3, hogyan lehet javítani az Apple Mac OS X

Az Apple legújabb Macintosh operációs rendszer még nem hit boltok polcain, de ha a leleplezése OS X Mavericks volt olyan jelzés, hogy a fejlesztések nem pontosan mit hívnám izgalmas.
Mavericks “állítások szakszerű, de egyértelműen pozitív. Ez gyorsabb, javított értesítések rendszere és több rugalmasságot, hogy hogyan használja a második monitoron. Ez egy jobb böngészőt és a jobb naptár alkalmazás, és egy felújított kereső felhasználói felület.
De még ha ezeket a funkciókat, a végén a fejlesztések, nincs semmi, hogy úgy érzi, különösen az új. