Creador de ‘Battle Bears’ s’inspira en el viatge de la família

Els pares de Ben Vu i el seu germà gran van fugir de Vietnam del Sud en vaixell en 1975 – en els caòtics i violents dies finals abans Saigon va caure davant les forces comunistes del nord.

La família va emigrar a un petit poble de Nebraska, on va néixer Ben, però la història de com la família es va escapar fa 38 anys aquest mes es va convertir en part de la tradició de la família – contes de la vida real de l’audàcia i el perill jove Ben mai es cansen de audició.
Tres dècades més tard, Ben va començar la seva pròpia companyia, SkyVu (pronunciat cel-VOO) Entertainment, i utilitza aquestes històries com a inspiració per a un joc mòbil anomenat “Óssos de batalla.”
“The Battle Bears és un viatge de ciència-ficció d’un extrem d’Amèrica futurista a l’altre extrem”, va dir Vu. “En certa manera paral · lel la història de la meva família parla de passar de Vietnam als Estats Units, que perillós viatge Sempre m’han dit que la història de tota la infància. Em va quedar gravada.”.
Des del seu llançament el 2009, els jugadors mòbils han descarregat “Battle Bears” més de 24 milions de vegades. SkyVu ha crescut de tres empleats a 35 i explicant. Dos “Battle Bears” joc de bandes sonores venda a iTunes, i la companyia d’Omaha es troba treballant en una sèrie web amb Google.
L’objectiu d’Vu és crear un imperi de l’entreteniment, a partir dels Óssos de batalla – personatges de dibuixos animats comparen a la premsa de videojocs tant a les Tortugues Ninja i Angry Birds.
Des del llançament de mòbils en 2009, “Battle Bears” ha estat descarregat més de 24 milions d’times.At 37, Vu és un empresari de tecnologia poc probable. Ell va créixer a Norfolk, Nebraska, lluny dels centres de tecnologia i l’entreteniment de Silicon Valley i Hollywood.
Els seus pares, que van deixar un negoci de cafè i te d’èxit darrere del Vietnam, treballaven com a empleats de neteja, en un principi. La família vivia en una casa no lluny de casa de la infància de Johnny Carson.
“Cada vegada que ho van fer ‘Johnny Carson arriba a casa,’ Recordo que equip de la televisió arriba a la ciutat. Era la cosa més gran que mai per passar a Norfolk, crec. Aquest va ser la meva primera trobada amb l’entreteniment”, va dir Vu.
Un dels beneficis del treball del seu pare era el paper. El seu pare arribava a casa amb raimes de paper de l’hospital on treballava.
“Això va ser part de les meves millors records perquè ens posaríem les raimes de paper sobre la taula al començament de la nit, ens llancem cap a fora i el meu germà i jo podríem extreure escenes de guerra i les armes i els vehicles fins que les nostres mans no podia” t dibuixar més “, va dir Vu.
La mare de Ben finalment va esdevenir una costurera i el seu pare va obtenir un títol universitari en ciències de la computació. El seu germà gran, Hoa, es va unir a l’exèrcit, aconseguint el grau de capità abans de co-fundar SkyVu amb Ben a 2008.
Ben recorda ser un estudiant mediocre, però diu que sempre podia dibuixar i explicar històries. Va obtenir un màster en animació a Cal Arts i va treballar en la pel · lícula d’animació nominada a l’Oscar “Coraline” abans d’iniciar SkyVu al soterrani d’una casa llogada en els suburbis d’Omaha.
“Vaig decidir que podia passar tot el meu temps treballant dur en la indústria del cinema tractant de fer els meus personatges es van adonar, o podria començar alguna cosa pel meu compte i aspirar a una pantalla més petita”, diu Vu.
Ell va finançar SkyVu de la seva butxaca, amb l’ajuda d’amics i familiars, abans de llançar la seva idea de Nebraska Angels, un grup de capitalistes de risc locals. Va rebre la seva primera inversió fora de poc menys de 500.000 $ – una suma que no és enorme per als estàndards d’inici puntcom però que va fer una gran diferència per SkyVu.
“Crec que la meva ètica de treball dur del meu pare i de la mare i del meu germà gran, però també tinc una mica de creativitat i rebel · lia que ajuda a alimentar la companyia”, va dir Vu.
Ben és el CEO de SkyVu. El seu germà és a la junta directiva, però no participa en les activitats del dia a dia.
A “Battle Bears,” els óssos vaguen per la galàxia tractant de mantenir fora de perill de les amenaces d’una manera que és alhora valent i peculiar.
El principal dels seus enemics són Huggables, óssos rosats que abracen la porta a la mort a no ser que els personatges disparen els seus caps primera batalla – que va portar l’arc iris que llancen dels seus cossos.
“Tenim óssos molt bonics i estan en molt fantàstics, situacions salvatges. Així que han de ‘MacGuyver’ la manera de sortir amb armes molt especials”, va dir Vu. “I això és part de la bellesa de les marques. És l’excentricitat, combinat amb una mica de la violència per a l’efecte dramàtic.”
Caminant entre els desenvolupadors de jocs, la sala adornada de cartells, dibuixos i renders 3D, Vu s’anima a parlar sobre els nous personatges, noves armes i nous jocs a les obres.
“Això és molt espectacle, i hem de seguir creixent, si serem un mitjà de comunicació fort”, diu Vu.

Leave a Reply