Apple kiderül meddig Siri tartja az adatokat

Minden ilyen kérdések, üzenetek, és szigorú parancsokat, hogy az emberek már suttogva Siri tárolódnak Apple szerverek akár két évig, a Wired most jelenteni.

Tegnap aggodalmát néhány fuzzy közzétételek Siri adatvédelmi politikáját. Miután a történet futott, az Apple szóvivője Trudy Muller hívott megmagyarázni az Apple politikája, valami adatvédelmi támogatja már kért.
Ez az első alkalom, hogy az Apple azt mondta, hogy mennyi ideig tartja Siri adatok, de az Nicole Ozer, az Amerikai Polgári Jogi Unió ügyvéd, aki először hozta ezeket a Siri adatvédelmi kérdéseket fel a figyelmet, van még, hogy az Apple képes.
Szerint az Apple Muller, a vállalat lépéseket annak érdekében, hogy az adatok névtelenek, és csak összegyűjti a Siri hangfelvételek javítása érdekében Siri is. “Ügyfeleink adatainak védelme nagyon fontos számunkra,” mondja.
2011: Az Apple új hangfelismerő Itt van, mi történik. Amikor beszél az Apple hang aktivált digitális személyi asszisztens, a hajók ki, hogy az Apple adat farmon elemzésre. Apple generál egy véletlen számot, hogy képviselje a felhasználó, és munkatársai a hangfájlokat ez a szám. Ez a szám – nem az Apple felhasználói azonosítót vagy e-mail cím – jelent meg, mint amennyire Siri back-end hang analízis rendszerről van szó.
Ha a hangfelvétel hat hónapos, Apple “elhatárolja” a felhasználói számot a klip, törli a számot a hangfájl. De tartja ezeket elválasztani fájlokat akár 18 hónapot, a tesztelés és a termék fejlesztése céljából.
“Az Apple megtarthatja anonim Siri adatokat két évig,” Muller azt mondja: “Ha egy felhasználó fordul Siri ki, mindkét azonosító azonnal töröljük együtt minden kapcsolódó adatot.”
De Nicole Ozer szerint az Apple kell menni tovább. Azt szeretném, hogy az Apple a Siri link Adatvédelem annak Siri GYIK, hogy a fogyasztók kitalálni, hogy mi folyik itt, mielőtt vásárol egy Apple termék. Most, csak akkor tudjuk meg, hogy a Siri Settings részben a iPad vagy a mobiltelefon.
“Nincs jó ok az Apple, hogy nem ismerteti adatvédelmi gyakorlata a Siri GYIK oldalt,” Ozer mondta egy e-mail üzenetet.
Továbbá, még ha a Siri adatokat nem kapcsolódik közvetlenül a felhasználók, az emberek legyen óvatos, hogy mit mondanak a személyes digitális asszisztens. Átiratát “, amit mondasz Siri fedhet érzékeny dolgokat Önt, családját, vagy üzleti,” tette hozzá. “Siri dolgozik az Apple, így jegyezze meg magadnak, hogy tényleg úgy gondolja, mielőtt beszél.”

Leave a Reply