De man die de konijntjes gered

Dit is een verhaal over een man die een bos van baby-konijntjes gered, dan postte het verhaal online hoopvolle andere mensen zouden het leuk vinden.

Boy deed ze ooit. Mensen awwww’d zo hard op Facebook zijn verhaal werd meer dan 9000 keer gedeeld. Redditors geplaatst voorstellen meervoudige huwelijk. Zijn video’s op YouTube hebben honderdduizenden standpunten. Alles over een heleboel konijnen zo klein dat ze niet eens vullen de palm van zijn hand.
Joshua Bisnar is een regelmatige gebruiker van de social media site Reddit. Hij is ook een actief-duty Navy Ziekenhuis Corpsman. Afgaande uitsluitend uit zijn vorige Reddit berichten, kon men gemakkelijk tot de conclusie komen dat hij treedt regelmatig op goede daden, redt kleine wezens en krijgt veel fanmail. Zoals deze uit een tweede-grader genaamd “Kenz” die ongeveer een maand geleden schreef: “Ik wed dat je bent geweldig …. Ik koester je wel.”
Kenz, lees je onze gedachten.
Bisnar eerst onze aandacht eerder deze week toen zijn redding van vier verweesde konijnen maakte de voorpagina van Reddit. Hij introduceert het verhaal op deze manier:
“Ik woon in Camp Pendleton, Californië. En zoals ik was harken het volleybalveld bij de kazerne vond ik een dood konijn (volgroeid). Terwijl ik bleef harken vond ik een klein gaatje met 4 kleine kleine konijnen erin. Ik pakte een doos doe er een paar oude shirts erin en pakte de konijntjes. ik onderzocht hoe ze te verhogen en wat om hen te voeden. maakte ik een mooie doos voor hen om te leven in een fles en voedde hen totdat ik kon [spenen] hun te eten de lokale gerechten. Na een paar maanden Ik bracht hen naar een wildredding omdat ze beginnen te springen van hun vak. Het was hard werken, maar ik hield van de konijntjes …. ”
Voelde u het? Voelde je je ijskoude hart smelten?
Voor twee maanden gevoed hij de kleine beestjes meerdere keren per dag met behulp van een pipet. Zodra de konijntjes waren groot genoeg om te beginnen springen uit de doos, nam hij hen naar een nabijgelegen wildreservaat. “Het was een trieste dag,” zei hij. “Ik weet niet zeker wat ze nu aan het doen zijn, maar ik denk graag dat ze afweren van coyotes met de zoete zwaarden en harnassen Ik maakte hen en leven de droom in Orange County eten van de meest verse grassen en voldoen aan allerlei sexy meisje konijntjes. ”
Toen hem werd gevraagd over zijn recente online bekendheid grapte hij, “Wat ik niet graag over het is dat de roem is om naar mijn hoofd. Ik heb geknipt mijn vrienden en familie af, ze blijven me vragen voor je geld. Ik zie mezelf als een god onder de mensen! ”
Actrice Kristen Chenoweth geeft dieren een stem
Tijdens Bisnar’s ruwweg zeven maanden tour in Afghanistan in 2012, postte hij foto’s van kittens hij gered en een van een kleine kikker hij de bijnaam “Crouton.”
Maar als een medic ingezet met de mariniers, hij had ook zijn aandeel van trauma. In een post beschrijft hij de geur van brandend vlees en bloed als een mens wordt verwond door een IED, “Je vergeet het nooit, ‘schreef hij.
“We hadden een aantal patiënten sterven aan ons vooral vanwege de massale bloedingen voordat ze bij ons,” zei hij. Dat heeft hem niet ontmoedigd tuiten een carrière in de geneeskunde, iets wat hij hoopt te voltooien als hij vertrekt de militairen in ongeveer 18 maanden.
Bisnar vertelde CNN hij al een uitgaand dierenvriend, te popelen om vreemden te praten omdat hij een kind was. En sorry Internet, hij zegt ook dat hij vlees eet.
Als voor een plan om een ​​van de mannen of vrouwen die een belang in vergadering Bisnar tegemoet te komen, zegt hij dat hij graag nieuwe vrienden te ontmoeten, maar niet helemaal weet hoe om te gaan over.
“Ik kan niet zomaar op YouTube en zijn als,” Hey babe, je zei dat je wilt trouwen dus laten we dit verdomde ding. ‘”
Wat hij daarna doet, zullen we kijken naar updates op Reddit.

Leave a Reply