App virtuaalinen tuote tähän luokkaan on, miten hinnoittelu?

Ekonomistit Varian n määritelmä: “Kaikki digitaalinen tuote tai tuotteita, jotka voidaan digitoida, voidaan pitää tietoa tuotteista”, perinteinen tieto tuotteiden kirjoja, elokuvia, oli enemmän puhua nyt tietenkin on ohjelmisto, App, Website luokkiin.
Ensinnäkin kustannukset tietoa tuotteista
Hinnoittelu puhua kustannuksista, kustannukset tietoja tuotteista on ominaista: tuotannon kiinteät kustannukset ovat korkeat (kuten kehitysrahoituksen Windows 8 vievää ja työpanos), mutta muuttuvien kustannusten nousu erittäin matala kopio tai jopa nolla (kuten jo kehittäneet Windows 8 veistetty lautasen tai Network suoramyynti). Tämä kustannusrakenne johtaa:
1, suurin osa tiedoista tuottaa kiinteitä ovat uponneita kustannuksia, joita ei voida pysäyttää, jos tuotantokustannukset perittävä takaisin. Jos sijoittaa toimistossa, mutta eivät halua sitä muuttaa mieltäsi, voit myydä sen takaisin osan kustannuksista. Mutta jos teet elokuvan epäonnistuu, ei toissijaista kaupankäyntimarkkinalla voit myydä script periä kulut.
2, muuttuvat kustannusrakenne tietoa tuotteista: Rajakustannukset ei näy kasvussa, vaikka ne ovat tuottaneet useita kopioita, lähinnä tuotantokustannukset kopio ei kasva. Erona on, että teollisuusyritykset, Microsoft ei tarvitse kohdata poistot ja tuotantokapasiteetin rajoitukset: Jos voit tuottaa kopion, sinun tulee pystyä tuottamaan sama yksikköhinta 1.000.000 kappaletta, eli 10 miljoonaa kappaletta. Tietoa, ja se luo reaalitalouden käsittämättömän mittakaavaetuja: enemmän tuotat, alemmat keskimääräiset tuotantokustannukset. On tämä vähän lisäkustannuksia ja suuren mittakaavan toimintaa avulla Microsoft voi saada 92% myyntikate.
Economics pidetään yleisesti täysin kilpailluilla markkinoilla tuotteen hinta on sama kuin sen rajakustannus. Tämä näkyy tietoteollisuuden on hyvin selvä – rajakustannukset on nolla, kuten puhelinnumeroita, pörssikurssit, kartat, usein ilmaiseksi, ja portaali voi helposti saada.
4, tieto-tuotteet yleensä kokemusta tuotteista, kun taas alhaiset muuttuvat kustannukset markkinointi tarjoaa suuria mahdollisuuksia. Toimittajat hammastahnaa myynninedistämistarkoituksessa jokaiselle asiakkaalle voi joutua maksamaan kaksitoista dollaria tuotanto-, pakkaus-ja jakelukustannukset, mutta usean toimittajan tiedot lähettää ilmainen näyte hinta on lähes nolla. Kopioita tietoa tuotteiden tuottajat ja kuluttajat ovat ilmaisia.
Toiseksi tuotteen hintatietoja
Yleensä perinteinen teoria kustannuksiin perustuvaa hinnoittelua menetelmä on vaikea hakea tietoa tuotteista, joka vaatii yrityksiä toimimaan kuluttajan näkökulmasta harkita hinnoittelu strategia. Yleensä yhtiön hinnoittelu strategia tavoitteen saavuttaminen parantaa tuotteiden hinta syrjinnän voittojen maksimoimiseksi. Osana 4P, hinnoittelu näyttää olevan kaikkein helposti huomaamatta osa yrityksen liiketoiminnan koulun markkinoinnin ammattilainen opetus liittyy myös minimaalinen. On totta, että ydin liiketoimintaa kilpailua tuote-ja palvelumarkkinoilla, ei vain hintajohtajuuden strategia kestävän, mutta hinnoittelu strategia on Business Management “silmänkääntötemppu temppuja” malli, lähes ilman kustannuksia, mutta ne voivat merkittävästi parantaa tulosta . Tuote on nolla rajakustannushinnoitteluun antaa yrityksille päästä eroon paljon orjuudesta, hinnoittelun teoriaa on viime vuosina hyötynyt suuresti kehitystä Microsoft, IBM ja muut yritykset hinnoittelu strategia.
1, kuluttaja-divisioona ja hintasyrjintä
Sitten puhua hinnoittelusta ja hinnan syrjintää miten toimintaa. Lisätietoja tuotteista, voimme ymmärtää taloustieteen hintasyrjinnän osaksi seuraavin keinoin:
Henkilökohtainen Hinnoittelu: eri hinnoilla eri käyttäjille jokaisesta myynnistä.
