E3 για να επιδείξει τα παιχνίδια, δεν κονσόλες

Μεγάλο μέρος από το επίκεντρο αυτή την εβδομάδα στο Electronic Entertainment Expo, μεγάλα ετήσια παράσταση της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών του εμπορίου, θα είναι η Microsoft και η Sony, τα οποία έχουν και οι δύο νέες κονσόλες παιχνιδιών που έρχονται στην ώρα για την περίοδο των εορτών.

Όμως, τα φώτα στο εσωτερικό του Los Angeles Convention Center δεν θα είναι τόσο πολύ για το Xbox One και PlayStation 4, όπως αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό: τα ίδια τα παιχνίδια.
Με αυτές τις δύο επόμενης γενιάς κονσόλες στο εγγύς μέλλον, οι προγραμματιστές παιχνιδιών είναι σε μια μεταβατική περίοδο μεταξύ των νέων συσκευών και αυτά που απολαμβάνουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους τώρα. Πολλοί από τους τίτλους που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της E3 μπορούν να αναπαραχθούν άμεσα, με ένα next-gen επιλογή κάτω από το δρόμο.
Η Sony φέρνει περισσότερα από 40 παιχνίδια για PS3 και φορητές PSVita της, καθώς και την επικείμενη PS4. “Beyond: Two Souls”, “Gran Turismo 6” και “Killzone: Πτώση Σκιών” είναι μόνο μερικά από τα πολύ-αναμενόμενη τίτλους που θα πρέπει να χαρακτηρίζει. Και Bungie, οι δημιουργοί του δημοφιλούς “Halo” franchise, θα δείξει gameplay από το “Destiny”, ένα νέο παιχνίδι.
«Οι άνθρωποι θέλουν να δουν τα παιχνίδια, και εμείς ελπίζουμε ότι θα φέρει ένα παιχνίδι που οι άνθρωποι θα αγαπήσουν», δήλωσε ο Eric Osborne, ανώτερος συγγραφέας για το “Destiny” και ο επικεφαλής της κοινότητας για την Bungie, εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού. “Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και θαμπά μάτια αρχίζουν να δώσουν τη θέση τους χαμόγελα. Είναι ακριβώς πραγματικά συναρπαστικό για εμάς. Μπορείτε πάντα να αναρωτιέμαι τι οι άνθρωποι πρόκειται να πω.”
Παρακολουθήστε ένα demo του Xbox One
Υποδεχτείτε Xbox One
Αποκλειστικό: Η Sony έχει μεγάλες ελπίδες για το PS4 Microsoft διάσπαση σκόπιμα το Xbox Μία ανακοίνωση σε δύο μέρη, έτσι θα μπορούσε να επικεντρωθεί αποκλειστικά σε παιχνίδια κατά τη διάρκεια της E3 -, και συγκεκριμένα τα 15 αποκλειστικά franchises που έχει υποσχεθεί για το πρώτο έτος του Xbox One. Η εταιρεία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η One Xbox θα κοστίζει $ 499 και θα αρχίσει να πωλείται σε 21 χώρες, το Νοέμβριο.
Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται η Nintendo υποβαθμισθούν E3 προσπάθειές της δεν κατέχει εκδήλωση βιτρίνα, η εταιρεία παιχνίδι έχει πραγματικά περισσότερο εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί από το συνηθισμένο. Είναι, επίσης, απευθυνόμαστε απευθείας στους καταναλωτές με ιδιαίτερη έμφαση lineup το λογισμικό της και να αφήσει τους να παίξουν νέα demos παιχνιδιών σε επιλεγμένα καταστήματα Best Buy στη Βόρεια Αμερική.
