Apple App απαγορεύσεις πιθανή νέο κύμα καταστολής

Μια εφαρμογή που βοηθάει τους χρήστες να βρουν άλλες εφαρμογές για δωρεάν έχει απαγορευθεί από το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας της Apple σε μια κίνηση μερικοί λένε προαναγγέλλει ένα νέο γύρο της μαύρης λίστας για το περιεχόμενο, η εταιρεία δεν του αρέσει.

AppGratis, η οποία συνεργάζεται με προγραμματιστές app ως ένα είδος συμψηφισμού να τους βοηθήσει να τραβήξει την προσοχή, ενημερώθηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή ότι ήταν τραβιέται, σύμφωνα με το CEO Simon Dawlat. Η εφαρμογή εξαφανίστηκε από το App Store την Κυριακή.
Dawlat είπε ότι θα ήταν σε ένα αεροπλάνο για τη Βραζιλία και έφτασε να ανακαλύψετε περισσότερα από 75 αναπάντητες τηλεφωνικές κλήσεις και «μια φαινομενικά απεριόριστη ροή” των μηνυμάτων κειμένου.
«Αμέσως σκέφτηκα ότι κάποιος στην οικογένειά μου είχε περάσει μακριά κατά τη διάρκεια της πτήσης μου και δεν θα μπορούσε να αγγίξει το τηλέφωνό μου για λίγα λεπτά,” Dawlat έγραψε σε ένα blog post. “Φοβάται. Παραλύσει. Προσπαθώντας να φανταστεί κανείς ποια είναι η τρομερή είδηση ​​θα μπορούσε να είναι.”
Γιατί η Apple συγγνώμη στην Κίνα;
Η Apple χάρτες κίνηση στο εσωτερικό της Apple δήλωσε ότι η εφαρμογή, που δημιουργήθηκε το 2008, με αποτέλεσμα να πέσουν για την παραβίαση ενός ζεύγους των κατευθυντήριων γραμμών για την ανάπτυξη της – ένα ότι οι ράβδοι εμφάνιση apps για την αγορά “με έναν τρόπο παρόμοιο με ή σύγχυση με το App Store” και ένα άλλο ότι οι απαγορεύσεις ωθήσει κοινοποιήσεων που περιέχουν διαφήμιση ή “εμπορία κάθε είδους.”
Dawlat είπε ότι η Apple είχε εγκρίνει ένα iPad έκδοση του app, το οποίο έχει περίπου 12 εκατομμύρια χρήστες του iOS, μόλις μια εβδομάδα πριν οι εφαρμογές είχαν απαγορευτεί.
Η Apple δεν ανταποκριθεί άμεσα Τετάρτη στο αίτημα για πρόσθετο σχολιασμό.
Dawlat είπε ότι η εταιρεία έχει ασχοληθεί με το θέμα πριν από το App Store, προφανώς υποστηρίζοντας με επιτυχία ότι AppGratis δεν είναι παρόμοιο με το περιβάλλον εκ του σύνεγγυς αστυνόμευση πωλήσεις της Apple. Όσον αφορά push notifications, είπε η εφαρμογή στέλνει ένα την ημέρα, λέγοντας ότι “συμφωνία σήμερα, είναι εδώ», και ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από να πάρει αυτό.
Μιλώντας σε μια επαφή Apple δεν κάνει καμία σαφή, έγραψε.
“Ρώτησα πώς ο ίδιος και η ομάδα του θα μπορούσε να αλλάξει ενδεχομένως το μυαλό τους εν μία νυκτί, λίγο πολύ τραβώντας το βύσμα για ένα 45-πρόσωπο της εταιρείας,” Dawlat είπε. “Φαινόταν πολύ αποσπαστεί όσον αφορά τη σοβαρότητα της κατάστασης, και δεν ήταν σε θέση να μου πείτε σε τι συγκεκριμένα οι αποφάσεις αυτές είχαν γίνει.”
Dawlat ρώτησαν γιατί παρόμοιες εφαρμογές δεν είχε απαγορευτεί. Σύμφωνα με τουλάχιστον μία έκθεση, μπορεί να μην είναι μεγάλη.
Wall Street Journal είναι Ολα τα D blog ανέφερε ότι η απαγόρευση ήταν το πρώτο βήμα σε ένα νέο κύμα καταστολής από την Apple για “app-discovery” apps.
Επικαλούμενη “πηγές εξοικειωμένοι με τη σκέψη της Apple,” αναφέρει η έκθεση Apple σκέφτεται αυτές τις εφαρμογές “απειλούν τη νομιμότητα του App Store”, αφήνοντας τους προγραμματιστές πληρώσει το δρόμο τους σε μια υψηλή κατάταξη.
Η Apple συνεχίζει να περίφημα αυστηροί έλεγχοι για το App Store της, δεν επιτρέπουν οποιαδήποτε εφαρμογή σε χωρίς προηγούμενη έγκριση. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι ένα ποιοτικό έλεγχο ζήτημα που κρατά έξω υπο-πρότυπο περιεχόμενο. Πολλοί κριτικοί προτιμούν μια πιο ανοικτή προσέγγιση, όπως κατάστημα Play της Google για το Android συσκευές, οι οποίες προσφέρουν στους κατασκευαστές σημαντικά περιθώρια.
Dawlat είπε AppGratis θα συνεχίσει να ενημερώνεται για τους ανθρώπους που έχουν κατεβάσει ήδη και ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να συνεργαστεί με την Apple για να βρούμε μια λύση.

Leave a Reply