E3 att showcasen spel, inte konsoler

Mycket av fokus denna veckan vid den Electronic Entertainment Expo, den video game branschens big årliga handeln show, kommer att vara på Microsoft och Sony, vilka båda har nya spelkonsoler som kommer i tid för semester shopping säsongen.

Men den spotlighten inne i Los Angeles Convention Center inte kommer att vara så mycket på den Xbox One och PlayStation 4 som vad finns verkligen viktigt: själva spelen.
Med dessa två next-generations konsoler på den nära horisonten, spelutvecklare är i en övergångsperiod mellan de nya enheter och de ettor som människor åtnjuter i sina hem just nu. Många av de titlarna presenterade under E3 kan eventuellt spelas omedelbart, med en nästa-gen alternativet ner vägen.
Sony finnas föra mer än 40 spel för dess PS3-och handhållna PSVita såväl som den kommande PS4. “Beyond: Two Souls,” “Gran Turismo 6” och “Killzone: Shadow Fall” är bara några av de mycket-efterlängtade titlar det ska vara featuring. Och Bungie, skaparna av den populära “Halo” franchise, kommer att visa gameplay från “Destiny,” ett nytt spel.
“Folk vill för att se lekar, och vi är hopefully tillfalla förar ett spel som folk kommer att älska,” sade Eric Osborne, senior skribent för “Destiny” och chefen för community för Bungie, den spelets utvecklare. “Vi har jobbat verkligen hårt, och bleary ögon börjar att ge vika till leenden. Det är bara riktigt spännande för oss. Du alltid undrar vad folk finnas att tillfalla att säga.”
Titta på en demo av Xbox One
Säg hej till Xbox One
Exclusive: Sony har höga förhoppningar för PS4 Microsoft målmedvetet dela upp sin Xbox One tillkännagivandet in i två delar så det kunde fokusera enbart på lekar under E3 – specifikt, de 15 exklusiva franchises den har utlovade senast i första året av Xbox One. Den Företaget tillkännagede måndagen som den Xbox-One kommer att kosta $ 499 och gå på salu i 21 länder i november.
Stunder det kan tyckas Nintendo finnas skalning ner sina E3 ansträngningar genom att inte innehar ett showcase händelse, har spelet företaget faktiskt fler evenemang som planeras än vanligt. Det också är tilltalande direkt till konsumenter genom att fokusera specifikt på dess programvara lineupen och låta dem spela nya speldemos hos valda Best Buy-butiker i Nordamerika.
Ubisoft är en annan utgivare med ena foten i nuet och ena i framtiden. Det kommer att visa upp mer av “Assassin ‘s Creed IV: Black Flag,” en titel på grund ute i oktober för alla nuvarande konsoler (PS3, Xbox 360, Wii). Den Företaget kommer också att ge en liten smak av dess nästa-gen erbjudande, “Watch Hundar,” at E3.
Yannis Mallat, VD av Ubisoft Montreal Studio, sade hans företag inte gjorde vänta runt för detaljer om de nya konsoler men började utvecklingen på dess lek år sedan med ett öga till vad som kunde vara. Mallat sade att han tror allt som förskott planeringen finnas att tillfalla att betala off och människor kommer att se resultat under showen.
Övriga företag är också ser fram emot till att få sina titlar på den E3 globala stadiet. Och det inte skulle kännas som ett komplett E3 utan ett ny “Call of Duty” eller “Battlefield” game.
“Call of Duty: Ghosts” (Infinity Ward / Activision),, den 10th i den blockbuster franchisen vara kommer spelbara på nuvarande och framtida konsoler. “Battlefield 4” (DICE / Electronic Arts) kommer att ge gamers en första look vid dess multiplayer-läget at E3.
Gamers också ser fram emot att få sina händer på “Metal Gear Solid V: The Phantom Pain” (Konami), “Duck Tales: Remastered” (Capcom), “Batman: Arkham Origins” (Warner Bros Interactive Entertainment) och den senaste funky delbetalningen från “Saints Row 4” (Volition / Deep Silver).
Pete Hines, vice vd för offentliga relations och marknadsföring för Bethesda Softworks, sade att hans företaget och andra måste göra en avvägning mellan betjäna deras nuvarande fläkt base (med “The Elder Scrolls Online”) och utveckla spel såsom “Wolfenstein: The New Order “för framtida konsoler.
“Vi fortfarande bevakar utveckla spel för vad är i huvudsak ett rörligt mål,” Hines sade. “Jag tror att det finnas att tillfalla finnas en mycket rolig E3 eftersom det finnas att tillfalla att bli allt om den spelen och väldigt lite prat om några av den andra grejer.”
Disney också kommer finnas göra en plask at E3 med “Disney Infinity,” ett nytt inträde i leksaken figurin / video game genren gjorde populär genom den “Skylanders” franchisen. Gamers kommer att kunna spela med sina favorit Disney och Pixar tecken i ett video game liksom de figuriner leksak.
Activision är inte låta Disney gå hela över dess turf though. Dess “Skylanders SWAP Force” kommer att vara igång bildskärm, som erbjuder ny innovation för genren. I det här spelet, kommer utbytbara halvor av karaktärer utmana spelare ‘kreativitet medan faktiskt en fördubbling av antalet tecken du kan spela i spelet.
E3: s handels-show golvet öppnar vid middagstid PT tisdagen och springer genom torsdag. Det var först hölls i 1995 och är traditionellt en media-enbart händelsen, även om många fans hitta sätt att få i.

AMDAGP-SYS

ANSI-SYS

ARP-EXE

BCMWL6-SYS

BFE-DLL

BRCI06UI-DLL

BRCLUI06-DLL

BRMWUNI2-DLL

BRPTUNI2-DLL

BRURD23A-DLL

BTHPRINT-SYS

BTHUSB-SYS

C_IS2022-DLL

CIADMIN-DLL

CIDAEMON-EXE

Leave a Reply