Ryhmät Hinnoittelu: hinta herkkyys eri kuluttajaryhmien asettaa eri hintoja.
Versiointi: tarjota tuotevalikoiman, jonka avulla käyttäjät voivat valita oikea versio ja kulutusta.
Yksilöityjä hintatietoja
Erittäin vuorovaikutteinen kynnyksellä Internet mahdollistaa yksilöityjä hintatietoja (eli täydellinen hinta syrjintä), kuin mahdollista. Koska hinta voi vaihtaa heti, alennusmyynnit, myynti ja muut myynninedistämiseen hinnoittelu internet on erittäin helppo toteuttaa. Airlines sivustolla käyttäen dynaamisen hinnoittelun tai huutokauppa istuin, viime hetken lipunmyynti ja jopa poikinut hännän verkosto (http://weipiao.com) luokan liiketoimintamalli. Thomson Reuters ja muita online-tiedon toimittaja lähes lähtöhinta jokainen asiakas on erilainen, maksat hinta voi vaihdella minkälainen kokonaisuus (yhtiö, pienyritysten, valtion, korkeakoulujen), koko organisaation, sinua Käyttämällä tietokanta ajan (päivä tai yö), käytät tietokantaa tilavuus (paljousalennuksia), mitä tietokantaa käytät, voit tulostaa sen tai vain katsella näytöllä.
Kaiken henkilökohtainen hinnoittelu perustuu tukevat tiedot kulutustottumuksiin ymmärrystä, ja siten samanaikaisesti tuotteen ja hinnan eriyttäminen. Tuote personointi on suhteellisen helppoa (esim. vesikrassi henkilökohtainen sivu ja RSS-palvelut), mutta hinnoittelu on vaikeampaa henkilökohtainen, yritykset eivät yleensä pysty arvioimaan käyttäjän muutama enemmän ominaisuuksia kuin ilmainen versio kehittyneempi versio ohjelmistosta, sen maksuhalukkuus nousee paljon, joten usein tarvitaan markkinoiden harkita kehittyneempi versio ohjelmistojen testaus verrattuna ilmainen versio palkkio.
Ryhmät Hinnoittelu
Valmistajille, ihanteellinen tilanne on tietysti yksilöityjä hintatietoja, mutta tämä edellyttää tarkkaa ymmärrystä kuluttajien halukkuutta maksaa usein korkeat kustannukset suuremmat kuin hyödyt. Toiseksi paras vaihtoehto on ryhmä hinnoittelu, eli perustuu hintaherkkyys eri ryhmien systemaattisia eroja, tarjota heille eri hintoja, laajentaa asiakaskannan. Kuten opiskelijat yleensä korkea hinta herkkyys, Windows 7 Professional Edition hinta sarja 199 opiskelijoiden, opiskelijoiden todella aikaa minulle, koska se katsoo, että hinta on myös hyväksyttävää ostaa aito windows.
Versiointi
Myyjät tarjoavat tuotesarja, jonka avulla käyttäjät voivat valita oikea versio ja kulutusta. Etuna on, että tämä hinnoittelu myyjä voi viettää kustannuksia ymmärtää kulutuskysynnän ominaisuudet, mutta kuluttajat tarpeidensa mukaan aktiivisesti valita se katsoo sopivimmat tuotteet, kuten toimittajat maksimoida voitot sekä saavutettu tavoitteet, mutta myös kuluttajien ostokäyttäytymiseen ymmärtää niiden kysynnän ominaispiirteitä. Kuten yhteistä Englanti versio taloustieteen oppikirjat ovat yleensä Intian ja Yhdysvaltain versio kaksi versiota, itse asiassa merkityksetön, oppikirjoja kirjoittanut amerikkalaiset Intiassa saavuttaa “lokalisointi” tilauksen jälkeen sekä Intian rupia-määräinen BKT esimerkkinä taloustieteen oppikirja vähän valittaa Yhdysvaltain markkinoilla, tämä antaa kuluttajille mahdollisuuden olla täysin erillään, kiinteään hintaan Intian markkinoilla ja Pohjois-Amerikan markkinat eivät kalliit aito kirja Chuanhuo, kustantajat realisointihinnan syrjintää.
2, muut laskutusmenetelmien
Out hinta erottelulogiikan yhdistettynä tietoa tuotteen ominaisuudet, yhteinen hinnoittelu ovat:
Niputtaminen
Koska marginaalinen hinta on hyvin alhainen, tuotanto ei rajoitu tietoa tuotteen yritys voi usein olla erilaisia ​​yhdistelmiä maksimaalisen voiton. Katso tätä esimerkkiä:
Xiao Ming ja Li on valmis maksamaan kahden hinnalla Microsoftin ohjelmistoja.
