Dél-Korea, hogy húzza ki a polgárok közös ipari zóna után Észak snubs beszél

Zavaros közötti kapcsolatok Észak-és Dél-Korea érte új csapás péntek után Szöul döntött, hogy visszavonja az összes fennmaradó polgár a gyártási zóna által közösen a kettő.

A televíziós bejelentését, dél-koreai Egyesítő miniszter Ryoo KIHL-jae követte Észak-Korea elutasította a kérelmet beszél a romló helyzetről Kaesong ipari komplexum.
Phenjan megállt tevékenység összetett ebben a hónapban közepette fokozott feszültséget a térségben.
A dél-koreaiak “közelgő indulási hátráltatja a jövőben a zóna, az utolsó nagy szimbóluma az együttműködés a két ország között. Úgy folytatta, hogy működik az egész előző Korea-közi feszültségek az elmúlt nyolc évben.
Közös gyakorlatokat továbbra is Dél-Koreában
Szöul ér el, hogy Phenjan
Állatorvosok a “The Forgotten War” vissza az elmúlt két hónapban, feszültség a Koreai-félszigeten már gazdag kardcsörtető rövid és konkrét intézkedéseket.
De a Kaesong komplexum, amely az északi oldalán, a határ és a házak működését több mint 120 dél-koreai vállalat, úgy tűnik, hogy lesz egy jelentős áldozat.
Növekvő szenvedés
Ryoo mondta a döntést, hogy vonja vissza a mintegy 175 dél-koreaiak eredménye volt az, hogy “növekvő szenvedést okozott az igazságtalan intézkedések az északi,” amelyet meggátolják a munkavállalókat, valamint az élelmiszer és orvosi ellátás, a határátlépés a zónába az elmúlt néhány hétben.
A látszólagos utolsó kétségbeesett kísérlet arra, hogy a válság megoldására csütörtök, Dél-Korea javasolta, hivatalos tárgyalásokat az észak-, figyelmeztető súlyos következményekkel jár, ha ezt az ajánlatot elutasították.
“Megtévesztő” ajánlatot elutasították
De az északi elutasított a javaslatot.
A nyilatkozatot az állami média pénteken, egy szóvivője az észak-koreai Nemzetvédelmi Bizottság bemutatta Szöul ajánlatát beszél a komplex a “megtévesztő”.
Azt mondta, hogy ha Szöul “tartja súlyosbítja a helyzetet,” ez “kényszerül, hogy a végső döntő és legfontosabb intézkedésként az első.”
A dél-koreaiak, akik továbbra is a komplex úgy gondolják, hogy már keresi, miután a készenléti gyárak. Ryoo mondta pénteken, hogy a dél-koreai kormány támogatja a vállalatok fektettek be a komplex, így továbbra is a saját üzleti tevékenységét.
Felfüggesztése tevékenység
A hónap elején, közben egy mámoros tüzes retorika irányított Dél-Korea és az Egyesült Államok, az észak-dél-koreaiak kezdtek blokkoló bejutását a komplex egész erősen dúsított határon.
Ezután elővette a több mint 50.000 észak-koreaiak, akik a zóna gyárak, mondván, hogy ideiglenes felfüggesztéséről tevékenységet. Ez a lépés meglepte egyes megfigyelők óta Kaesong úgy gondolták, hogy a fő forrása a kemény valuta a rezsim Kim Jong Un.
A helyzet a Koreai-félszigeten, miután romlott az észak végzett legújabb földalatti nukleáris kísérletet februárban, kéri az ENSZ Biztonsági Tanácsát, hogy húzza meg szankciókat a rendszer Phenjanban.
A keményebb szankciókat, valamint a közös amerikai-dél-koreai katonai gyakorlatok, Dél-Korea, Észak-Korea fokozta fenyegetések ellen, Washington és Szöul.
A North baljós nyelvet, ami megijesztette az Egyesült Államokban elég, ha mozogni rakéta-védelmi rendszer a régió jelent meg a nyugodt némileg az utóbbi időben. És az USA-dél-koreai hadgyakorlatok miatt véget az elkövetkező napokban.
Megjegyzés ellen “amerikai imperialisták ”
De az esemény, hogy megünnepeljék a születésnapját létrehozása az észak-koreai hadsereg csütörtökön, magas rangú tisztviselői megjegyzi, hogy felélesztette a témája a nukleáris támadás “amerikai imperialisták” valami az Észak többször használják a retorika az elmúlt két hónapban.
‘Egy kattintásra van’
Észak-koreai pilóták “egyszer adott bevetés érdekében, betölti a nukleáris bombák helyett az üzemanyag a visszatérés, és a vihar az ellenséges erődítmények robbantani őket,” az állami tulajdonban lévő hírügynökség idézett egy parancsnok, Ri Pyong Chol, azt mondta az eseményen Phenjanban csütörtökön.
És stratégiai Rocket Force parancsnok. Kim Rak Gyom számoltak be, mondván, hogy Észak-Korea “interkontinentális ballisztikus rakéták állította a barlangokba az amerikai imperialisták brigandish, mint az első cél és a tisztek és a férfiak a stratégiai Rocket Force egy kattintásra van a nyomja meg az Indítás gombot.”
A hónap elején, egy amerikai kongresszusi nyilvánosságra Védelmi Hírszerző Ügynökség értékelését, amely szerint megítélni “mérsékelt bizalmat”, hogy az észak-képes szállítani egy nukleáris eszközt egy rakéta, de a “kis” megbízhatóságát.
De James Clapper, a Nemzeti Hírszerzés igazgatója, majd azt mondta a szenátus fegyveres szolgálatok bizottsága, hogy a többi amerikai hírszerző ügynökségek nem osztja a DIA következtetését.

Tagged with 

Leave a Reply