3 modalități de a îmbunătăți Apple Mac OS X

Cel mai recent sistem de operare Apple Macintosh nu a lovit încă pe rafturile magazinelor, dar în cazul în care dezvăluirea OS X Mavericks a fost vreun indiciu, îmbunătățirile sale nu sunt exact ceea ce ai numi palpitant.

Cererile Mavericks “sunt muncitor, dar în mod clar benefic. Este mai rapid, are un sistem de notificări îmbunătățit și oferă mai multă flexibilitate asupra modului în care utilizați un al doilea monitor. Ea are un browser mai bun și o aplicație calendar mai bun și o interfață de utilizator revizuit Finder.
Dar, chiar dacă aceste caracteristici ajung ca îmbunătățiri, nu e nimic care se simte mai ales noi. De fapt, scopul principal al Mavericks pare a fi stabilirea multe dintre lucrurile mere (AAPL, Fortune 500), a primit în neregulă cu ultima versiune, Mountain Lion.
Care a devenit parte din curs în ultimii șase ani. De la lansarea OS X Leopard, în 2007, cea mai mare schimbare a sistemului de operare Macintosh a fost un efort general de a aduce mai mult din experiența iOS pentru OS X, inclusiv decupare și lipire de centrul de notificare iOS lui.
Pentru cea mai mare parte, lipsa de miscari indraznete, cu OS X Apple nu a fost o problemă, deoarece OS X a continuat să fie un sistem de operare excelent.
Dar, în cazul în care Apple vrea să inoveze – în general aspiră să facă – ceea ce a mai rămas pentru compania atunci când vine vorba de OS X? Vom vreodată vedea introducerea unui element la fel de important ca, spune, Time Machine?
Poate. Poate că nu. Dar încă mai există câteva posibilități:
Noi produse Apple în 90 de secunde
Merge cu iOS: tocilari tech au speculat mult timp și în mod deschis dorit pentru ziua în care OS X ar putea deveni una cu platforma de mobil de la Apple, iOS. Aceste incendii au fost alimentate prin introducerea de caracteristici iOS-esque în ultimele două iterații de OS X.
Cum ar fi Microsoft (MSFT, Fortune 500) incearca cu Windows 8, fuzionarea celor două sisteme de operare nu ar crea doar un sentiment de emoție și de noutate, dar ar putea lasa platforma de cires combinat alege cele mai bune caracteristici din ambele și permite Apple pentru a dedica mai mult de energiile sale la un mediu. Dar ar putea duce, de asemenea, la o experiență de confuz, în contradicție, deoarece tinerii Windows 8 încă, uneori, se pretează la.
Și acest lucru ar putea fi un punct de discuție oricum, deoarece CEO-ul Apple Tim Cook a insistat mult timp ca cele doua platforme vor rămâne doar ca: două platforme.
Actualiza interfața cu utilizatorul: Chiar dacă Apple nu face două sisteme de operare într-o singură, ea ar putea da în cele din urmă următoarea versiune de OS X (sau OS 11, sau orice ar fi numit), un makeover vizual.
Necesitatea de a actualiza aspectul de OS X nu este la fel de rău necesar ca acesta a fost cu iOS. Dar cu creșterea de aplicații și servicii provenind de la Apple, un refresh al interfeței cu utilizatorul ar putea ajuta unifica toate aceste noi caracteristici.
Extinde în icloud: Google (GOOG, Fortune 500) este liniște dovedește cu sistem de operare Chrome că un sistem de operare bazat în mare măsură în jurul cloud și servicii Web este o soluție de calcul viabilă pentru viitor.
Apple are o platforma de cloud proprie în icloud. Dar, chiar și cu anunțarea de noi caracteristici icloud-centric la a Worldwide Developers Conference la inceputul acestei luni (inclusiv un manager de parole și iWork în nor), tehnologia rămâne eronată și insuficient.
În cazul în care Apple a continua să pună mai mult de serviciile sale de bază în nor și să dea mai multe dezvoltatorilor instrumentele necesare pentru a integra tehnologia icloud, OS X poate deveni un sistem de operare mult mai flexibil, care este mai puțin dependentă de pe orice dispozitiv unic și mai bine legat de omologul său mobil.
Dar pentru acum, doar entuziasmul din jurul noului OS X Mavericks va fi pentru a vedea dacă noua aplicație Hărți de fapt ne poate ruta la restaurantele noastre preferate fără aterizare noi în mijlocul unui lac.

Leave a Reply