami),” Duck Tales: Remastered’ (Capcom), “Batman: Arkham Origins” (Warner Bros Interactive Entertainment) en de meest recente funky aflevering van ‘Saints Row 4 “(Volition / Deep Silver).
Pete Hines, vice-president van de public relations en marketing voor Bethesda Softworks, zei dat zijn bedrijf en anderen een evenwicht tussen het dienen van hun huidige fanbase (met “The Elder Scrolls Online”) en het ontwikkelen van games, zoals ‘Wolfenstein moet toeslaan: The New Order “voor toekomstige consoles.
“We zijn nog steeds het ontwikkelen van games voor wat in wezen een bewegend doel”, zegt Hines. “Ik denk dat het gaat om een ​​zeer leuke E3 zijn, omdat het gaat worden alles over de spellen en zeer weinig praten over een aantal van de andere dingen.”
Disney zal ook het maken van een plons op de E3 met “Disney Infinity ‘, een nieuwe toegang tot het speelgoed beeldje / video game genre populair gemaakt door de” Skylanders “franchise. Gamers zullen in staat zijn om te spelen met hun favoriete Disney-en Pixar personages in een videogame, evenals het speelgoed beeldjes.
Activision is niet te laten Disney lopen allemaal over haar grasmat wel. Zijn “Skylanders SWAP Force” zal te zien zijn, het aanbieden van nieuwe innovatie voor het genre. In dit spel, zal verwisselbare helften van personages creativiteit spelers uitdagen terwijl daadwerkelijk een verdubbeling van het aantal tekens dat je kunt spelen in de game.
E3’s trade-beursvloer opent ‘s middags PT dinsdag en loopt tot en met donderdag. Het werd voor het eerst gehouden in 1995 en is van oudsher een alleen-media-event, hoewel veel fans vinden manieren om te krijgen inch

AMDAGP-SYS

ANSI-SYS

ARP-EXE

BCMWL6-SYS

BFE-DLL

BRCI06UI-DLL

BRCLUI06-DLL

BRMWUNI2-DLL

BRPTUNI2-DLL

BRURD23A-DLL

BTHPRINT-SYS

BTHUSB-SYS

C_IS2022-DLL

CIADMIN-DLL

CIDAEMON-EXE

Leave a Reply