Xiao Ming 120100
Mike 100 120
Xiao Ming Law School, erilaisia ​​papereita kirjoittamaan, joten SANA hänelle on perustyökalu hengissä, hän luonnollisesti valmiita maksamaan, mutta vain ajoittain Excel, Mike pääaineenaan laskentatoimi, ilmeisesti hänen tilanteensa kertoi Xiao Ming vastapäätä.
Pidämme useita hinnoittelusta: jos kaksi ohjelmistoa on hinnoiteltu 120 yuania, sitten osti Word, Mike ostaa Excel, tulot 240 yuania, jos myyjä päätti lapsellinen, kaksi ohjelmisto on hinnoiteltu 100 yuania sitten Xiao Ming Li sydämetön ehkä kaksi ohjelmistoja ostaa, ja sitten myyjän liikevaihto nousi 400 yuania, on ollut erittäin hyvä.
Mutta tämä ei ole myyjä tulorajaa, jos myyjä sidottu näiden kahden ohjelmistojen myynti, hinnoittelu 220, Xiao Ming ja Li ovat valmiita ostamaan kaksi, joten myyjät ihmeellisesti sai 440 yuania tuloja.
Tämä esimerkki on minun hinnoittelu strategia “silmänkääntötemppu temppuja” kaikkein intuitiivinen käsitys kuluttajien halukkuutta maksaa ymmärrystä lähtökohta, kohtuullinen hinnoittelu yrityksen nettotulos 40. Niputtaminen todellisuus vaatii tietyn täydentävät toisiaan tuotteet, asiakkaat on päällekkäisiä. Niputtaminen pystyy usein antamaan suhteellisen suuria alennuksia houkutella silmään, äärimmäisin esimerkki tästä on Microsoftin mukana ilmaiseksi, kun IE ikkunat tarkistaa Netscape, tietää, että selaimet ovat ilmaisia. Niputtaminen on aina ollut huolissaan kuuma akateemisen monopoliyhtiö tietoa tuotteet tarjoavat yhdistettyjä hinnoittelu on myös osoittautunut Pareto optimaalinen. (Hitt, Chen 2001)
Lukitse hinta
Tietoa tuotteista on tärkeä ominaisuus on helppo muodostaa lock-in vaikutus. Esimerkiksi useimmat ihmiset eivät helposti korvata oman postilaatikon, QQ ja microblogging, yhtiö ei halua usein korvaamisesta ERP-järjestelmään. Lock-in vaikutus muodostumista tuotteita, kuluttajien siirtyminen maksaa korkeamman hinnan herkkyys on hyvin alhainen, yritykset voivat usein ylivuoto kallista.
Jakaminen Hinnoittelu
Toinen piirre tietoa tuotteista on jaettu, joka on helppo kopioida helppo levittää. Tämä ominaisuus on selvästi antaa yhtiölle suuri menetys, mutta myös kohtuullinen hinnoittelu strategioita kehittää uusia voiton. Kirjoissa, esimerkiksi akateemisia lehtiä yliopistokirjastojen usein myydä korkeaan hintaan, myydä edulliseen hintaan yksityisille. Kirjasto oli valmis maksamaan korkeampia hintoja, koska tiedot jaetaan useille käyttäjille. Yritykset voivat arvioida oikea tuote myydä korkea, mutta samalla arvioida heikosti tuote jakaa sen. Tavallisille kirjoja, jos olet Harry Porter innokas lukija, olet teoksessaan, kun hän ensin on ostanut kovakantinen. Jos olet vain tavallisia lukijoita, he voivat odottamaan koulun kirjasto osti lainattu Reading. Ohjelmisto nopeasti miehitetty markkinoille jakamalla hinnoittelu monia esimerkkejä, tunnetuin ehkä 1994 Netscape julkaisi Netscape Navigator, joka oli miehitetty huippukokouksessa kahdeksankymmentä prosenttia selaimen markkinaosuus, joka sitten pitää edelläkävijä Internetin aikakaudella.
Split hinnoittelu
Helppo palvelupaketteja, usein myös helppo jakaa. Split hinnoittelu tarkoittaa tuotteiden ja palveluiden jaetaan eri osien, nimittäin, tuotteen hinnoittelu asiakkaiden houkuttelemiseksi huomiota keskeinen etu. Lisätietoja tuotteista, on klassinen tapaus on virustorjuntaohjelmisto itselleen ja virustietokannan eristäminen, hinnoitellaan myydä, virustietokannan jotta kuluttajat tuottamaan tarpeeksi huomiota huipputeknologiaa parantaa halukkuutta ostaa. (Näyttää olevan Norton, unohtaa mikä yritys)
Saalistushinnoittelusta
Tietoa tuotteista päivittää nopeammin, mukaan tuotteen elinkaaren teorian, yritykset yleensä hyväksyä uusi tuote voi olla saalistushinnoittelusta saada enemmän voittoa.
