5 πράγματα που πρέπει να παρακολουθήσουν στους αγώνες την Κυριακή

Με τέτοια γεγονότα ως κατάβαση ανδρών και γυναικών vs ΛΑΜΙΑ, Κυριακή του ανταγωνισμού στους αγώνες Σότσι μπορεί καλύτερα να περιγραφεί από το Ολυμπιακό σύνθημα: ταχύτερη, υψηλότερος, ισχυρότερος.
Εδώ είναι πέντε πράγματα που πρέπει να παρακολουθήσουν:
Κατάβαση τελικοί ανδρών
Της Αμερικής Bode Μίλερ, ο οποίος μπορεί να είναι ο γέρος στο βουνό, σε ηλικία 36, κοιτάζει για να γίνει βασιλιάς του λόφου, er, κατάβαση κατά τη διάρκεια Ολυμπιακούς τελικούς της Κυριακής.
Αυτός ορίζεται μερικές από τις πιο σκληρές και πιο γρήγορος κατάρτισης τρέχει στην μόλυβδος-επάνω τι θεωρείται ευρέως από αλπικού σκι marquee γεγονότα, και κανείς δεν αμφιβάλλει ότι θα την ωθήσει στο όριο για να προσθέσετε ένα χρυσό μετάλλιο στο του προηγούμενης ανάσυρσης χειμερινούς αγώνες του ένα χρυσό, τρία αργυρά και ένα χάλκινο.
Ως όσοι ακολουθούν τον γνωρίζουν άθλημα, παίρνει μόνο ένα bobble, ένα ολίσθησης, ένα εσφαλμένο υπολογισμό για την 2.2 μιλίων πορεία στο Rosa Khutor, και θα μπορούσε να είναι πάνω από όλα.
Ανταγωνιστές του Μυλωνά τα κάτω δεν πρόκειται να αφήσουμε τον περίπατο μακριά με ένα μετάλλιο, πρόκειται να πρέπει να αγωνιστούμε για το μεταξύ μια γρήγορη πεδίο.
Ποιος να παρακολουθήσετε:
ΓΙΑΝΝΗΣ Lund Svindal της Νορβηγίας, που πήρε ασημένιο στην κατάβαση ανδρών και το χρυσό σε το super-G κατά τη διάρκεια των αγώνων του Βανκούβερ το 2010. Έβαλε επάνω το δεύτερο-γρηγορότερο χρόνο για την κατάρτιση του Σαββάτου που τρέχει πίσω Miller, σύμφωνα με την έκθεση λευκαντής.
Της Ελβετίας Didier Defago, ο οποίος πήρε το χρυσό στην εκδήλωση στο Βανκούβερ, και της Αυστρίας Matthais Mayer, των οποίων η εκπαίδευση που τρέχει την Παρασκευή στο μάθημα επισκίασε Miller, επίσης, είναι πιθανό να είναι στο κυνήγι μετάλλιο.
Γυναικών vs ΛΑΜΙΑ τελικό
Στην ηλικία των 23, Jamie Άντερσον των Ηνωμένων Πολιτειών θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους των γυναικών slopestyle snowboard. (Να σκεφτούμε κατηφορική πορεία εμπόδιο με ράγες και άλματα).
Έτσι, ίσως είναι σωστό ότι είναι ένα από τα πιθανότητες-φαβορί για μετάλλιο στην εκδήλωση, κάνει το ντεμπούτο του Ολυμπιακού στο Σότσι αγώνων.
Αλλά δεν μετράνε από Gasser Άννα της Αυστρίας, η που τα προσόντα για την εκδήλωση ημιτελικό και τελικό με την μεγαλύτερη βαθμολογία εκτέλεση. Άντερσον τερμάτισε δεύτερος.
Όπως φασκόμηλο Kotsenburg του ομάδα ΗΠΑ αποδειχθεί Σάββατο, κερδίζοντας μια απροσδόκητη χρυσό μετάλλιο στο slopestyle ανδρών, όλα είναι δυνατά.
Ποιος άλλος να παρακολουθήσετε:
Bright Torah της Αυστραλίας, το 2010 Ολυμπιακό χρυσό μετάλλιο σε το halfpipe, είναι μια δύναμη που λαμβάνεται υπόψη μετά τη θέση σε μια στερεά ειδική λειτουργία.
Τελικά ομάδων του καλλιτεχνικού πατινάζ
Είναι η τελευταία ημέρα της το ντεμπούτο του Ολυμπιακού του καλλιτεχνικού πατινάζ ανταγωνισμού ομάδων, και το πεδίο 10 έχει μειωθεί κάτω σε πέντε ομάδες.
Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε: Ρωσία, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιταλία και την Ιαπωνία μάχονται για μετάλλια.
Τόσο πώς το κάνουν αυτό;
Την Κυριακή, οι ομάδες θα υποβάλει σκέιτερ να ανταγωνιστούν σε των ανδρών, των γυναικών και πάγου χορό δωρεάν προγράμματα. Στην πολυθρόνα Ολυμπιακό-μιλούν, δηλαδή η μακροχρόνια προγράμματα.
Η ομάδα με την υψηλότερη συνολική βαθμολογία κερδίζει το χρυσό, δεύτερη υψηλότερη παίρνει το ασημένιο, τρίτο υψηλότερο. Παίρνετε την ιδέα. Όχι? Συντονιστείτε στο να το παρακολουθήσετε.
Ανδρικά skiathlon 30k τελικό
Σκι-τι-a-thon; Skiathlon, ή στην καθημερινή γλώσσα ανταγωνιστική Χιονοδρομία.
Σκεφτείτε το αυτό τον τρόπο. Είναι ένα 30-χιλιόμετρο αγώνα όπου σκιέρ διακόπτης έξω τους κλασικό πολλαπλής χώρα σκι μετά από 15 χιλιόμετρα να πατινάζ χιονοπέδιλα, όπου αυτοί σκι για ένα άλλο 15 χιλιόμετρα.
Της Ελβετίας Dario Cologna, μια κυρίαρχη δύναμη στον αθλητισμό, θεωρείται το αγαπημένο εισέλθει στην κούρσα.
Ποιος άλλος να παρακολουθήσετε:
Petter Northug της Νορβηγίας, ο οποίος κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια στο Βανκούβερ το 2010, είναι γνωστός για το σπριντ τέρματα, και Martin Sundby Johnsrud της Νορβηγίας, που τερμάτισε δεύτερος στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα Skiathlon, αναμένεται να είναι στο κυνήγι για τα μετάλλια.
Ανδρικά επιμέρους κανονική λόφο άλμα με σκι τελικό
Άλμα με σκι φαίνεται σαν όνειρο ένα πρεζόνι αδρεναλίνη, ταινίες σε ένα ζευγάρι των σκι, φέρουν κάτω μια ράμπα και δρομολόγηση στον αέρα.
Και είναι αρκετά δροσερό στο ρολόι, πάρα πολύ.
Αν τους προκριματικούς γύρους είναι οποιαδήποτε ένδειξη, στον τελικό την Κυριακή μην απογοητεύσουν.
Προσο Kamil της Πολωνίας, ο βασιλεύοντας πρωτοπόρος Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι το φαβορί.
Ποιος άλλος να παρακολουθήσετε:
Simon Ammann της Ελβετίας, που προσπαθεί να κερδίσει ένα πέμπτο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, Freund Severin της Γερμανίας και της Αυστρίας Gregor Schlierenzauer είναι επίσης διεκδικητές.

Comments are closed.