4 syistä verkossa TV on edelleen unelma

ABC tulee ensimmäinen lähetystoiminnan markkinoille oman live-streaming app tällä viikolla. Mutta ennen kuin aloitat leikkaa johto, tietää, että totta online-tv ei ole aivan täällä – ei vielä muutenkin.

Disney / ABC Television Group virallisesti vapauttaa “Watch ABC” app tiistaina, kerroit käyttäjät suoratoisto verkon sisältöä Apple (HEX, Fortune 500) iPhone ja iPad. Yhtiö kutsui ilmoitusta “hetki teknologiaan ja jakeluun.”
Se voi olla, mutta sovellus ei vieläkään yhteensä-paketin ratkaisu kaikille – ja yksikään niistä ei, kunnes joku keksii, miten yhdenmukaistaa monipuolinen etuja studioita, kaapeli tarjoajien, verkkojen ja affiliate-asemat. He kaikki haluavat enemmän silmäpareja, mutta he eivät pääse tarpeeksi vetää TV kokonaan digitaalisiksi.
Neljä jättiläinen esteitä hajallaan tapa saada ABC ja TV yleensä kokonaan verkossa:
Ei TV “Kaikkialla”: Klo käynnistää, Watch ABC on saatavilla vain katsojia ympäri New Yorkissa ja Philadelphiassa. Tämä johtuu siitä, ABC, kuten muutkin lähetystoiminnan, ei omista ja toimivat useimmat paikalliset asemat eri puolilla maata. Sen sijaan he allekirjoittaa sopimuksia tytäryhtiöiden ja ei olisi oikeutta stream niitä ilman mustetyynyt erillisiä tarjouksia.
Tämä tarkoittaa ilman kumppaniksi sopimusta, saatat pystyä katsomaan “Jimmy Kimmel”, mutta ei paikallista uutislähetys, joka edeltää sitä. Se on liian sotkuinen setup ABC toteuttaa.
Joten ABC työskentelee näiden affiliate tarjouksia. Yhtiö on allekirjoittanut sopimuksen käynnistää sovelluksen Hearstin Television 13 ABC-asema markkinoilla, joihin kuuluvat Boston ja Kansas City, ja aikoo neuvotella affiliate tarjouksia syksyllä TV kausi.
Samaan aikaan, Watch ABC käynnistää myös pian kuudessa muussa ABC omistama asema markkinoilla, kuten Los Angeles ja Chicago. Mutta valtakunnallinen roll-out vie aikaa.
Related tarina: Will lähetystoiminnan voittaa Aereo omalla peli?
Maksu-tv-tilaajien vain: Vaikka olet katsojan Watch ABC alue, et voi juuri katsella ilmaiseksi. Kuuden viikon ilman kustannuksia oikeudenkäyntiä New Yorkissa ja Philadelphiassa, vain katsojat, jotka maksavat kaapelin tai satelliitin liittymiä voi kirjautua app – vaikka ABC, kuten kaikki broadcast sisältö on ilmaiseksi antenni.
Kuten affiliate malli, tämä maksutelevision kokoonpano vaatii ABC työskennellä kaapeli-ja satelliitti-palveluntarjoajat. Tarjoukset ovat paikallaan tarjoajien kuten Comcast (CMCSA), Cablevision (CVC, Fortune 500), Cox ja AT & T (T, Fortune 500) U-jae.
Rep ABC omistama Disney (DIS, Fortune 500), ei sano selkeästi, miksi yritys valitsi maksutelevision setup: “Etsimme auttaa kaapeli tarjoajien lisäarvoa asiakkailleen”, sanoi VP viestinnän Karen Hobson.
Se voisi olla ABC tapa tyynnyttely kaapeli ja satelliitti yritykset, jotka maksavat lähetystoiminnan per-tilaaja maksu ilmaan niiden sisältöä.
Mainokset eivät ole samoja: ABC vahvisti, että sovellus ei tuulettaa samalla mainokset kuin verkko tekee. Sen sijaan, mainokset ovat samanlaisia ​​kuin näkyy ABC.com. Hobson, ABC rep, totesi, että “mainostajat joskus lisenssin musiikkia mainoksiin, jotka voidaan tuulettaa vain televisiossa eikä verkossa, esimerkiksi.” Katkomainonnassa pituus on sama sovellus ja televisiossa, hän lisäsi.
Kilpailu: Kuten TV titaanien taistelu selvittää meidän strategiaansa käynnistyksen nimeltään Aereo yrittää alittaa ne kokonaan.
Aereo avulla käyttäjät live-stream tai tallentaa lähetyksen sisältöä pientä maksua vastaan, jossa kullekin asiakkaalle ainutlaatuisen antennin. Lähetystoiminnan kuten ABC, CBS (CBS, Fortune 500), Fox omistaja News Corp (NWS) ja Comcast NBC Universal, ovat haastaa Aereo on hävinnyt kestänyt tarjouksen ryhtyä yhtiön alas, ja harvat ovat vaarassa käydä kaapelikanavat ellei Aereo on läpällä.
Disney kertoi New York Times että Watch ABC sovellus oli töitä ennen Aereo ilmaantunut viime vuonna, mutta se näyttää käynnistyksen voi olla nopeutettua lähetystoiminnan suunnitelmat varpaillaan digitaalisiksi.
Sattumalta Aereo ilmoitti maanantaina, että se eliminoi sen päivittäin 1 dollari ja vuotuinen 80 dollaria tilaus. Käyttäjät voivat saada 20 tuntia DVR varastointi 8 dollaria kuukaudessa tai 60 tuntia 12 dollaria.

Leave a Reply