Hinnoittelu strategia hyväksyttiin seuraavassa kolmessa tilanteessa suotuisampia: varhaisessa vaiheessa tuotteen elinkaaren suotuisa, koska varhaisessa vaiheessa eivät ole hintatietoisia, kuten ne, jotka ostavat Google Glass kehittäjät, vähemmän kilpailua on edullisempi riski ; Kun hinta ja siellä on vahva yhteys toimii ottamalla käyttöön edullisempia (pelle valmiita ostamaan Google Glass ymmärrystä tuotteen toimivuutta on hyvin syvä). Kohtuutonta hinnoittelua käytetään myös vähentää yrityksen hinnan on suuri joustavuus, katso Samsung Galaxy jokainen sukupolvi hinnanalennukset sitä.
Kilpailukykyinen hinnoittelu
Viitehintajärjestelmän kilpailevien tuotteiden on yleisin hinnoittelu strategia ei ole hinnoittelu strategia merkitsee yhtiön suosituin hinnoittelu. Esimerkki App Store App kehittäjät voivat kehittää samanlaista hinnat ovat usein samoja. Peli teoria perustuu tämän hinnoittelumallin tehty paljon yksityiskohtia täällä ei ole puhua, lyhyt tietoa tuotteiden kilpailukykyinen hinnoittelu päätekijää harkitsemaan: markkinoiden rakenne, markkinoiden kypsyyttä ja tuotteen ominaisuuksia.
Jos liiketoiminta korkeampi hintajousto (eli kuluttajille enemmän hintaherkillä) kypsillä markkinoilla yleensä antaa matalan hinnan politiikkaa kaapata markkinaosuutta. Ja jos se on kehittyvien markkinoiden tulokkailla ei ole riittävän suuri markkinaosuus, yritykset yleensä jakaa hintasotaan. (Meidän B2C sähköisen liiketoiminnan) Vaikka voittaja hintasotaan, ja lopulta myös taipumus olla vääristynyt markkinahintoihin, ja sitten yrittää nostaa hintatasoa on vaikea saada tavanomaista voittoa, usein ainoa keino tehdä joitakin muutoksia hinnankorotuksia. Esimerkiksi B2C kirjakauppa, hintasota tehdä nykypäivän kuluttajat ovat hyvin herkkiä diskonttokorkoa. (Erittäin mielenkiintoinen ilmiö, käsitys kuluttajien markkinoinnin keinot voivat olla herkempiä kuin hinta itse) hinnankorotus merkitsee vain antaa julkaisijoille alkuperäinen kirjoja, sähkön tarjoajia jäi pieni alennus.
Yritykset ovat yleensä monipuolisia tuotteita kalliimpia, mutta usein unohdetaan lisäominaisuuksia kielelle kuluttajat hyväksyvät. Jos yritys ei ole onnistunut markkinointiviestinnän tekniset ominaisuudet tuotteiksi myyntivaltti, tämä korkea hinta strategia on epäilemättä epäonnistuminen. Lisää mielenkiintoisia esimerkkejä kuten Evernote Premium tunnus sen suurempia upload kapasiteettia lisätään, offline toteaa, näkymä toteaa historia, muokattavaksi, lukot ja muita toimintoja, mutta se ei toimi, jonka väri edistäminen, kuluttajien on vaikeampi hahmottaa Senior Account edut. Loppujen lopuksi kaikki maat eivät käyttäneet Google Doc käyttäjillä on vahva käsitys muokattavaksi helppoa, jos pystyy ampumaan video yhdet pitkän matkan pari yhdessä muokattavaksi ominaisuudet tekevät matkasuunnitelmia tai suunnittelet häät, oletettavasti osuus päivitys parantaa käyttäjän maksuhalukkuus. (Evernote johdonmukainen hinnoittelu Yhdysvalloissa ja Kiinassa, kai tällä hetkellä ei ole paljon ostaa Senior Account)
Yläpuolella Keski pysyvän komitean ottaen huomioon tiedot tuotteen hinnoittelu jossain vaiheessa, yrityksen todellisesta hinnoittelustrategian käytetään usein monimutkaisia, kuten App Store myydä peli, tehty ilmainen versio ja täyden version kaksi (versiointi), ja joskus rajoiteta vapaata (myynninedistämiseen hinnoittelu), ja sitten App maksut sisällä rekvisiittaa ja kolikoita (split hinnoittelu), kun taas varustepaketti on niputettu hinnoittelua. Jos peli on tarpeeksi hyvä laatu suuri suosio voidaan myydä kalliiseen hintaan alussa on-line taistella suuria voittoja, sitten vähitellen laski viime lämpö (saalistushinnoittelusta).

Leave a Reply