Blijkbaar Dit Matters: U zuigt bij het wassen van je handen

George Carlin zei ooit: “Ik wil niet automatisch mijn handen elke keer als ik naar het toilet te wassen. Je weet wanneer ik mijn handen wassen? Toen ik s ** t op hen.”

Een paar jaar voordat hij overleed, ik had eigenlijk een kans om George’s ongewassen hand te schudden. En terwijl ik zeker geen spijt krijgen om de man te ontmoeten, ben ik, nu, enigszins bezig met of ik genoten onmiddellijk alle post-introductie Doritos.
Dat kaas residu op uw vingers – het is zo goed.
“Blijkbaar is dit belangrijk” Is wekelijks (en enigszins willekeurige) kijkt Jarrett Bellini’s op social-media trends.Of natuurlijk George’s handen waren waarschijnlijk net zo onrein als iemand anders is, overweegt slechts 5% van ons eigenlijk goed te wassen in de eerste plaats, volgens naar een nieuwe trending studie van de Michigan State University.
Let wel, dit verrassende statistiek is niet om te suggereren dat de overige 95% van ons gewoon staren naar een stuk zeep, zwijgend kwijlen een beetje, en dan draag het als een hoed. Voor het grootste deel al krijgen we het algemene concept van zeep.
Maar wat het werkelijk betekent is dat veel mensen niet echt wassen lang genoeg om besmettelijke ziektekiemen te doden. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, moet men minstens 15 seconden schrobben met water en zeep te besteden aan de walgelijke restanten van wat het ook was je gewoon geplukt uit je dij effectief schoon weg.
“Geef het aan me recht, Doc. Is het kanker?”
Handen wassen studie onthult dirty secrets “Het is een Skittle.”
Vijftien seconden van wassen klinkt niet als veel, maar het is. Serieus. Probeer iets te doen voor die lange, zoals lezen of het helpen van anderen. Het is verdomme bijna onmogelijk.
In feite, nu wil ik u om te beginnen mock-wassen van je handen tijdens het tellen. Ik beloof u zult beginnen te voelen dom tegen de tijd dat je naar zeven. Dat is pas halverwege, en een volle seconde langer dan de gemiddelde wasbeurt, waarvan zes seconden duurt.
Maar toch, een stevige 15-Mississippi is wat er nodig is van ons, zodat we niet naar de stad vies en ziek, roekeloos geven elkaar branderig gevoel.
Dat is wat Bangkok is voor. Ik zag dat ‘Hangover’ sequel.
Dus, om uit te vinden al deze grove en ongelukkige informatie, State University onderzoekers van Michigan heimelijk waargenomen 3.749 mensen in openbare toiletten. Waar ik was zeker niet helemaal griezelig.
‘Wat? Je hoeft niet een camping stoel nemen om de openbare badkamers? ”
Naast het ontdekken dat de meesten van ons niet goed te wassen – vooral mannen – ze leerde ook dat 33% van de mensen geen gebruik maken van zeep, en 10% niet eens de moeite om te wassen helemaal.
En, helaas, is er een vrij goede kans een van deze personen net je boterham. En met “gemaakt” Ik bedoel gesmoord in hele kleine deeltjes van menselijke vuiligheid.
Carl Borchgrevink, hoogleraar horeca en hoofdonderzoeker in de studie, merkte op dat, “Deze bevindingen waren verrassend voor ons, omdat eerder onderzoek suggereerde dat de juiste handen wassen is die zich op een veel hoger tarief.”
Dus het lijkt erop dat we lui geworden.
Dat is waarom sommige voedsel-en (vooral) de gezondheidszorg bedrijven wenden zich tot technologie. De fundamentele boodschap: U bent allemaal vies en walgelijk, dus we brengen in robots.
Bijvoorbeeld, er is CloudClean waarin food service medewerkers EUMC een ID-badge. Wanneer een server of kok wandelingen in het toilet, een aan de muur gemonteerde sensor merkt komst van het individu. Een andere sensor bevindt zich aan de zeepdispenser.
Als Suzie vergeet om haar handen te wassen – dat is nogal waarschijnlijk omdat ze was waarschijnlijk alleen daar op pot roken tijdens haar pauze – de ID-badge zal zachtjes piepen als een herinnering.
Dan, als Suzie helemaal niet te wassen voor het verlaten van de kamer, het systeem automatisch updates van haar Facebook-status met gênante foto’s.
Als het gaat om straf en publieke vernedering, doet CloudClean niet prutsen.
Eigenlijk is het systeem net meldt het management dat Suzie waarschijnlijk moet niet op vis plicht. Maar de ander idee zou zeker werken, ook.
Een ander soortgelijk systeem, Biovigil, maakt ook gebruik van elektronische badges. Wanneer een arts of verpleegkundige binnenkomt kamer van een patiënt, het kenteken herinnert het individu om ontsmettingsmiddel gebruiken. Dan, hij of zij houdt een hand aan de badge die alcohol detecteert. Als ontsmettingsmiddel is gebruikt, de badge groen zodat iedereen weet. En dit alles wordt vastgelegd in een centrale server.
Het lijkt eigenlijk als een groot systeem voor druk en afgeleid werkers in de gezondheidszorg, hopelijk waardoor ziektekiemen een ding minder zorgen te maken.
In tegenstelling tot al die kanker Skittles groeien op je dij.

Leave a Reply