Ackman: P & G CEO μπορεί να χρειαστεί να πάει

Bill Ackman, η αντιστάθμιση ακτιβιστής διαχειριστής του ταμείου που πρόσφατα έγινε πρωτοσέλιδο σε μεγάλη αρνητική θέση του για Herbalife, μηδενίζεται σε Procter & Gamble κατά τη Διάσκεψη για τις Επενδύσεις Sohn στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Procter & Gamble (PG) είναι ένας πολυάσχολος άνθρωπος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός είναι που ασχολείται αποκλειστικά με το έργο του στο τιμόνι μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου.
Bob McDonald, ο οποίος οδήγησε P & G από τον Ιούλιο του 2009, υπηρέτησε στο διοικητικό συμβούλιο από 21 διαφορετικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Xerox (XRX) από τις αρχές του 2012. Και Ackman νομίζει ότι μπορεί να είναι περισσότερο από μερικές πάρα πολλά.
«Κάνουμε τη συντηρητική παραδοχή ότι απλά παρακολουθούν συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου και όχι συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου ταξιδίου, αυτό αντιπροσωπεύει το 25% του χρόνου του,” Ackman δήλωσε κατά την παρουσίασή του.
Σχετικά: Μπορεί Procter & Gamble CEO Bob McDonald κρεμάσει;
A P & G εκπρόσωπος αμφισβήτησε τα σχόλια Ackman και είπε ότι η McDonald χρησιμεύει σε μόλις επτά πίνακες. Μόνο μία, Xerox, είναι ένα εταιρικό συμβούλιο, είπε.
Ακόμα Ackman κατέστησε σαφές από αυτά τα αραιά καλυμμένη σχολιάζει ότι θέλει McDonald έξω. Είπε ότι είναι πρόθυμοι να δώσουν McDonald τρεις παρα δύο τρίμηνα για να πάρει την εταιρεία σε καλύτερη κατάσταση. Με καλύτερη κατάσταση, θέλει να δει τουλάχιστον το 5% ετήσια αύξηση και κάποια σημαντική μείωση του κόστους. Σε δύο από αυτές τις μετρήσεις, η P & G διαδρομές τους συμμαθητές του, δήλωσε ο Ackman.
Ackman ονομάζεται διοικητικό συμβούλιο της P & G “first class” και είπε ότι αναμένει από το διοικητικό συμβούλιο για να κάνουν τη σωστή απόφαση.
Ackman κατέχει περίπου το 1% των μετοχών του κατασκευαστή καταναλωτικών προϊόντων, καθιστώντας τον έναν από τους κορυφαίους φορείς της P & G. Του όντας ένας επικριτής της διοίκησης της εταιρείας και τις οικονομικές της επιδόσεις από την αποκάλυψη των μετοχών του περασμένου έτους.
Σε περίπτωση McDonald αποτυγχάνουν να γυρίσει τα πράγματα γύρω αρκετά γρήγορα, που δεν Ackman ότι θα πρέπει να παρέμβει; Δεν προσδιόρισε, αλλά είπε ότι υπάρχουν αρκετές ποιότητα εσωτερικών και εξωτερικών υποψηφίων.
Ackman έχει γίνει γνωστό για την άσκηση νέα ηγεσία στις επενδύσεις του, αν και όχι όλες τις κινήσεις του γίνονται όπως έχει προγραμματιστεί.
Ο ίδιος δεν ανέφερε JC Penney (JCP), ο λιανοπωλητής στο οποίο παρέσυρε πρώην Apple (AAPL), Επικεφαλής Λιανικής Ron Johnson. (J.C. Penney CEO μετά ταραγμένη θητεία)
Ackman επίσης έμεινε σιωπηλή για μεγάλα δισεκατομμυρίων δολαρίων αρνητική θέση του στο πολυεπίπεδο Herbalife εταιρεία εμπορίας (HLF).
Το συνέδριο Sohn είναι γνωστό ότι παράγουν άγρια ​​gyrations μετοχών, καθώς οι επενδυτές σπεύδουν να ακολουθήσουν τα στοιχήματα ότι οι μεγάλες διαχειριστές των hedge funds κάνουν υπέρ ή κατά αποθεμάτων. Συζήτηση Ackman δεν είχε κινηθεί η τιμή της μετοχής της P & G πολύ.
Σχετικά: Herbalife εκθέσεις αποτελέσματα ρεκόρ
Αλλά πολλά άλλα αποθέματα whipsawed.
Keith CORVEX Διοίκησης Meister στους επενδυτές να αγοράσουν παρόχους ασύρματων δεδομένων Level 3 Communications (LVLT) και TW Telecom (TWTC). Αυτός θεωρείται Level 3 είναι μια μακροπρόθεσμη διεκπεραίωσης στον κλάδο. TW Telecom, αντίθετα, θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο αποκτήσεως κάτω από το δρόμο. Οι μετοχές των δύο εταιρειών εκτοξεύτηκε περίπου 7%.
Οι μετοχές της Χρυσός Οδηγός εταιρείας Dex Media (DXM) συσπειρώθηκαν 30%, μετά σημειώνεται μικρή πωλητή και την Ιαπωνία αρκούδα Kyle Bass περιγράφεται μια υπόθεση για την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, καθώς η εταιρεία κινείται σε ψηφιακά μέσα.
(CCO) απόθεμα Clear Channel Outdoor απέκτησε περισσότερο από 7% μετά από Mitchell Julis της Canyon Partners έδωσε στην εταιρεία πινακίδα ένα μπράβο.

Leave a Reply