Apple 2013 Q3 indtjening: Den mest bekymrende skete

I dag er Apple frigivet 2103 Q3 kvartal indtjening, dvs 29 juni 2013 før de første tre måneder af den finansielle situation. Indtjeningen er generelt: samlet omsætning på 35,3 milliarder dollars, nettoindtægt på 6,9 milliarder kroner, den gennemsnitlige indtjening per aktie på 7,47 dollar, bruttomargin på 36,9%. Sidste års 35 milliarder dollar indtægter og 8800 millioner dollar nettofortjeneste, bruttofortjeneste på 42,8%. Produktsalg på 31,2 millioner solgte enheder i iPhone, iPad 1460 millioner enheder, Mac 380 millioner enheder, henholdsvis sidste år var tallet 26 millioner enheder, 17 millioner enheder og 400 millioner enheder.
Hvis disse tal ikke er nok visuel kontrast, derefter forøge eller formindske billedet ovenfor for bedre at illustrere nogle af problemerne. Samlet omsætning, foruden US District vækst på 3 procent og en stigning på 12%, øvrige Europa, Greater China, Japan, Asia-Pacific i alle andre regioner faldt qoq fald i mere end 20% fra år til år faldet er også 10 % eller derover (kun Japans samlede omsætning i forhold til sidste år, en stigning på 27%). Og i Apples produktlinie, foruden iPhone salg over sidste år, en stigning på 20% samt iTunes / software-tjenester steg med 25%, det andet hele nedgangen: iPad salg faldt 14%, Mac faldt 7%, iPod år ned 32%.
Performance er ganske tragisk! Hvis Apples indtjening rapportere dette negative markeret med rødt, så er det virkelig et rosenrødt.
Selv hvis ikke lægge skylden på Tim Cook hoved, men da Kog tiltrådte, Apple virkelig ikke et tilfredsstillende svar til aktionærerne. Og det er folk i Jobs afgår mest bekymrede og bange sket, dette indtjeningen udgivelse, virkelig vise sig mest bekymrede skete. For Apple, aktionærer og forbrugere, har den finansielle rapport vigtig betydning. Indtjeningen rapporten afslørede også bag det signal? Lad os omtrentlige analyse.
Produktlinje sårbar
Af indtjeningen af ​​de mest oplagte at se, ud over iPhone Apple-hardware produkt line salg som helhed er i hastig tilbagegang. iPad faldt med 25% (QoQ) og 14% (år-til-år), Mac faldt 5% og 7%, iPod ned 19% og 32%, og selv tilbehør faldt omsætningen med 15% og 4%. iPhone salget i forhold til det foregående kvartal og ned 17%, men i forhold til sidste år og en stigning på 20%. Apples produkt linje er den hurtigst voksende iTunes / software / services omsætning i forhold til samme periode sidste år steg med 25%, men stadig ned 3 procent sekventielt.
Dog kan denne penge maskine iPhone ikke fortsætte. Mens iPhone og iTunes og andre tjenester steg 15% og 25% af provenuet til at kompensere for faldet i Apples andre produkter, således at den samlede omsætning stadig voksede med 1%. Men som forfatteren sagde før BusinessInsider iPhone dette brændstof raket er opbrugt, er operatørerne hjælper Samsung, HTC, Motorola, osv. meget for at fremme deres produkter. iPhone smarte telefoner i hele historien om udviklingen er kommet til slutningen af ​​deres livscyklus, kan du ikke køre i den hurtige vækst i Apple, så Apples fordel i produktet linje er blevet stadig svag.
Og dette er kun tredje kvartal, er Apples nye hardware frigivet fra der to eller tre måneder. Før at forbrugerne vil være omhyggelig med at købe Apple-produkter, så næste kvartals indtjening rapport stadig ikke optimistisk. I den nye hardware, skal du slippe den farve iPhone har grundlæggende er afsluttet, hvis Apple lancere billige udgave af iPhone, så han åbenbart må acceptere lavere avancer og sikre højere omsætning for at nå tidligere salg marginer. Foregående kvartal er bruttomarginen faldt med 14%, ifølge iPad salg faldt 14 procent, faldt omsætningen 27% synspunkt billige version af iPhone kunne også være denne effekt. (Og farvecovers forbruger køber konto, se iPod omsætningsfald på 32% har været svært at sige.)
Hvis iPhone ikke kan fortsætte sin hurtige vækst skyldes Apples salg af tilbehør, software, der er hardware-drivere afhængige indkomst, så i tilfælde af hardware omsætningsfald, for anden indtægt sværere har en stabil vækst.
Platform hul
Apples årlige generalforsamling i juni og oktober for software hardware Assembly, har vi set nogle af Apples Kog betjeningslogik. Og nær slutningen af ​​WWDC, netop frigivet iOS 7 har været en masse outsidere er ikke optimistiske. Mens iOS har aldrig før været sådan en drastisk ændring, men naturligvis omverdenen vil uundgåeligt påvirke respons på Apples produktsalg. iOS 7 på en lang række velkendte skygge, var tegn på Apples software system har været i stand til at trække det andet operativsystem er en enorm forskel.
I mellemtiden har Android økosystem gradvist forbedret, interaktion og interface, udviklere kvalitet, platform salg færdigheder, fremragende App mængde og kvalitet og så begyndte tæt på Apples iOS system. Windows Phone, BlackBerry, Firefox, Selfish, Ubuntu har også en masse af high low-end telefoner, kombineret med virkningerne af disse nye systemer, samt den fremtidige udvikling af HTML5 og Web App, vil Apples økosystem uundgåeligt fortsætte med at skrumpe.
Medier og Wall Street sakseeffekt
Siden Apples særlige position på markedet og appel kom indtjening rapport ud, er bundet til at forårsage en masse Wall Street analytikere og teknologi medier fortolkning. Og hvis Apples præstation godt eller der er nogle lyspunkter, så disse analytikere og medierne igen vil presse Apples denne stjerne effekt. Men selv om beskedne resultater nedtur vil analytikere og medierne har overvældende fortolkning, på denne måde, vil denne negative effekt være uendeligt overdrevet, er Apple at få en lille fejl i den ydre verden, vil blive meget alvorlig.
Og desværre, denne gang Apples indtjening rapportere, at det sidstnævnte tilfælde. Dårlige resultater, Wall Street panik, analytikere prognoser og baseret på den aktuelle præstation af et stort antal domme til at blive frigivet, bestanden faldt, kombineret med gentagne medier understrege disse oplysninger til offentligheden, hvilket resulterer i forbrugernes holdninger begyndte at komme ind i Apple bearish stat, hvilket berører Apples produkter mere konkurrencedygtige ulempe i staten.
Det er ligesom inden for videnskab og teknologi som en “saks effekt” som udestående teknologivirksomheder en masse opmærksomhed af omverdenen, ingen ens styrker og svagheder i små gennem medierne og Wall Street uendelig zoom, den sidste producerede effekt er meget skræmmende . Forbrugerne kan se resultaterne og virksomheden selv manifesterede et stort hul. Mens denne “saks effekt” tider give Apple en kæmpe fordel, men tilsyneladende er det nu muligt at bringe stor skade.
Apples nuværende indtjening, så alle bekymringer er ude. Og det er rigtigt, kan være den næste Kog miljø står vanskeligere. Apples nye produktlanceringer dette efterår, i tillæg til iPhone Lite (farve versionen iPhone), iPhone 5S, iPad mini ligner iPad, jeg ved ikke hvad jeg ellers skal bringe Apple fortsætter med at drive væksten

Leave a Reply