Amazon Prime pontszámok Viacom Kiállítások után Netflix foglalkozik lejár

Netflix hagyja, hogy a Viacom streaming foglalkozik lejár a múlt hónapban, és az Amazon azonnal kihasználta. A Kindle-készítő Prime szolgáltatás jelenleg kizárólagos joga, hogy a gyerekek “címek, mint a” Dora, a felfedező, “plusz felnőtt jegy a MTV és a Comedy Central.

Amazon (AMZN, Fortune 500) játszotta fel a gyerekek “tartalom a bejelentés kedd, megjegyezve, hogy a több éves megállapodást számos címei Viacom (VIA) Nickelodeon és Nick Jr.:” Dora, a felfedező “,” Spongyabob Kockanadrág ” “Blue nyomokat” és “elég OddParents.” A felnőtt műsorok között az MTV “kínos” és a Comedy Central “Tosh.0.” Amazon szerint gyermek show “az egyik legnézettebb televíziós műfajok” annak Prime Instant Video szolgáltatás, melynek ára 79 $ évente mellékelt kétnapos hajózás egyes lakossági termékek. Néhány Nick címek is elérhető Kindle FreeTime Unlimited, a 2,99 $-per hónap szolgálati összpontosított gyerekek tartalmat.
Elvesztése, hogy a gyermekek katalógusa különösen fájdalmas Netflix (NFLX), amely figyelmeztette a legutóbbi eredmény-jelentés, hogy a Viacom szerződés megszüntetése esetén a május végén.
“Ahogy továbbra is a kizárólagos és kurátora tartalmát, a fizetési hajlandóság a nem kizárólagos, nagy tartalmi ajánlatok csökken,” Netflix mondta, hogy április jelentésben. A cég azt mondta, hogy “a tárgyalások [Viacom] az engedélyezési különösen mutatja, de még kötni a dolog.”
Kizárólagosság volt a hangsúly a Netflix – és minden streaming szolgáltatások – mint például üzletek egyszerű módja annak, hogy kitűnjön a területen fojtott riválisok, mint például az Amazon, Redbox, amelynek tulajdonosa Coinstar (CSTR) és a Hulu. De ezek közül sokkal drágábbak, mint a nem kizárólagos szerződések, és a Netflix különösen nem volt képes csökkenteni kedvező megállapodásokat mindenkivel.
Netflix a katalógus vett egy hatalmas siker az elmúlt évben folytatott tárgyalásokat követően Starz sikerült. És csak a múlt hónapban, Netflix elveszett közel 1800 utáni címeket szerződések MGM, Comcast (CMCSA) Universal és a Warner Bros. – tulajdonában CNNMoney anyavállalat Time Warner (telex, Fortune 500) – lejárt.
Az ilyen lépések hozzon létre egy játék székfoglaló a streaming videó ipar, tartalom pattogó egyik szolgáltató a másikra. Yahoo (YHOO, Fortune 500) ellopta “Saturday Night Live” tartalom Hulu exkluzív foglalkozik tintával áprilisban, és a Netflix kizárólag két újabb Disney mutatja, hogy annak katalógusában májusban.
Sok öröme a kábeles szolgáltatók, az apály és dagály adott szolgáltatás kínálata miatt nehéz a fogyasztók számára, hogy elvágja a vezetéket, és támaszkodhat kizárólag a streaming előfizetések.

Leave a Reply