5 veelbelovende games voor de PS4

Ondanks alle gekletter over wat er in de nieuwe PlayStation 4 console, games waren in de voorhoede van de geest van iedereen tijdens de woensdag Sony introductie-evenement.

Wat titels kan ik spelen? Wat zullen ze eruit? En wanneer kan ik afspelen?

Slechts een handvol wedstrijden waren eigenlijk tentoongesteld tijdens het evenement in New York. Maar Sony zei bijna 150 ontwikkelaars zijn toegewijd aan het maken van games voor de PS4, zodat de line-up zal blijven groeien gedurende het hele jaar.

Woensdag evenement bracht een aantal verrassende onthullingen, zoals Blizzard, waarmee zij haar “Diablo 3” van pc’s naar consoles en SquareEnix plagen een nieuwe “Final Fantasy” game aankondiging op de E3 dit jaar

Al deze games worden gemaakt voor de PS4, en sommige zijn ook gemaakt voor de PlayStation 3 als gevolg van het ontbreken van backwards compatibility voor de nieuwe console. Het zal interessant zijn om te zien hoeveel de consument zal de overgang van de oude doos naar de nieuwe als deze nieuwe games worden nog steeds geproduceerd voor de PS3 ook.

Hier zijn vijf aankomende games (in willekeurige volgorde) die zag er bijzonder veelbelovend uit. Op de markt schema’s zijn nog steeds vaag.

‘Knack’

Georganiseerd door lead-systeem architect Mark Cerny als zijn eigen visie op games voor de PS4, “Knack” toonde de grafische mogelijkheden van de nieuwe console en haar vermogen om veel objecten te manipuleren op het scherm in een keer. Het spel volgt de avonturen van Knack, een robot-achtige wezen met een talent voor het oproepen van voorwerpen in de buurt zijn vorm te veranderen en nieuwe vaardigheden te verwerven.

De animatie ziet eruit als iets uit Pixar of Dreamworks, maar de gameplay lijkt meer in overeenstemming is met een “Jak en Daxter” titel. Het ziet er leuk en gezinsvriendelijk.

‘Killzone: Shadow Fall’

Ontwikkeld om te verschijnen op de hardcore gamer, “Killzone: Shadow Fall” is de vierde aflevering in de gewelddadige “Killzone” shooter-serie. In dit hoofdstuk wordt spelers terug in interplanetaire strijd tegen de Helghast dreiging. Op basis van de trailer, de gameplay vindt plaats in een futuristische stedelijke omgeving met veel schittering en glans.

Vroege glimpes van het spel tonen glad ogende animatie, aanhoudende effecten en veel actie. Deze “Killzone” ziet er op het oppervlak als een standaard shooter, maar de verbluffende graphics op de PS4 kan zijn genoeg om het naar een hoger niveau.

‘Watch_Dogs’

“Watch_Dogs” was het eerst te zien bij Electronic vorig jaar Entertainment Expo (E3) aan raveoverzichten. Maar het is console functionaliteit was niet duidelijk – tot woensdagavond. Is gevestigd in een alternatieve versie van Chicago, de actie-adventure game laat je de rol van een schurkenstaat burgerwacht die hacks in computersystemen op te sporen en te elimineren criminelen.

Een live demo toonde de vele manieren waarop een speler kan interageren met zijn omgeving en andere tekens. De actie, en de hoofdpersoon de bewegingen, lijken te zijn organische en vrij stromend zijn. Het ziet eruit als een open-world omgeving, hoewel ik vraag me af hoeveel van het verhaal zal rijden waar je heen gaat.

‘The Witness’

Deze indie puzzel titel heeft getrokken grote belangstelling van fans. Was het het spel intrigerende rust tijdens een introductie-evenement gevuld met vuurwerk? Was het de serene, uitnodigende tropische eiland omgeving, gevuld met heldere kleuren en kalmerende muziek? Schepper Jonathon Blow, die ook ‘Braid “, zei zijn team hard gewerkt om repetitieve actie in een spel dat zal je 25 uur in beslag te elimineren.

Gezien de kritieke succes van de vergelijkbare “Journey” van vorig jaar, zou het spel zeer goed doen.

‘Deep Down’ (werktitel)

“Deep Down” echt bleek uit wat de PS4 motor kan doen. De nieuwe trailer gegevens een confrontatie tussen de middeleeuwse mens en een vuurspuwende draak in een ondergrondse bergplaats. De vechtscènes waren intens, en het zwaard-toting kerker crawlers verplaatst realistisch puin regende op hen neer.

In een twist, het spel gepauzeerd tijdens een bijzonder gespannen scène als een speler een nota aan een vriend om hulp te vragen. Ik heb niet gezien dit soort acties en detail op een console spel voordat – is dit de toekomst van gaming?

Was er een titel die u hoopten te zien tijdens het evenement van Sony? Wat indruk of teleurgesteld je over de gepresenteerde games? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Tagged with 

Leave a Reply