Ubisoft είναι ένας άλλος εκδότης με το ένα πόδι στο παρόν και ένα στο μέλλον. Θα πρέπει να επιδεικνύει περισσότερο “Creed Assassin του IV: Black Flag,” ένας τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, για όλες τις τρέχουσες κονσόλες (PS3, Xbox 360, Wii). Η εταιρεία θα παρέχει επίσης μια μικρή γεύση του next-gen προσφορά της, “σκυλιά ρολογιών,” στην E3.
Γιάννης Mallat, CEO της Ubisoft Montreal Studio, δήλωσε ότι η εταιρεία του δεν περίμενε γύρω για λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες κονσόλες, αλλά άρχισε την ανάπτυξη για το παιχνίδι του χρόνια με ένα μάτι για το τι θα μπορούσε να είναι. Mallat είπε ότι πιστεύει όλα αυτά εκ των προτέρων σχεδιασμός πρόκειται να πληρώσει μακριά και οι άνθρωποι θα δείτε τα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της παράστασης.
Άλλες εταιρείες είναι επίσης με ανυπομονησία να πάρει τους τίτλους τους στην E3 παγκόσμια σκηνή. Και δεν θα αισθάνονται σαν ένα πλήρες E3 χωρίς ένα νέο “Call of Duty” ή “Battlefield” το παιχνίδι.
“Call of Duty: Ghosts” (Infinity Ward / Activision), το 10ο στην υπερπαραγωγή, θα παίζονται στις τρέχουσες και μελλοντικές κονσόλες. “Battlefield 4” (DICE / Electronic Arts) θα δώσει στους παίκτες μια πρώτη ματιά στο multiplayer mode για του στην E3.
Οι παίκτες και ανυπομονούμε να πάρει στα χέρια τους “Metal Gear Solid V: The Phantom Pain” (Konami), «Ιστορίες πάπια: Remastered” (Capcom), “Batman: Arkham Origins” (της Warner Bros Interactive Entertainment) και η τελευταία funky δόση από το “Saints Row 4” (θέληση / Deep Silver).
Pete Hines, αντιπρόεδρος των δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ για την Bethesda Softworks, δήλωσε ότι η εταιρεία του και οι άλλοι πρέπει να επιτύχει μια ισορροπία μεταξύ εξυπηρετούν τρέχουσα βάση οπαδών τους (με το “The Elder Scrolls on-line”) και ανάπτυξη παιχνιδιών όπως το “Wolfenstein: Η Νέα Τάξη “για τις μελλοντικές κονσόλες.
“Είμαστε ανάπτυξη ακόμα παιχνίδια για το τι είναι ουσιαστικά ένας κινούμενος στόχος», δήλωσε ο Hines. «Νομίζω ότι πρόκειται να είναι ένα πολύ διασκεδαστικό E3, επειδή πρόκειται να είναι όλα σχετικά με τα παιχνίδια και πολύ λίγο μιλήσουμε για μερικά από τα άλλα πράγματα.”
Disney, επίσης, θα πρέπει να κάνει μια βουτιά στην E3 με την “Disney Infinity,” μια νέα καταχώρηση στο είδος παιχνιδιού παιχνίδι ειδωλίων / βίντεο έγιναν δημοφιλή από το “Skylanders” franchise. Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με τους αγαπημένους χαρακτήρες της Disney και Pixar τους σε ένα video game, καθώς και τα ειδώλια παιχνίδι.
Activision δεν έχει αφήσει Disney με τα πόδια σε όλη την τύρφη της όμως. “Force SWAP Skylanders” του θα είναι στη διάθεση του, προσφέροντας νέα καινοτομία για το είδος. Σε αυτό το παιχνίδι, εναλλάξιμα μισά των χαρακτήρων θα αποτελέσει πρόκληση για τη δημιουργικότητα των παικτών, ενώ διπλασιάζοντας αποτελεσματικά τον αριθμό των χαρακτήρων που μπορούν να παίξουν στο παιχνίδι.
Το εμπόριο δείχνουν όροφο E3 ανοίγει το μεσημέρι PT την Τρίτη και διαρκεί μέχρι την Πέμπτη. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1995 και είναι παραδοσιακά ένα media-μόνο γεγονός, αν και πολλοί οπαδοί να βρουν τρόπους για να μπουν μέσα

Leave a Reply