3 måder at forbedre Apples Mac OS X

Apples nyeste Macintosh-operativsystem er endnu ikke ramt butikshylderne, men hvis afsløringen af ​​OS X Mavericks var nogen indikation, dens forbedringer er ikke præcis, hvad du ville kalde spændende.

Mavericks ‘påstande er håndværksmæssig, men en klar fordel. Det er hurtigere, har en forbedret notifikationer-system og giver større fleksibilitet over, hvordan du bruger en anden skærm. Det har en bedre browser og en bedre kalender app og en overhaling finderen brugergrænseflade.
Men selv om disse funktioner ender som forbedringer, der er ikke noget, der føles særligt nyt. Faktisk synes hovedformålet med Mavericks at fastsættelse mange af de ting Apple (AAPL, Fortune 500) fik galt med den sidste udgivelse, Mountain Lion.
Der er blevet par for kurset i løbet af de seneste seks år. Siden udgivelsen af ​​OS X Leopard i 2007, har den største ændring af Macintosh-styresystemet været en generel indsats for at bringe mere af iOS erfaring til OS X, herunder klippe og klistre af iOS s Notification Center.
For det meste har Apples manglende dristige bevæger sig med OS X ikke været et problem, da OS X har fortsat at være en fremragende operativsystem.
Men hvis Apple ønsker at innovere – som det generelt aspirerer til at gøre – hvad der er tilbage til virksomheden, når det kommer til OS X? Vil vi nogensinde igen se indførelsen af ​​en funktion så afgørende som, siger, Time Machine?
Måske. Måske ikke. Men der er stadig et par muligheder:
Apples nye produkter i 90 sekunder
Flet med iOS: Tech nørder har længe spekuleret og åbent ønsket for dagen, at OS X skulle blive ét med Apples mobile platform, iOS. Disse brande blev næret af indførelsen af ​​iOS-esque features i de sidste to iterationer af OS X.
Ligesom Microsoft (MSFT, Fortune 500) forsøger med Windows 8, sammenlægning af de to operativsystemer vil ikke blot skabe en følelse af spænding og begynde et nyt, men kunne lade den fusionerede platform håndplukke de bedste egenskaber fra begge og lade Apple til at afsætte flere af dens energier til en miljø. Men det kan også føre til en forvirret, inkonsekvent erfaring, som den unge Windows 8 undertiden stadig egner sig til.
Og det kan alle være et omstridt punkt alligevel, da Apple CEO Tim Cook har længe insisteret på, at de to platforme vil forblive netop det: to platforme.
Opdater brugergrænsefladen: Selvom Apple ikke lave to operativsystemer til én, kan det i sidste ende giver den næste version af OS X (eller OS 11, eller hvad det kan kaldes), en visuel makeover.
Behovet for at opdatere udseendet af OS X er ikke så hårdt brug for, da det havde været med iOS. Men med stigningen i apps og tjenester, der kommer fra Apple, kan en opdatering af brugergrænsefladen hjælpe samle alle disse nye funktioner.
Ekspandere i iCloud: Google (GOOG, Fortune 500) er roligt beviser med sin Chrome OS som et operativsystem bygget i vid udstrækning omkring cloud og webtjenester er en levedygtig computing løsning for fremtiden.
Apple har en cloud-platform af sine egne i iCloud. Men selv med annonceringen af ​​nye iCloud-centreret funktioner på sin Worldwide Developers Conference tidligere i denne måned (herunder en password-manager og iWork i skyen), er fortsat den teknologi behæftet med fejl og underudnyttede.
Hvis Apple fortsætter med at sætte flere af sine kerneydelser i skyen og giver flere udviklere værktøjer til at integrere iCloud teknologi kan OS X blive en mere smidig operativsystem, der er mindre afhængig af en enkelt enhed, og bedre knyttet til sin mobile modstykke.
Men for nu, vil den eneste spænding omkring den nye OS X Mavericks være at se, om den nye Maps app kan faktisk rute os til vores foretrukne restauranter uden landing os i midten af ​​en sø.

Leave a Reply