Amazon Prime tulokset Viacom näyttää jälkeen Netflix Diili

Netflix anna sen Viacom streaming juttu päättyy viime kuussa, ja Amazon käytti välittömästi. Kindle-tekijän Prime palvelu on nyt yksinoikeus lasten pelejä, kuten “Dora Explorer,” plus aikuisten hinnasta MTV ja Comedy Central.

Amazon (AMZN, Fortune 500) häntä ylös lasten sisällön ilmoituksensa tiistaina huomata, että usean vuoden sopimuksen sisältää useita nimikkeitä Viacomin (VIA) Nickelodeon ja Nick Jr.: “Dora”, “Paavo Pesusieni” “Bluen Vinkkejä” ja “Fairly Odd Parents.” Aikuinen osoittaa myös MTV: n “Hankalat” ja Comedy Centralin “Tosh.0.” Amazon sanoi lasten ohjelmat ovat “yksi katsotuimpia tv-genrejä” sen Prime Instant Video-palvelu, joka maksaa 79 dollaria vuodessa sisältyy kahden päivän toimitus tiettyjen vähittäiskaupan tuotteita. Jotkut Nick nimikkeet olla saatavilla myös Kindle Vapaa-aika Unlimited, 2,99 dollari-per-kuukauden palvelu keskittyy lasten sisältöä.
Menetys, että lasten luettelo on erityisen tuskallista Netflix (NFLX), joka varoitti sen viime tulos raportti, että Viacomin sopimus olisi raukeaa toukokuun lopussa.
“Jatkamme keskittyä yksin ja kuratoinut sisältöä, meidän maksuhalukkuus ei-yksinomaisen, bulk sisältöä käsitellään vähenee”, Netflix sanoi, että huhtikuun raportissa. Yhtiö sanoi, että “keskusteluissa [Viacom] noin lisensointi erityisesti osoittaa, mutta on vielä tehtävä paljon.”
Yksinoikeus on ollut painopiste Netflix – ja kaikki streaming palvelut – sinänsä tarjoukset ovat helppo tapa erottua alan tukehtunut, kilpailijat kuten Amazon, Redbox, jonka omistaa Coinstar (CSTR), ja Hulu. Mutta nämä sopimukset ovat paljon kalliimpia kuin muunlaiset sopimukset, ja Netflix erityisesti ei ole voinut leikata edullisempien sopimusten kaikkien kanssa.
Netflix n luettelo oli valtava hitti viime vuoden neuvottelut Starz epäonnistui. Ja juuri viime kuussa, Netflix menetti lähes 1800 otsikot jälkeen sopimuksia MGM, Comcast (CMCSA) Universal ja Warner Bros – omistaa CNNMoney emoyhtiö Time Warner (TWX, Fortune 500) – päättynyt.
Tällainen liikkuu luoda umpimähkäisesti in streaming video teollisuuden, sisältöä terhakka yhdestä palvelusta toiseen. Yahoo (YHOO, Fortune 500) oli “Saturday Night Live” sisältöä Hulu kanssa yksinoikeudella sopimuksen solmi huhtikuussa, ja Netflix yksinomaan lisätty kaksi Disney osoittaa sen luettelo toukokuussa.
Paljon iloa kaapeli tarjoajien, ja luode tahansa palvelun tarjonnasta tekee vaikeaa kuluttajille leikata johto ja luottaa yksinomaan streaming liittymiä.

Leave a Reply