Dance társulat piacok kreativitás kocka-lakók

Egy korábbi változata a történetnek mischaracterized közötti kapcsolatot a Hewlett-Packard és a Trey McIntyre Project.

A tánc társulat fellépett HP Boise irodájában többször is része a cég rendezvény bemutató terület művészeti és jótékonysági szervezetek, de a HP nem bérelt, vagy fizetett TMP a kreatív szolgáltatások. A szöveg ezt a cikket frissítve lett és kijavították.
A legtöbb táncegyüttes pénzt eladásával jegyet előadásaik. Boise alapú társulat Trey McIntyre Project egy kiterjedtebb üzleti modell: “Úgy döntöttünk, hogy van egy igazi eszköz, amely a kreatív folyamat is. Eladjuk, hogy” mondja John Michael Schert, a cég társ-alapítója és ügyvezető igazgatója.
Egyes vállalati óriások érdekli a pályán. A University of Chicago Booth Business School a közelmúltban hozott Schert a tanácsot, egyre inspirálta, és számos Boise vállalkozások összeállt a táncegyüttes.
“Művészek él az egész folyamat az ihlet. Úgy döntöttünk, hogy finomítani, mint egy eszköz,” mondta Schert, az egykori táncos magát. “Azt szeretnénk, a vállalatok megértsék, mit hoznak létre, hogy ez egy marketing stratégia, vagy az egészségügyi politika, és kérni őket, hogy gondolkodni, hogy hol kapnak letette, és hogyan találjuk meg a módját körül a megállóhelyek, hogy dolgozzon ki új ötleteket. ”
Tech óriás Hewlett-Packard (HPQ, Fortune 500) Szereti a társulat kreativitás. Von Hansen, a cég vezérigazgatója a jövőbeli technológiák hozta TMP táncosai a HP Boise irodájában több alkalommal elvégzésére részeként a vállalat éves elérjék a helyi nonprofit szervezetek és művészeti egyesületek, szervezetek.
Néz a táncosok a fellépés, és beszélt velük később a saját kreatív folyamat “húzza munkatársaink ki ugyanúgy tesszük a dolgokat, hogy mi jobban tervezési megoldások és megoldani a problémákat,” mondja.
A HP nem fizet TMP a szolgáltatásai, de néhány vállalati ügyfelek nem. TMP az árak az “elkötelezettség” üzletág kezdődik körül $ 20.000 egy félnapos bemutató felvázoló négy tagjai táncegyüttes. Minden prezentáció szabott az adott ügyfél és céljait.
Ingatlanfejlesztő Clay Carley dolgozott Schert, hogy segítsen a csapatnak ötletroham tervek egy új, vegyes funkciójú ingatlan régi Boise, a belvárosi üzleti negyed.
Már ütött néhány szokatlan ötletet, “mondja.” Már segített, hogyan kell elképzelni, hogy a tér nem hagyományos módon, mint például a kör alakú szobákat, és ötleteket kényelem. ”
Kapcsolódó történet: Hogyan IDEO hozza design vállalati Amerikában
Felvételi motivációs hangszórók, előadók és művészek, hogy inspirálja a vállalati kocka-lakók egy régi hagyomány nagy cégek. Tracking a ROI az ilyen vállalkozások trükkös, a kutatók elismerik. Nagyon kevés adat nehéz ott, mondta Barry Jaruzelski, a vezető partner a Booz & Co. végző cég éves Global Innovation tanulmány.
Mégis, azt hiszi, az anekdotikus bizonyíték erős: “Szokatlan kölcsönhatások csökkentheti az akadályt, hogy az emberek új dolgokat állít,” mondja.
Hansen azt mondta, úgy gondolja, a kreatív hangulat TMP inspirál fizethet ki.
“Tényleg egy pozitív energia, és hogy fordított a mérnökök és tudósok,” mondja. “Ez segít az embereknek megnyitni az elméjüket.”
Az Aetna (AET, Fortune 500), a tánc társulat munkáját célja, hogy több gyakorlati – szó szerint. Az egészségügyi biztosító társaság jótékonysági alapítvány a tárgyalásokat TKT a képzési ezer a cég orvosok és nővérek javítani beteg interakciók. A cél, mondja Schert, az lenne, hogy segítsen nekik tanulni, hogy készen áll, a testbeszéd, és csökkenti a betegek stressz.
A társulat a kreativitás, hogy a saját üzleti modell minden bizonnyal segített a lényeg: A csoport célja, hogy a vállalati üzleti egyharmadát a TMP a $ 2.250.000 éves költségvetés.
Schert bullish arról, hogy az üzleti-és művészeti szinergia kifizetődő mindkét fél számára.
“Mi változik a szerepe a művész,” mondja. “Segítünk, hogyan ötletek generálása és hasznosítani. Ez segíti a vállalatokat, és ez segít művészek állami értékük.”

Leave a Reply