“Battle Bears” luoja inspiraation perheen matka

Ben Vu vanhemmat ja isoveli pakeni Etelä-Vietnamin veneellä vuonna 1975 – vuonna kaoottinen ja väkivaltainen viimeisinä päivinä ennen Saigon laski kommunistien joukot pohjoisesta.

Perhe muutti pieni kaupunki Nebraska, jossa Ben syntyi, mutta tarinan siitä, kuinka perhe pakeni 38 vuotta sitten tässä kuussa tuli osa perheen Lore – tosielämän iltasatuja uskallusta ja vaara nuori Ben koskaan väsynyt kuulo.
Kolme vuosikymmentä myöhemmin, Ben aloitti oman yrityksen, SkyVu (lausutaan taivas-voo) Viihde, ja käyttää näitä tarinoita sai innoituksensa mobiili peli nimeltä “Battle Bears.”
“Battle Bears on sci-fi-matka toisesta päästä futuristinen Amerikassa toiseen päähän”, Vu sanoi. “Se ikään kuin yhtäläisyyksiä tarina perheeni kertoo siirtymässä Vietnam Amerikkaan, että petollinen matka. He aina kertoi minulle, että tarina koko lapsuuden. Se jumissa minun kanssani.”
Koska se käynnistettiin vuonna 2009, matkapuhelin pelaajat ladannut “Battle Bears” yli 24 miljoonaa kertaa. SkyVu on kasvanut kolme työntekijää 35 ja laskenta. Kaksi “Battle Bears” peli soundtrack albumia myydä iTunes ja Omaha yhtiö työskentelee nyt Web sarjan Google.
Vu: n tavoitteena on luoda viihdettä imperiumi alkaen Battle Bears – sarjakuvahahmoja verrataan pelaamista lehdistössä sekä Teenage Mutant Ninja Turtles ja Angry Birds.
Koska käynnistää mobiili vuonna 2009, “Battle Bears” on ladattu yli 24 miljoonaa times.At 37, Vu on epätodennäköistä tech yrittäjä. Hän varttui Norfolk, Nebraska, kaukana teknologian ja viihdekeskukset Piilaakson ja Hollywood.
Hänen vanhempansa, joka jätti onnistunut kahvin ja teen liiketoiminta takana Vietnamissa toimi vahtimestarit aluksi. Perhe asui talossa ole kaukana Johnny Carsonin lapsuudenkoti.
“Aina kun he” Johnny Carson tulee kotiin, “Muistan, että tv-ryhmä tulossa kaupunkiin. Se oli suurin asia koskaan tapahtua Norfolk, luulen. Se oli minun ensimmäinen kohtaaminen viihdettä,” Vu sanoi.
Yksi eduista isänsä työtä oli paperia. Hänen isänsä kotiin kasoittain paperia sairaalaan, jossa hän työskenteli.
“Se oli joitakin harrasta muistoja, koska olisimme asettaa riisiä paperia pöydälle alussa iltana, me rullaa se pois ja veljeni ja haluan vetää pois sodan kohtauksia ja aseita ja ajoneuvoja, kunnes kätemme pystynyt t tehdä enää “, Vu sanoi.
Benin äiti tuli lopulta ompelija ja hänen isänsä ansaitsi korkeakoulututkinnon tietotekniikassa. Hänen vanhempi veljensä, Hoa, liittyi armeijaan, nousee kapteenin ennen mukana perustamassa SkyVu kanssa Ben vuonna 2008.
Ben muistuttaa on lattea opiskelija, mutta sanoo, että hän voi aina piirtää ja kertoa tarinoita. Hän sai maisteriksi animaatio CalArts ja työskenteli Oscar-ehdokkuuden animaatioelokuvan “Coraline” ennen SkyVu kellarissa vuokra-asunnossa esikaupunkialueilla Omaha.
“Päätin Voisin viettää kaiken aikani toiling pois elokuvateollisuus yrittää tehdä minun merkkiä tajusi, tai voisi aloittaa jotain omasta ja tavoitteena pienempi näyttö,” Vu sanoo.
Hän rahoitti SkyVu pois taskusta, jossa apua ystävien ja perheen, ennen pitching hänen ideansa Nebraska Angels, joukko paikallisia pääomasijoittajilta. Hän sai ensimmäisen ulkopuolisen investointi vajaat 500000 dollaria – summa, joka ei ole valtava by dotcom käynnistyksen standardit mutta se teki valtava ero SkyVu.
“Saan minun kova työmoraali isäni ja äiti ja vanhempi veljeni, mutta minulla on myös hieman luovuutta ja kapinallisuus, joka auttaa polttoaineen”, sanoo yhtiön Vu.
Ben on SkyVu toimitusjohtaja. Hänen veljensä pysyy hallituksessa, mutta ei ole mukana day-to-day toimintaa.
In “Battle Bears,” karhut vaeltavat galaksin yrittää pitää sen turvassa uhkia tavalla, joka on sekä söpö ja omituinen.
Tärkeimpiä heidän vihollisensa ovat Huggables, vaaleanpunainen karhut että halata taistelu kantaa kuolemaan, ellei merkkiä ampua päänsä pois ensin – kehotukset sateenkaaria sylkee kehoaan.
“Meillä on erittäin söpö karhuja ja ne ovat erittäin fantastinen, villi tilanteissa. Niinpä niiden täytyy” MacGuyver “tiensä ulos hyvin ainutlaatuisia aseita,” Vu sanoi. “Ja se on osa kauneuden merkkejä. Se wackiness yhdistettynä vain vähän väkivaltaa dramaattinen vaikutus.”
Kävely keskuudessa pelin kehittäjät, tilaa festooned julisteita, piirustuksia ja 3-D rappaukset, Vu tulee animoitu puhu uusia hahmoja, uusia aseita ja uusia pelejä teoksia.
“Tämä on hyvin paljon näytöksiä, ja meidän on edelleen kasvaa, jos aiomme tulla vahva mediayhtiö,” Vu sanoo.

Leave a Reply