Consumer Reports: Samsung Galaxy S4 är top telefon

En månad efter att ha släppts till mestadels positiva recensioner, är Samsungs flaggskepp telefon få lite validering från Consumer Reports. Publikationen har kört alla sina tester, sparkade telefonens däck, och namngav den Android-drivna Galaxy S4 dess topprankad smartphone.

Den tidigare förteckningen-topper var Optimus G, en solid $ 100 4,7-tums telefon från LG som höll Consumer Reports “Nr 1 plats i flera månader. Optimus G är nu rankad som nr 2 smartphone, följt av HTC One, Samsung Galaxy S3 och Apple iPhone 5.
Consumer Reports baserar sina betyg på ett antal omfattande tester och priser de anordningar i kategorierna inklusive användarvänlighet, display-och ljudkvalitet, bärbarhet och batteritid. $ 200 Galaxy S4 svagaste poäng var i videokvalitet och bärbarhet.
Liksom alla andra smartphones på listan, hade det också mediokra poäng för röstkvalitet, ett offer som verkar vara vanligt i smartphone marknaden. Publikationen beklagade också bristen på en knapp tillgång till telefon.
Consumer Reports specifikt ropade S4: s 5-tums, 1080p pekskärm, multitasking i delad vy, och en inbyggd IR-funktion som några av handenhetens enastående funktioner. Det överflöd av funktioner sågs som tilltalande för mer avancerade användare utan att komplicera telefonen för mer oerfarna användare. Publikationen sade enhetens kamera var “bland de bästa telefonen kameror för fotokvalitet.”
Luta Samsung Galaxy S4 för att bläddra
Luta Samsung Galaxy S4 att bläddra Galaxy S4 är en uppdatering till Samsungs omåttligt populära S3 telefon, som var en av de bäst säljande smartphones under det gångna året. Samsung var ledare i smartphone marknaden under det första kvartalet 2013, enligt analysföretaget IDC, och det ser ut som sin senaste erbjudande hjälper det hänga på att topplaceringen för tillfället.
Förra veckan meddelade Google en ny version av Galaxy S4 som kommer att köra en ren form av bolagets Android mobila operativsystem. Att olåst och stilren telefon kommer att kosta $ 649 när den blir tillgänglig i slutet av juni.

 

FXSDRV-DLL

IMEAPIS-DLL

IMEPADSM-DLL

FWPUCLNT-DLL

IMEPADSV-EXE

IMETIP-DLL

IMJPCLST-DLL

IMJPDADM-EXE

IMJPDCT-EXE

IMJPDCTP-DLL

IMJPDSVR-EXE

IMJPKDIC-DLL

IMJPMGR-EXE

IMJPSKF-DLL

IMJPTIP-DLL

Leave a Reply