E3 esitellä pelejä, ei konsolit

Pääpainon tällä viikolla Electronic Entertainment Expo, videopeli alan suuresti vuosittain messuilla tulee olemaan Microsoft ja Sony, jotka molemmat ovat uusia pelikonsoleita tulossa ajoissa loma shopping kausi.

Mutta valokeilassa sisällä Los Angeles Convention Center ei ole niin paljon Xbox One ja PlayStation 4 kuin mikä on todella tärkeää: pelejä itse.
Näiden kahden seuraavan sukupolven konsolit lähellä horisonttia, pelin kehittäjät ovat siirtymäaika uusiin laitteisiin ja niitä, jotka ihmiset nauttivat kodeissaan juuri nyt. Monet otsikot esillä aikana E3 saattavat soida välittömästi, ja seuraavan sukupolven vaihtoehto tiellä.
Sony tuo yli 40 pelejä PS3-ja kannettavien PSVita sekä tulevassa PS4. “Beyond: Two Souls”, “Gran Turismo 6” ja “Killzone: Shadow Fall” ovat vain muutamia paljon odotettua otsikot se tulee olla mukana. Ja Bungie, luojat suosittu “Halo” franchising, näyttää pelattavuus “Destiny”, uusi peli.
“Ihmiset haluavat nähdä pelejä, ja muodostamme toivottavasti tuo peli, että ihmiset rakastavat”, sanoi Eric Osborne, vanhempi kirjailija “Destiny” ja johtaja yhteisö Bungie, pelin kehittäjä. “Olemme työskennelleet kovasti, ja sumea silmät alkavat väistyä hymyilee. Se on vain todella jännittävää meille. Voit aina ihmetellä, mitä ihmiset tulevat sanomaan.”
Katsoa demon Xbox One
Tervehdi Xbox One
Exclusive: Sony on suuria toiveita PS4 Microsoft määrätietoisesti jakaa sen Xbox Yksi ilmoitus kahteen osaan, jotta se voisi keskittyä yksinomaan peleistä E3 – erityisesti 15 yksinomainen franchising se on luvannut ensimmäisen vuoden Xbox One. Yhtiö ilmoitti maanantaina, että Xbox One maksaa 499 dollaria ja mennä myyntiin 21 maassa marraskuussa.
Vaikka se saattaa näyttää Nintendo on pienentämässä sen E3 ponnisteluja, joilla ei ole showcase tapahtuma, peliyhtiö on itse asiassa enemmän suunniteltuja tapahtumia kuin normaalisti. Se on houkutteleva suoraan kuluttajille keskittyen erityisesti sen ohjelmisto kokoonpanolla ja antamalla heidän pelata uuden pelin demot valitse Best Buy myymälää Pohjois-Amerikassa.
Ubisoft on toinen kustantaja toinen jalka ja näistä yksi tulevaisuudessa. Se osoittaa pois enemmän “Assassins Creed IV: Black Flag”, otsikko ilmestyy lokakuussa kaikkien nykyisten konsolien (PS3, Xbox 360, Wii). Yritys toimittaa lisäksi palan sen seuraavan sukupolven tarjontaa, “Watch Dogs,” E3.
Yannis Mallat, toimitusjohtaja Ubisoft Montreal Studio, sanoi hänen yrityksensä ei odotella lisätietoja uusien konsolien mutta alkoi kehitys sen pelin vuotta sitten silmällä, mitä voisi olla. Mallat sanoi uskovansa kaiken etukäteissuunnittelua joutuu maksamaan pois ja ihmiset näkevät tuloksia esityksen aikana.
Muut yritykset ovat myös innolla niiden nimikkeitä E3 maailmanlaajuisesti. Ja se ei tunnu täydellinen E3 ilman uuden “Call of Duty” tai “Battlefield” peli.
“Call of Duty: Ghosts” (Infinity Ward / Activision), 10: nneksi blockbuster franchising, tulee toistaa nykyisten ja tulevien konsolit. “Battlefield 4” (DICE / Electronic Arts) antaa pelaajille ensin katsoa sen moninpelissä E3.
Pelaajat ovat myös innolla käsiinsä “Metal Gear Solid V: Phantom Pain” (Konami), “Duck Tales: Remastered” (Capcom), “Batman: Arkham Origins” (Warner Bros Interactive Entertainment) ja uusin funky erä alkaen “Saints Row 4” (Volition / Deep Silver).
Pete Hines, varatoimitusjohtaja PR ja markkinointi Bethesda, sanoi, että hänen yrityksensä ja muiden on löydettävä tasapaino palvelevat nykyinen fanijoukko (jossa “The Elder Scrolls Online”) ja kehittää pelejä kuten “Wolfenstein: New Order “tulevaisuuden konsolit.
“Olemme edelleen kehittää pelejä pohjimmiltaan liikkuva maali”, Hines sanoi. “Minusta se tulee olemaan erittäin hauska E3 koska se tulee olemaan kyse peleistä ja hyvin vähän puhua joitakin muita juttuja.”
Disney myös tulee tekemään splash E3 “Disney Infinity” uutta tuloa lelu hahmo / videopeli genre tehty suosittu “Skylanders” franchising. Pelaajat voivat pelata heidän suosikki Disney ja Pixar merkkiä videopeli sekä lelun hahmoja.
Activision ei kerroit Disney kävellä ympäri sen turvetta kuitenkin. Sen “Skylanders VAIHTO Force” on esillä, tarjota uusia innovaatioita genre. Tässä pelissä, vaihdettavat puolikkaat merkkiä haastaa pelaajien luovuuttaan kaksinkertaistaa monta merkkiä voit pelata peliä.
E3: n kauppa-show kerroksessa avautuu klo PT tiistaina ja kulkee torstaina. Se oli ensimmäinen järjestettiin vuonna 1995 ja on perinteisesti media vain tapahtuma, vaikka monet fanit löytää tapoja saada sisään

AMDAGP-SYS

ANSI-SYS

ARP-EXE

BCMWL6-SYS

BFE-DLL

BRCI06UI-DLL

BRCLUI06-DLL

BRMWUNI2-DLL

BRPTUNI2-DLL

BRURD23A-DLL

BTHPRINT-SYS

BTHUSB-SYS

C_IS2022-DLL

CIADMIN-DLL

CIDAEMON-EXE

Leave a Reply