7 instrumente mobile pentru a vă ajuta să supraviețuiască sezonului tornadă

O serie de furtuni mortale care admonestat Arkansas, Missouri si alte state în această săptămână ne amintește că sezonul tornada este peste noi din nou.

Tornadele ucid 70 de persoane și răni 1500 mai mult în fiecare an în Statele Unite, în conformitate cu National Oceanic and Atmospheric Administration. Viteza medie a unei tornade este de 30 de mile pe oră și se pot deplasa mai mult de 50 de mile pe teren, lăsând cantități uriașe de distrugere în urma lor.
Obținerea celor mai recente avertizări atunci când tornadele sunt conduse calea ta și de a ști ce trebuie făcut înainte, în timpul și după un an hit-uri sunt toate cheia de a rămâne în condiții de siguranță. O mână de aplicații vă poate ajuta să stați pe partea de sus de vreme periculoasă iminentă. Rețineți că veți dori să economisiți energia pe telefonul smartphone în cazul în care energia electrică se stinge, așa că folosiți-o cumpătat.
Iată câteva instrumente digitale pentru a vă ajuta prin intermediul unui furtună în condiții de siguranță.
NOAA Radio Meteo
Noțiuni de bază de avertizare avansate de tornade care împiedică este cheia. Dacă iese de energie electrică și nu puteți viziona actualizări vreme la TV, puteți comuta la un post de radio cu baterii sau foc până NOAA Meteo Radio app ($ 3.99). Acest fluxuri app mai mult de 200 de emisiuni NOAA și adaugă informațiile suplimentare, inclusiv radar, notificările push, avertismente de urgență pentru starea dvs. și rapoarte detaliate meteorologice.
NOAA avertizează împotriva funcție în întregime pe Internet pentru a primi avertismente și recomandă având un radio care poate primi banda de radio meteo (între 162.400 MHz până la 162.550 MHz), pentru a vă asigura că aveți întotdeauna cele mai recente informații. Utilizatorii Android pot descărca similară aa NOAA radio app ($ 0.99).
Tornado de Crucea Rosie Americana
La fel de importantă ca și cunoașterea atunci când o tornadă vine este de a ști ce să facă pentru a păstra familia ta în condiții de siguranță. Aplicația gratuit de la Tornado Crucea Rosie Americana este o aplicatie amănunțită, care include consiliere cu privire la ceea ce să facă pentru a se pregăti pentru și a recupera de la o tornadă. În plus față de clare pas-cu-pas instrucțiuni, nu există un test privind pregătirea, traiesc avertismente tornadă cu o hartă, unelte, cum ar fi o alarmă și o lanternă și informații istorice despre tornade în zona dumneavoastră.
După ce furtuna a trecut, veți ști cum să se ocupe de inundații, întreruperi electrice și de a găsi adăposturi de Cruce Roșie. Această aplicație utilizează, de asemenea, date din NOAA. Disponibil pentru Android și iOS dispozitive.
+ TornadoSpy: Harta Tornado, avertismentele și alertele
Pentru o mai proactiv, abordare crowdsourced, încercați aplicația TornadoSpy + iPhone și iPad ($ 2.99). În plus față de obtinerea de rapoarte oficiale meteorologice de la profesioniști, această aplicație vă permite să raporteze și să încărcați fotografii de orice tornada sau activitate grindină te la fața locului. Puteți vedea rapoartele de la alte persoane din zona ta, furtuni linia de pe un spotters harta Noteaza, alte, și pentru a primi alerte in timp real.
Aplicații locale meteorologice
În statele în care vremea este severă comună, mai multe canale de știri locale și-au dedicat aplicații meteorologice radar care arată viu, actualizări constante, hărți locale și mai mult. De exemplu, oamenii din Cincinnati, Kentucky si Indiana nordul de sud-est se poate descărca aplicația tracker furtuna pentru postul local știri Fox19. Uită-te posturile locale de a găsi cea mai bună opțiune în zona dumneavoastră, fie pentru Android sau iOS.
Primul ajutor de Crucea Rosie Americana
Daca ceva se intampla cu tine sau familia ta, această aplicație gratuită vă va plimba prin administrarea de ajutor corespunzătoare prima. Momentan nu sunt ușor de urmat instrucțiunile pentru tratarea sângerare, arsuri, atacuri de cord și alte leziuni. Aveți posibilitatea să utilizați instrucțiunile numerotate sau videoclipuri de ceas pentru a afla de bază a ajutorului primul.
În timp ce o aplicație utilă pentru orice situație, aceasta include, de asemenea, sfaturi de siguranță specifice pentru vreme rea și dezastrele naturale, inclusiv tornade. Totul este descărcat aplicația cu astfel încât să nu trebuie să aveți o conexiune la Internet să-l folosească. Integrării sale 911 vă permite să efectuați apeluri de urgență telefonul direct din aplicația. Disponibil pentru Android și iOS.
Tornado Vanatorii
Știu cum să citească semnele care vin cu vremea periculoase. App Tornado Vanatorii (0.99 dolari) este un curs intensiv privind modul în care funcționează tornade. Acesta include diagrame din interiorul unui twister și un ghid vizual pentru toate tipurile de nori s-ar putea la fața locului în cer.
Această aplicație iPad include, de asemenea hărți de avertismente meteorologice naționale pentru Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Canada, și puteți drill jos pentru a găsi cele mai recente informații pentru zona dvs. specifice. Există fotografii detaliate și clipuri video care prezintă semne de tornade, împreună cu descrieri scrise.
Nixle
O aplicație unic pentru toate alertele, Nixle împinge cele mai recente consultație de la mai mult de 5.000 de agenții de siguranță publică, cum ar fi departamentul dvs. locale de pompieri. Mesajele sunt prezentate diferite niveluri de prioritate și au trasat. Alerte într-un anumit apropierea la tine acasa, sau orice alte locații pe care o alegeți, va fi împins prin intermediul. Serviciul poate fi, de asemenea, utilizate prin intermediul unui aplicatie pentru iPhone gratuit, on-line, prin text sau prin e-mail.

Leave a Reply