Amazon Prime scorer Viacom viser efter Netflix deal udløber

Netflix lod sin Viacom streaming deal udløber i sidste måned, og Amazon benyttede samme. Kindle-maker premierminister service nu har eksklusive rettigheder til børnenes titler som “Dora the Explorer,” plus voksenpris fra MTV og Comedy Central.

Amazon (AMZN, Fortune 500) spillet op børnenes indhold i fondsbørsmeddelelse tirsdag bemærke, at multi-årig aftale indeholder flere titler fra Viacoms (VIA) Nickelodeon og Nick Jr.: “Dora the Explorer”, “SvampeBob Firkant,” “Blues Clues” og “Fairly OddParents.” De voksne viser bl.a. MTVs “Awkward”, og Comedy Centrals “Tosh.0”. Amazon siger børns shows er “en af ​​de mest sete tv-genrer” på sin premierminister Instant Video service, der koster $ 79 pr år med medfølgende to-dages forsendelse på visse detailprodukter. Nogle af de Nick titler vil også være tilgængelig på Kindle FreeTime Ubegrænset, en $ 2,99 om måneden service fokuseret på kids ‘indhold.
Tab af, at børns kataloget er særligt smertefuldt for Netflix (NFLX), der advarede i sin seneste indtjening rapport, at Viacom kontrakten ville udløbe i slutningen af ​​maj.
“Som vi fortsætter med at fokusere på eksklusive og kurateret indhold vores villighed til at betale for ikke-eksklusive, bulk indhold tilbud falder,” Netflix sagde i denne April rapport. Selskabet sagde, at det var “i forhandlinger med [Viacom] om licenser særlige shows, men har endnu til at indgå en aftale.”
Eksklusivitet har været et fokus for Netflix – og alle de streaming-tjenester – som sådanne tilbud er en nem måde at skille sig ud på en mark kvalt med rivaler som Amazon, Redbox, som er ejet af Coinstar (CSTR), og Hulu. Men disse aftaler er meget dyrere end ikke-eksklusive aftaler, og Netflix i særdeleshed har ikke været i stand til at skære gunstige aftaler med alle.
Netflix katalog tog et kæmpehit sidste år efter forhandlinger med Starz mislykkedes. Og netop i sidste måned, Netflix mistede næsten 1.800 titler efter kontrakter med MGM, Comcast (CMCSA) Universal og Warner Bros – der ejes af CNNMoney moderselskab Time Warner (TWX, Fortune 500) – udløbet.
Sådanne tiltag skabe et spil af musikalske stole i streaming video industrien, med indhold hoppende fra den ene tjeneste til den anden. Yahoo (YHOO, Fortune 500) stjal “Saturday Night Live” indhold fra Hulu med en eksklusiv aftale sværtet i april, og Netflix udelukkende tilføjet to Disney shows til sit katalog i maj.
Til stor glæde kabeludbydere ebbe og strømmen af ​​en given tjeneste er tilbud gør det svært for forbrugerne at klippe ledningen og stole udelukkende på streaming abonnementer.

Leave a Reply