Blijkbaar Dit Matters: A $ 98 stronk van hout, voor hipsters

 

Elke week in “Blijkbaar Deze Matters,” CNN’s Jarrett Bellini past zijn verwrongen gevoeligheden om trending topics op social media en willekeurige items van belang zijn op het web.

Ik ben al ontelbare keren kamperen in het bos – als men doet – en zonder mankeren, er is altijd genoeg hout gewoon rondslingeren.
Tal van beton kunnen wijzen dat, misschien, je hebt ergens een tent in Pittsburgh. Maar in het bos, er is zeker hout. Veel van. Overal.
Dat is hoe bossen werken, en het is eigenlijk de eerste vraag in hun sollicitatiegesprek.
“Blijkbaar is dit belangrijk” Is wekelijks (en enigszins willekeurige) kijkt Jarrett Bellini’s op social-media trends.
“Heb je hout te maken?”
“Ja.”
“Veel hout?”
“Ja.”
“Gefeliciteerd. Je bent een bos. Hier is je beer.”
En toch, ondanks alle bomen, op geen enkel moment in mijn vele outdoor avonturen heb ik ooit eens zweepslagen uit een zaag en vervoeren terug een middelgrote log met de bedoeling te verkopen aan beschutte stadsmensen als een ironische, rustiek woninginrichting.
Dat zou gewoon belachelijk.
Dat is waarom – uiteraard – een meubelzaak bestaat in Toronto, waar ze letterlijk prijs-tag een vlakte stomp van hout voor $ 98 Canadese. Die, deze dagen, telt als echt geld!
Let wel, deze stomp – dat niet ingewikkeld is gesneden of versierd of gemanipuleerd op enigerlei wijze uit zijn natuurlijke vorm – zal uw iPhone opladen, zal het je geen omelet bakken, en ik ben vrij zeker dat het doesn ‘ t komen met Netflix.
Het is gewoon een stomp. En het kost $ 98 (dat is $ 94,84 in Amerikaanse dollars).
Ik voor het eerst hoorde van deze uber-log de andere dag toen, voorafgaand aan een werk reis naar Canada, was ik op zoek Reddit voor populaire en ongewone onderwerpen met betrekking tot Toronto. Bijna onmiddellijk, vond ik een link naar een foto van de log met het onderwerp kop, “Ik geef bewijs dat Toronto is de Hipster hoofdstad van het universum.”
Hoewel die oorspronkelijke bericht is eigenlijk meer dan een maand geleden gemaakt, het populair bleven binnen de Toronto sub-Reddit. Dus, toen ik naar de stad moest ik gewoon om te zien of dit ding echt was.
Dus, toen ik een paar extra minuten, ik maakte een bijzondere reis naar DesignRepublic, een trendy kleine winkel in het hart van de stad, gewoon om een ​​kijkje te nemen.
Geworden houten? DesignRepublic aan Queen Street in Toronto is de thuisbasis van Stumpy.
En daar was het. De exacte STOMP van Reddit. Alleen nu had iemand een “Y” aan de tag toegevoegd, zodat het te lezen “Kort en dik.”
Misschien was dit een schreeuw naar de animatieserie “Ren & Stimpy,” die, toen ik in eerste instantie zag het logboek online, was het eerste dat in mijn hoofd kwam.
Terug in de vroege jaren 1990, het geheel kromgetrokken (en briljant) een of andere manier-voor-kinderen cartoon’s gaf ons een muzikale segment genoemd “Log Song.” Het was een parodie op commerciële waarbij een bratty kind dennen niet voor een fiets-of een video game, maar voor een gigantische stuk hout.
Het nummer eindigt met een jubelende kreet: “Kom op en krijg je log Iedereen heeft een log!!”
Het was bedoeld om zo gek, natuurlijk. Geen kind zou ooit willen een log over andere spannende speeltjes. Misschien een Lincoln Meld als ze wanhopig. Of als ze gewoon echt, echt genieten van verstikking.
Hoe dan ook, lijkt log te maken van een comeback.
Ik sprak met een verkoopster bij DesignRepublic die (heel terecht) leek zowel ongemakkelijk en uit het veld geslagen door mijn veelheid van vragen over de stomp. Maar ik ben een serieuze journalist, en ik antwoorden nodig. En hij was de ongelukkige klootzak die te maken gehad met mij.
“Mensen wonen ver van de natuur,” de klerk beleefd uitgelegd voordat ze uiteindelijk toe te geven, “maar als je woont in het land, je bent zoals, wat de hel is dat? ‘
Hij ook enthousiast voegde: “Wacht maar tot je de nieuwe stompen we hebben!”
Ik weet zeker dat ze geweldig.
Maar wat misschien interessanter dan dit $ 98 stuk hout wordt het Redditor verklaren Toronto als de hipster hoofdstad van het universum.
Want, echt, wat is de hipster hoofdstad van het universum?
Vanuit een internationaal perspectief, Berlijn, Tokyo, Londen en Reykjavik leek allemaal te verschijnen op verschillende online lijsten. Toronto nooit maakte een verschijning.
Hier in de Staten, Travel + Leisure gerangschikt de beste totale Amerikaanse steden voor hipsters en Portland, Oregon, kwam nummer 1, gevolgd door Seattle. Maar meerdere andere websites suggereren de ware hipster mekka is ofwel Silver Lake in Los Angeles of Williamsburg, een funky buurt in Brooklyn.
Zoals ik hield het zien van het woord Williamsburg pop-up, het kostte me een paar minuten om erachter te komen waar dit eigenlijk was. Eerst dacht ik dat iedereen het over Colonial Williamsburg. En dat soort blies mijn gedachten.
“He, dames, heb je de nieuwe Neutral Milk Hotel album gehoord?”
Ik was stomverbaasd dat, misschien, hordes bebaarde kerels met cutoff shorts en fietsen of andere manier had geplunderd de stad en veranderde Ye Olde Schoenen Schoenmaker in Ye Olde Crappy Record Store.
Maar vrees niet. Colonial Williamsburg is niet overgenomen door hipsters, en het heerlijk blijft een familie-vriendelijke toeristische bestemming in Virginia, waar je de gloriedagen van pokken kan herbeleven.
Hoe dan ook, als mensen willen een kwaliteit, middelgrote brok hipster hout, blijkbaar ze moeten DesignRepublic bezoeken in Toronto.
Want het is dat of onderneming uit je tent tot een stomp ergens in de diepten van het woud.
Pas echter op voor de beer.

Leave a Reply