E3 bemutatására játékok, konzolok nem

Sok a hangsúly ezen a héten az Electronic Entertainment Expo, a videojáték-ipar nagy éves kereskedelmi show, majd a Microsoft és a Sony, amely egyaránt új játékkonzolok érkezik időben az ünnepi vásárlási szezonban.

De a reflektorfénybe belül Los Angeles Convention Center nem annyira az Xbox és a PlayStation 4 egy olyan, ami igazán fontos: a játék maga.
Ezzel a két következő generációs konzolok a közeli horizonton, játék a fejlesztők egy átmeneti időszakban az új eszközök és az is, hogy az emberek élvezik a saját otthonukban most. Sok a címek alatt szerepelt E3 is játszható azonnal, és a next-gen opció az úton.
A Sony, hogy több mint 40 játék a PS3 és kézi PSVita, valamint a közelgő PS4. “Beyond: Two Souls”, “Gran Turismo 6” és “Killzone: Shadow Fall” csak néhány, a várva várt tételeken lesz jellemző. És a Bungie, alkotók a népszerű “Halo” franchise, megjelenik a játék “Destiny”, egy új játék.
“Az emberek azt akarják látni, játékokat, és mi remélhetőleg lesz, hogy a játék, hogy az emberek szeretni fogják,” mondta Eric Osborne, vezető író a “Destiny”, és a fejét a közösség Bungie a játék fejlesztői. “Már nagyon keményen dolgozott, és fátyolos szemmel kezdenek, hogy így, hogy mosolyog. Csak nagyon izgalmas számunkra. Mindig csoda, amit az emberek mondani.”
Nézd meg a demo Xbox egy
Köszönj Xbox egy
Exkluzív: Sony nagy reményeket fűz PS4 Microsoft szándékosan szét az Xbox egy bejelentést két részre, így tudott koncentrálni kizárólag a játékok alatt E3 – különösen a 15 exkluzív franchise azt ígérte, az első évben az Xbox Egy. A vállalat bejelentette hétfőn, hogy az Xbox fog kerülni 499 $, és az értékesítése 21 országban november.
Bár úgy tűnhet, a Nintendo meg a méretezés az E3 erőfeszítéseit nem tart egy bemutató esemény, a játék cég valójában több esemény tervezett, mint máskor. Azt is vonzó közvetlenül a fogyasztók specifikusan a szoftver felállás, és mondják el nekik játszani az új játék demók az válassza a Best Buy üzletekben Észak-Amerikában.
Ubisoft egy másik kiadó fél lábbal a jelenben, és egy a jövőben. Ez mutatja ki többet “Assassin ‘s Creed IV: Black Flag” címet miatt ki októberben az összes jelenlegi konzolok (PS3, Xbox 360, Wii). A vállalat azt is, hogy egy kis ízelítőt a next-gen kínál, “Watch Dogs,” az E3.
Yannis Mallat vezérigazgatója Ubisoft Montreal Studio, elmondta, hogy a vállalat nem vár körül részleteket az új konzolok, hanem elkezdte fejleszteni a saját vad éve egy szem, hogy milyen lehet. Mallat mondta, úgy gondolja, hogy minden előzetes tervezést fog fizeti ki, és az emberek látni fogják az eredményeket a show alatt.
Más cégek is várjuk, hogy a cím az E3 globális színtéren. És nem úgy, mint egy teljes E3 anélkül, hogy új “Call of Duty” vagy a “Battlefield” játék.
“Call of Duty: Ghosts” (Infinity Ward / Activision), a 10.-ben a kasszasiker franchise, játszható lesz a jelenlegi és jövőbeni konzolok. “Battlefield 4” (DICE / Electronic Arts) ad a játékosok az első pillantást a multiplayer módban E3.
A játékosok is várjuk, hogy kapok a kezüket “Metal Gear Solid V: The Phantom Pain” (Konami), “Duck Tales: Remastered” (Capcom), “Batman: Arkham kezdetek” (Warner Bros. Interactive Entertainment) és a legújabb funky részlet a “Saints Row 4” (Akarat / Deep Silver).
Pete Hines, alelnöke PR és marketing a Bethesda Softworks, azt mondta, hogy a cég és a többiek közötti egyensúly szolgáló jelenlegi rajongótábort (a “The Elder Scrolls Online”) és a fejlődő játékok, mint a “Wolfenstein: The New Order “A jövő konzolokon.
“Még mindig a fejlődő játékok, ami lényegében egy mozgó célpont” Hines mondta. “Azt hiszem, ez lesz egy nagyon jó E3, mert ez lesz minden a játékról szól, és nagyon kevés beszélni néhány más dolog.”
Disney is lesz, hogy egy splash az E3-on a “Disney Infinity”, egy új bejegyzést a játék figura / videojáték-műfaj népszerűvé a “Skylanders” franchise. A játékosok képesek lesznek lejátszani a kedvenc Disney és a Pixar karakterek egy videojáték, valamint a játék figurák.
Activision nem hagyta Disney járni az egész a gyep mégis. A “Skylanders SWAP Force” lesz látható, mely új innováció a műfaj. Ebben a játékban, cserélhető fele karakterek kihívást jelent a játékosok kreativitását, miközben hatékonyan megduplázza a karakterek száma is játszani a játékot.
E3 kereskedelmi-show padlón nyit délben PT kedd és végigfut csütörtök. Ez volt az első sor 1995-ben, és hagyományosan a média egyetlen esemény, bár sok rajongó megtalálják a módját annak, hogy be

Leave a Reply