A Boston bombázás, az árvíz a digitális bizonyítékok áldás és átok

Mint füst eloszlik két halálos merénylet közel a célvonalon, a Boston Marathon hétfőn fókusz fordul azonosítása a felelősöket. És ez nem könnyű feladat. A nagy számban a mobiltelefonok és a zártláncú kamerák az utcán a hihetelen gazdag videó-és fénykép.

“Ez talán az egyik legjobban fényképezett területek az országban,” mondta Boston rendőrbiztos Ed Davis. A gazdag fotó-és videó-álló bizonyítékok egyszerre kihívás és lehetőség. “Célunk, hogy menjen át minden keretben.”
A Boston Marathon kiterjed több mint 26 mérföld az utcák és a nagyrészt nyitott a nagyközönség számára. A tetthely körüli bombázás kiterjed 12 város blokkokat. “Ez a legösszetettebb tetthelyet, amit valaha is meg kellett küzdenie,” mondta Davis egy sajtótájékoztatón kedd a bombázások.
“Mi feldolgozása a digitális fényképes bizonyíték tudunk,” mondta Richard Deslauriers, a különleges ügynök az FBI vezető Boston osztály. Azt kéri, hogy “a közvélemény továbbra is benyújtja, amit csak kell a rendőrség.” Van egy hatalmas videó bizonyíték folyamat, mondja, ami a logisztikai kérdés.
Csatlakozás bizonyítékok Boston bombázások
Üldözése a terror eset
Boston Marathon bomba jelenetet készített képeket nyomozók mutatják az is egy robbanószerkezet. A fotók által készített Közös Terrorizmus munkacsoport a Boston, és feltéve, hogy Reuters április 16-án egy amerikai kormányzati tisztviselő, aki visszautasította, hogy azonosítani.
Szerdán reggel, a szövetségi bűnüldöző forrás első kézből ismeri a vizsgálat azt mondta a CNN, hogy a fedél a kukta gondolták, hogy használták a bombázások találtak a tető az épület mellett a jelenetet.
Egy bomba volt elhelyezve egy kukta elrejtve a hátizsák, az FBI azt mondta egy közös hírszerzési közlönyben.
A készülék is volt töredékek, amelyek közé tartoznak köröm, BB és golyós csapágyak, az FBI szerint.
A visszanyert alkatrészek közé része egy áramkör, ami lehetett volna használni, hogy felrobbant egy eszköz. A bűnüldöző tisztviselő azt mondta a hétfői bombát valószínűleg robbant az időzítő. De az FBI szerint részleteit robbantó rendszer ismeretlen volt.
Maradékot legalább egy kukta, a köröm és nylon zacskó a helyszínen talált küldtek az FBI Nemzeti Laboratórium Virginia, ahol a technikusok megpróbálják rekonstruálni az eszközök, az ügynök vezeti a vizsgálatot kedden.
Az amerikai kormány arra figyelmeztetett, a szövetségi ügynökségek a múltban, hogy a terroristák válhat főzőedénytől a bombákat, a csomagolás őket robbanószerek és repesz, a detonációs őket gyutacs.
A darab azt mind a készülékek volt 6 liter (kb. 1,6 liter), a hangerő, a Boston bűnüldöző forrás azt mondta.
“Ez jellemzi a hazai és nemzetközi (támadások), és láthatjuk mindkét oldalán, hogy” egykori FBI igazgatóhelyettes Tom Fuentes mondta a CNN.
Új bizonyítékok képek BostonNew bizonyítékok képek BostonNew bizonyítékok képek BostonNew bizonyítékok képek BostonNew bizonyítékok képek BostonNew bizonyítékok képek BostonNew bizonyítékok képek BostonNew bizonyítékok képek BostonNew bizonyítékok képek BostonNew bizonyítékok képek BostonHIDE CAPTION
Szakértő: Tűzhely bomba egyszerű, hogy a Grant Fredericks egy törvényszéki video elemző és oktató a készenléti és rendvédelmi szolgáltatások Videó Szövetség (leva) Indianapolisban. LEVA az egyetlen digitális multimédia bizonyíték feldolgozás labor a világon terveztek, hogy a vonat video nyomozók és elemzése nagy mennyiségű video törvényszéki bizonyítékok Fredericks mondja.
Ami pontosan mi szükség van Bostonban.
Fredericks azt mondja, hogy nincs egységes rendészeti megszerezni videót a nyilvánosság nyomán a tragédia, mint a tegnapi maraton bombázások. De a legjobb példa tömeges videó gyűjtemény nyomozás során történt 2011 júniusában, amikor a zavargások után került sor, Vancouver Canucks elvesztette a Stanley Kupa döntőjében a Boston Bruins. A City of Vancouver egy olyan rendszer felállítása, amelyben a közönség a video bizonyíték, mint a fotók és videók a mobiltelefonok, névtelenül a rendőrség.
Erre válaszul, Vancouver rendőrség kapott 5000 órányi videót a nyilvánosság számára. Figyelembe véve a méret a Boston Maraton és a növekvő előfordulása smartphone videokamerák, a nyers mennyisége felvételek után tragédia is sokkal nagyobb.
Miután összegyűjtése az 5000 órányi felvétel, Vancouver rendőrség ezután felvette a kapcsolatot LEVA a Forensic videoelemzés Response Team, hogy menjen végig a videót. Fredericks szerint 52 elemző, majd töltött 14 nap feldolgozási, hogy felvétel, azonosító 15000 bűncselekmények által elkövetett 300 lázongók.
