Bár ez egy kincs a média, akkor nem szeretne kijutni

Mivel a média nemrég lőtt egy forró, rohanó a különböző szakemberek és a média az emberek jelentek meg a kilátásai és pénz jelenet. Amikor az egyik dolog, amit mind meg kell tennünk, amikor valójában, hogy több nyugodt gondolkodás ez a dolog a végén nem olyan jó, nem kell csinálni, csinálni, hogyan kell csinálni. Természetesen, amíg van optimista minden, ott Paizhuan, és láttam a sok Paizhuan cikkek Paizhuan sem ma, sem dicséret, lehet, hogy a média beszélni, hogyan lehet fejleszteni azt.
Egy, aki nem nevezhető a média
“1%-os szabály” még soha nem változott, a valódi tartalma a felhasználó mindig tudja, hogy készítsen csak 1%-os, míg az 1%-os, hogy hány ember lehet hívni a média nem? Azt hiszem, a média a következő elemeket
Független Eredetiség: Ahogy a média természetesen egy “én”, és ha egy nap a médiában reprodukálható mások cikkei, úgy érzem, nem lehet úgy tekinteni, mint egy absztrakt a médiából.
(2) Az időszerűség: média tulajdonságait és időszerűségét a természetes folyamat kapcsolódik, és ha úgy tetszik, hogy írjon egy regényt Chicken Soup, vagy valami, vagy nem egy “író”, hiszen a média nem az Ön számára. Mert hiszen a szociális média tartalom folyamatosan az iparág néhány a legnépszerűbb téma tartalmat.
3. Focus ellenállás: a média, hogy a saját fix fókusz téma csevegés konyha ma, holnap, húzza csillagászat, megszerezte a marketing. Ha nem hiszed, hogy hatásuk, az olvasó a személyre irányul, megy, nem számít, mi fog kinézni az írás
4. diskurzus: Néhány ember úgy gondolja, hogy a média hozzáférhettek, maga a média is több embert látni, és végül azon kapta magát, hogy napon túl ecset látogatások, senki madár van. Ezért a jogot, hogy beszélni nem olyan egyszerű megszerezni, ha a jogot, hogy beszélni, akkor gratulálok neked, akkor is, ha nem felel meg az első három, akkor is, hogy jó a média.
Másodszor, a vágy, hogy írjon valamit, nem feltétlenül fenntartható
Még mindig a Google Olvasó, én jegyzett több száz blog, hat hónappal az eredmények továbbra is frissíteni kevesebb mint tizede, és a frusztrációt, majd húzza ki néhány, a népszerű blog címét az előfizetés. Nézd meg magad, Sina blog csak az idő minden nap írni valamit, a forgalom nem alacsony, és később azt írta, mintegy hat hónappal érezni zavarba, írj a pontot. Később fenntartani hosszabb, mert a saját pénze helyet hogy egy site WP, csak betartani a 10 hónap, szintén szívesen megújítani szívesen írni. Mikroblog nem használja hosszabb ideig valószínűleg az oka zavarba újra zavarba, 140 vagy annál kevesebb szóval tartalmat is lehet írni.
A néhány hónappal ezelőtt, és írni kezdett blog, csak újra Sohu hírolvasó hozzon létre egy egyéni média “baj császár,” ez alkalommal nem tudom, meddig lehet.
Harmadszor, a dinamikus előnyök többet
Kik inert, nem betakarítás erőfeszítés nem tarthat sokáig. A blog korszak már megfigyelhető egy szépség smink osztály blog “Little fáradt fáradt”, de akkor ez a nővérem, aki szedés ki a haj puha papír reklám. Azt hiszem, ez a legértékesebb, és valószínűleg messze a média, azaz a függőleges területen építeni a saját rajongói, és ezen keresztül más puha papír javasolt termékek, hogy ebből a megfelelő érdekeit. Közben, ha a visszaesés a minőségi média tartalmat, mint például a kis fáradt fáradt, a felhasználók lesznek Masi, így az emberek a média megpróbálja fenntartani ezt az egyensúlyt.
“Nem profit nem engedheti meg magának a korai” önmagában nem képes fenntartani a hosszú távú érdeke írásban, vagy fedezze fel a megfelelő üzleti modellt. Puha papír és a reklám a legegyszerűbb üzleti modellek, de ezek elhelyezése módszert is kell építeni a média befolyása, így mindenki a média az emberek először gondol magad hogyan lehet az olvasók húzta piaci értéküket Gyere körül.
Negyedszer, mivel a média továbbra is a tartalom a király
Szerte a média az emberek már ismert a cikket, valóban kibír, és megtalálják a módját, a számlák is nyereséges, bár vannak, de nem sokkal. Wanted egy nagy marha a média, számos sőt, csak elfoglalni pozíciókat, de nem megy egy ilyen média műveleteket, beleértve az általános helymeghatározás, a célközönség és így tovább. Érkező média korban, sok a meglévő hálózati csatornákon, mint a mikro-csatorna, a mikro-blog, blog, hírek ügyfelek, stb, de az igazi érték nem a központi e csatornákat, de a tartalmat.
Mivel a média nem csak írni az élelmiszer és ital Lazard, de egy igazi száraz. Ezek nem lőtt homlokát szárad ki, mivel lehet szükség, mert a riporterek témától végrehajtani az összes tervezett vigyázzanak magukra. Ezért, mivel a média csatornákon futó az első a média, hölgyek és az emberek a média, kérjük, alaposan gondolja át, hogyan akarnak csinálni, mielőtt elkezdené, természetesen az, hogy lehetősége van arra, hogy felkészítse az embereket. Készítse el a csatornák, kezdeni csinálni igazán értékes tartalom

Leave a Reply