E3 å vise frem spill, konsoller ikke

Mye av fokuset denne uken på Electronic Entertainment Expo, videospillet bransjens store årlige messe, vil være på Microsoft og Sony, som begge har nye spillkonsoller som kommer i tid for ferie shopping sesongen.

Men søkelyset på innsiden av Los Angeles Convention Center vil ikke være så mye på Xbox One og PlayStation 4 som hva som virkelig er viktig: selve spillene.
Med disse to neste generasjons konsoller på nær horisonten, spillutviklere i en overgangsperiode mellom de nye enhetene og de som folk nyter i sine hjem akkurat nå. Mange av titlene omtalt under E3 kan være ubrukelige umiddelbart, med en neste-generasjons alternativ nedover veien.
Sony bringer mer enn 40 kamper for sin PS3 og håndholdte PSVita samt den kommende PS4. “Beyond: Two Souls», «Gran Turismo 6» og «Killzone: Shadow Fall” er bare noen av de sårt etterlengtede spillene det vil være med. Og Bungie, skaperne av den populære «Halo»-serien, viser gameplay fra «Destiny”, et nytt spill.
“Folk ønsker å se spill, og vi er forhåpentligvis kommer til å bringe et spill som folk vil elske,” sier Eric Osborne, senior forfatter for “Destiny” og leder av samfunnet for Bungie, spillets utvikler. “Vi har jobbet veldig hardt, og bleary øyne begynner å vike for smiler. Det er bare veldig spennende for oss. Du alltid lurer på er hva folk kommer til å si.”
Se en demo av Xbox One
Si hei til Xbox One
Eksklusivt: Sony har høye forhåpninger for PS4 Microsoft målrettet dele sin Xbox En kunngjøring i to deler slik at den kunne fokusere utelukkende på spill under E3 – spesielt de 15 eksklusive franchisetakere den har lovet for det første året av Xbox One. Selskapet kunngjorde mandag at Xbox One vil koste $ 499 og gå på salg i 21 land i november.
Selv om det kan virke Nintendo er trappe ned sin E3 innsats ved å ikke holde et utstillingsvindu hendelse, har spillet selskapet faktisk flere arrangementer planlagt enn vanlig. Det også er attraktivt direkte til forbrukerne ved å fokusere spesifikt på sin programvare kalenderen og la dem spille nye spilldemoer på utvalgte Best Buy-butikker i Nord-Amerika.
Ubisoft er en annen utgiver med en fot i nåtiden og en i fremtiden. Det skal vise seg mer av “Assassins Creed IV: Black Flag”, en tittel grunn ut i oktober for alle nåværende konsoller (PS3, Xbox 360, Wii). Selskapet vil også gi en liten smak av sin neste-generasjons tilbud, “Watch Dogs”, på E3.
Yannis Mallat, administrerende direktør i Ubisoft Montreal Studio, sa at hans selskap ikke vente rundt for detaljer om de nye konsollene, men begynte utviklingen på spillet sitt år siden med tanke på hva som kunne være. Mallat sa at han tror alle at videre planlegging kommer til å lønne seg og folk vil se resultater i løpet av showet.
Andre selskaper ser også frem til å få sine titler på E3 globale scenen. Og det ville ikke føles som en komplett E3 uten en ny «Call of Duty» eller «Battlefield” spill.
“Call of Duty: Ghosts” (Infinity Ward / Activision), den 10. i blockbuster franchise, vil bli spillbare på nåværende og fremtidige konsoller. “Battlefield 4” (DICE / Electronic Arts) vil gi spillere en første titt på sin multiplayer modus på E3.
Spillere også ser frem til å få sine hender på “Metal Gear Solid V: The Phantom Pain” (Konami), “Duck Tales: Remastered” (Capcom), “Batman: Arkham Origins” (Warner Bros Interactive Entertainment) og den siste funky avdrag fra «Saints Row 4″ (Volition / Deep Silver).
Pete Hines, visepresident for PR og markedsføring for Bethesda Softworks, sa at hans selskap og andre må finne en balanse mellom serverer sin nåværende fan base (med “The Elder Scrolls Online”) og utvikle spill som «Wolfenstein: The New Order “for fremtidige konsoller.
“Vi er fortsatt å utvikle spill for hva er egentlig et bevegelig mål”, Hines sa. “Jeg tror det kommer til å være en veldig morsom E3 fordi det kommer til å være alt om spill og svært lite snakk om noen av de andre ting.”
Disney vil også være å lage en skvett på E3 med “Disney Infinity”, en ny oppføring i leken figur / video sjangeren gjort populært av “Skylanders” franchise. Spillerne vil kunne spille med deres favoritt Disney og Pixar tegn i et videospill samt leketøy figurer.
Activision er ikke å la Disney gå over torv sin skjønt. Sin “Skylanders SWAP Force” vil være utstilt, og tilbyr ny innovasjon for sjangeren. I dette spillet, vil utskiftbare halvdelene av tegn utfordre spillernes kreativitet samtidig dobler antall tegn du kan spille i spillet.
E3 handel-messegulvet åpner midt på dagen PT tirsdag og kjører til torsdag. Den ble første gang arrangert i 1995 og er tradisjonelt en media-only hendelsen, selv om mange fans finne måter å komme i.

AMDAGP-SYS

ANSI-SYS

ARP-EXE

BCMWL6-SYS

BFE-DLL

BRCI06UI-DLL

BRCLUI06-DLL

BRMWUNI2-DLL

BRPTUNI2-DLL

BRURD23A-DLL

BTHPRINT-SYS

BTHUSB-SYS

C_IS2022-DLL

CIADMIN-DLL

CIDAEMON-EXE

Leave a Reply