Den fyr, der reddede gækkebreve

Dette er en historie om en fyr, der reddede en flok af baby bunnies, derefter bogføres historien online håbefulde andre mennesker gerne vil have den.

Dreng gjorde de nogensinde. Folk awwww’d så hårdt på Facebook hans historie blev delt mere end 9.000 gange. Redditors udstationeret flere frierier. Hans videoer på YouTube har hundredtusindvis af synspunkter. Overalt en flok kaniner, så små, at de ikke selv udfylde sin hule hånd.
Joshua Bisnar er en regelmæssig bruger af sociale medier websted Reddit. Han er også en aktiv-duty Navy Hospital Corpsman. At dømme alene ud fra hans tidligere Reddit indlæg, kunne man nemt komme til den konklusion han regelmæssigt udfører gode gerninger, redninger bittesmå væsener og får masser af fanbreve. Ligesom denne fra en anden-grader hedder “Kenz”, der skrev om måned siden, “Jeg vil vædde på du er forbløffende …. Jeg værdsætter dig meget.”
Kenz, du læste vores sind.
Bisnar først fik vores opmærksomhed tidligere i denne uge, da hans redning af fire forældreløse kaniner gjorde forsiden af ​​Reddit. Han introducerer historien på denne måde:
“Jeg bor i Camp Pendleton, Californien. Og da jeg var rippe volleyballbane på kasernen fandt jeg en død kanin (fuldt udvokset). Da jeg fortsatte med at rive fandt jeg et lille hul med 4 tiny tiny kaniner i det. Jeg greb en box sætte et par gamle skjorter ind i det og hentede bunnies. Jeg researchede hvordan man kan hæve dem, og hvad at fodre dem. Jeg lavede en flot æske for dem at leve i et og flaske fodret dem, indtil jeg kunne [vænne] dem til at spise de lokale fødevarer. Efter et par måneder, jeg bragte dem til en dyreinternat, fordi de var begyndt at hoppe ud af deres boks. Det var en masse hårdt arbejde, men jeg elskede kaninerne …. ”
Vidste du mærke det? Har du føler din iskolde hjerte smelter?
I to måneder, han fodret de små gnavere flere gange om dagen ved hjælp af en pipette. Når kaninerne var store nok til at begynde at hoppe ud af kassen, tog han dem til en nærliggende vildtreservat. “Det var en trist dag,” sagde han. “Jeg er ikke sikker på, hvad de gør nu, men jeg vil gerne tro de kæmper off prærieulve med de søde sværd og rustninger jeg lavede dem og lever drømmen i Orange County spise den friskeste af græsser og møde alle slags sexet pige bunnies. ”
Da han blev spurgt om hans seneste online berømmelse han jokede: “Hvad jeg ikke kan lide ved det er, at berømmelse er at komme til mit hoved. Jeg har skåret mine venner og familie fra, de holder beder mig om penge. Jeg ser mig selv som en gud blandt mænd! ”
Skuespillerinden Kristen Chenoweth giver dyrene en stemme
Under Bisnar s groft syv måneders turné i Afghanistan i 2012, sendt han billeder af killinger han reddet og en af ​​en lille frø, han tilnavnet “Crouton”.
Men som en medic indsat med Marines, han også havde sin andel af traumer. I en post han beskriver lugten af ​​brændt kød og blod, når et menneske bliver såret af en IED, “du aldrig glemme det,” skrev han.
“Vi havde et antal patienter dør på os mest på grund af den massive blødninger, før de kom til os,” sagde han. Det har ikke afskrækket ham fra forfølger en karriere inden for medicin, noget han håber at fuldføre når han forlader militæret i omkring 18 måneder.
Bisnar fortalte CNN han har været en udgående dyr-elsker, ivrige efter at tale med fremmede, da han var barn. Og undskyld Internet, han også siger, at han spiser kød.
Som for en plan for at opfylde nogen af ​​de mænd eller kvinder, der har udtrykt interesse i at møde Bisnar siger han, at han ville elske at møde nye venner, men ikke helt ved, hvordan man griber det an.
“Jeg kan ikke bare gå på YouTube og være ligesom, ‘Hey babe, du sagde, du ønsker at blive gift, så lad os gøre det skid’.”
Uanset hvad han gør næste, vil vi være på udkig efter opdateringer på Reddit.

Leave a Reply