E3 at fremvise spil, ikke trøster

Meget af fokus i denne uge på Electronic Entertainment Expo, den video game industrien store årlige messe, vil være på Microsoft og Sony, som begge har nye spilkonsoller kommer i tide til ferie shopping sæsonen.

Men rampelyset inde i Los Angeles Convention Center, vil ikke være så meget på Xbox One og PlayStation 4 som hvad der er virkelig vigtigt: de spil selv.
Med disse to næste generations konsoller på nærmeste horisont, spiludviklere i en overgangsperiode mellem de nye enheder og dem, som folk nyder i deres hjem lige nu. Mange af titlerne fremhævede under E3 kan afspilles med det samme, med en next-gen option nede ad vejen.
Sony bringer mere end 40 kampe for sin PS3 og håndholdte PSVita samt den forestående PS4. “Beyond: Two Souls”, “Gran Turismo 6” og “Killzone: Shadow Fall” er blot et par af de meget ventede titler vil det blive byder. Og Bungie, skaberne af den populære “Halo” franchise, vil vise gameplay fra “Destiny”, et nyt spil.
“Folk ønsker at se spil, og vi forhåbentlig vil bringe et spil, som folk vil elske,” sagde Eric Osborne, ledende forfatter for “Destiny”, og lederen af ​​community for Bungie, spillets udvikler. “Vi har arbejdet virkelig hårdt, og bleary øjne er begyndt at vige for smil. Det er bare rigtig spændende for os. Du har altid spekulerer på, hvad folk vil sige.”
Se en demo af Xbox One
Sig goddag til Xbox One
Eksklusivt: Sony har store forventninger til PS4 Microsoft målbevidst opdele sin Xbox One annonceringen i to dele, så det kunne fokusere udelukkende på spil i løbet af E3 – specifikt de 15 eneretsfranchiser den har lovet for det første år af Xbox One. Selskabet meddelte mandag, at Xbox Man vil koste $ 499 og gå på salg i 21 lande i november.
Selv om det kan synes Nintendo nedtrappe sin E3 indsats ved ikke at besidde et udstillingsvindue begivenhed, spillet virksomheden faktisk har flere arrangementer er planlagt end normalt. Det er også tiltalende direkte til forbrugerne ved at fokusere specifikt på sin software lineup og lade dem spille nye spildemoer på udvalgte Best Buy butikkerne i Nordamerika.
Ubisoft er en anden udgiver med den ene fod i den nuværende og en i fremtiden. Det vil vise flere af “Assassins Creed IV: Black Flag”, en titel udkommer i oktober for alle nuværende konsoller (PS3, Xbox 360, Wii). Selskabet vil også give en lille smagsprøve på sin næste generations tilbud, “vagthunde”, på E3.
Yannis Mallat, administrerende direktør for Ubisoft Montreal Studio, sagde hans selskab ikke vente detaljer om de nye konsoller, men begyndte udviklingen på sine spil år siden med et øje til, hvad der kunne være. Mallat sagde, at han mener alt, forudgående planlægning kommer til at betale, og folk vil se resultater i løbet af showet.
Andre virksomheder ser også frem til at få deres titler på E3 globale scene. Og det ville ikke føles som en komplet E3 uden en ny “Call of Duty” eller “Battlefield” spil.
“Call of Duty: Ghosts” (Infinity Ward / Activision), den 10. i blockbuster franchise, vil blive afspilles på nuværende og fremtidige konsoller. “Battlefield 4” (DICE / Electronic Arts) vil give spillerne et første kig på sit multiplayer mode på E3.
Gamers også ser frem til at få deres hænder på “Metal Gear Solid V: The Phantom Pain” (Konami), “Duck Tales: Remastered” (Capcom), “Batman: Arkham Origins” (Warner Bros Interactive Entertainment) og den seneste funky rate fra “Saints Row 4” (Volition / Deep Silver).
Pete Hines, vice president for public relations og marketing for Bethesda Softworks, sagde, at hans selskab, og andre skal finde en balance mellem betjener deres nuværende fanskare (med “The Elder Scrolls Online”) og udvikling af spil som “Wolfenstein: The New Order “for fremtidige konsoller.
“Vi er stadig at udvikle spil for hvad er hovedsagelig et bevægeligt mål,” Hines sagde. “Jeg tror, ​​det kommer til at være en meget sjov E3, fordi det vil være alt om spil og meget lidt snak om nogle af de andre ting.”
Disney vil også være at gøre en splash på E3 med “Disney Infinity”, en ny indrejse i legetøjet figur / video spil genre gjort populær af de “Skylanders” franchise. Spillerne vil være i stand til at spille med deres foretrukne Disney og Pixar figurer i et videospil samt legetøjsfigurer.
Activision er ikke at lade Disney gå over sine græstørv selv. Dens “Skylanders SWAP kraft” vil blive udstillet, der tilbyder ny innovation for genren. I dette spil, vil udskiftelige halvdele af tegn udfordrer spillernes kreativitet og samtidig effektivt fordobling af antallet af tegn, du kan spille i spillet.
E3 handel-show sal åbner ved middagstid PT tirsdag og løber gennem torsdag. Det blev første gang afholdt i 1995 og er traditionelt en medie-only begivenhed, selv om mange fans finde måder at komme i.

AMDAGP-SYS

ANSI-SYS

ARP-EXE

BCMWL6-SYS

BFE-DLL

BRCI06UI-DLL

BRCLUI06-DLL

BRMWUNI2-DLL

BRPTUNI2-DLL

BRURD23A-DLL

BTHPRINT-SYS

BTHUSB-SYS

C_IS2022-DLL

CIADMIN-DLL

CIDAEMON-EXE

Leave a Reply