Az elemzés nem varázslat, Fredericks mondja. Három műszakban videó törvényszéki szakértők osztják a nyers videó bizonyítékokat az elemzők, akik aztán a bizonyíték egyetlen interoperábilis formátumban, és feltöltötte egy központi rendszer.
Onnan nézte, és kódolt – azt jelenti, hogy valaki vélt elkövetésére bűncselekmény volt, profilú, majd csatlakozik egy speciális kódot, amely azonosítja, például azt, hogy voltak rajta a hátizsák, vagy egy kapucnis, függetlenül attól, hogy vittek semmit őket, és bármely más fizikai jellemzők, amelyek lehetett azonosítani. (CNN írja le az első potenciális gyanúsított a Boston Marathon bombázás, mint “látott egy fekete hátizsák és pólót”, és “próbál bejutni egy lezárt terület körülbelül öt perc múlva az első robbanás.”)
A cél az, hogy az emberek így tag lehet azonosítani később – azt mondani, “hé, ez ugyanaz a személy” amelyek az előző videó, mondja.
Fredericks megjegyzi, hogy a bostoni rendőrség, valószínűleg most megy keresztül egy hasonló folyamat, gyűjtése minden darab digitális média elérhető tranzit és közel 600 zárt láncú televíziós kamerák, amely a Massachusetts Bay Közlekedési Hatóság egyedül.
Az ACLU of Massachusetts, “tárolt video könnyen megoszthatók más [rendőrség] a szabványos webböngésző segítségével egy olyan rendszer által védett alapvető felhasználónevét és jelszavát.”
Egy post kedd, Popular Mechanics idézte a tanulmány következtetett: “Ha a merénylő (k) volt a tömegközlekedés, van egy jó esély ezek a lépések vezethető vissza a videofelvétel.”
De vajon ez a profil megnyitná az utat a törvénytelen letartóztatások? Emlékezzünk a tragédia Richard Jewell, a biztonsági őr hamisan vádolják bombázás Atlanta Centennial Olympic Park alatt a 1996-os olimpia.
“A dolog a profilalkotás, hogy te nem profilalkotás egyén, akkor profilalkotás egyfajta” Fredericks mondja. A Boston, hatóságok most fésülködés video bizonyíték “bárki egy hátizsák.” Más szóval, ez nem a videó elemző feladata, hogy aggódnia, hogy az emberek tévesen vádolják részvétel a Boston maraton bombázások, hogy lesz akár a bűnüldöző, hogy bizonyítékot megkezdése előtt személyek letartóztatását.
“A videó tiszt csak egy technikus,” Fredericks mondja.
Egy e-mailt a Verge, Larry Compton, a videó elemzője Forensic Video Solutions Washington DC-ben, ahol lát javulást lehetne tenni a jövőben, hogy a folyamat könnyebb.
“Mit kell fejleszteni egy olyan megoldás, hogy a kormányok elfogadja az állami videó és képek az ilyen helyzeteket, hiszen valószínűleg több Zapruders aki elfogott bizonyíték”, írja, hivatkozva a híres film, a Kennedy-gyilkosság. “Meg kell, hogy sokkal átfogóbb és hasznosabb, mint csak a véletlen beadványokat a 911-központokat.”
Azt javasolja, hogy egy ilyen rendszer kell fogadnia a vezeték nélküli, web és e-mail beadványok, ha aktiválva van. Minden beküldött tartalmaznia kell az alapvető elérhetőségi adatait, kamera információk, valamint az idő szinkronizálás referenciája.
“Ez a gyors nagyobb képet,” Compton írja.
És túl a videó bizonyíték Fredericks mondja szövetségi hatóságok már egy listát a lehetséges terrorizmussal gyanúsított, aki részt. “Azt fogják kérdezni,” aki a városban, kik vagyunk nyomon? “Azok az emberek, egyre instant gyanúsítottak előtt videó bizonyítékokat elemzik.
“Az üzenet a következő: a legtermékenyebb forrása bizonyíték a bűnüldöző származik video bizonyíték származik video forrás,” mondja. “Az ilyen típusú esetek valóban hangsúlyozzák, hogy a nagyközönség gyűjt video bizonyíték minden pillanatban, minden nap. Tehát, ha van egy nagyobb incidens egy nagy területen, mint ez, ahol van egy nagy összejövetel a lakosság, ott mindenki a mobiltelefon Most van egy eszköz, a bizonyítékok gyűjtése, amely felhasználható a bűnüldöző szervek. ”
“Bűnüldözési csak szüksége van, hogy, hogy a videó.”
UPDATE: “Az FBI létre tipp vonal – at 1-800-CALL-FBI – bárki, aki információt, képeket, vagy részleteiről tegnapi robbanás végig a Boston Marathon útvonal. Vagyunk különösen érdekelt a felülvizsgálata videofelvétel rögzített a járókelők a mobiltelefon vagy a személyes kamera közel sem a robbantásban. A vizsgálatot az ilyen jellegű, nem részlet túl kicsi. ”
Olvassa el az eredeti cikket a The Verge: In Boston bombázás, az árvíz a digitális bizonyítékok áldás és átok

Leave a Reply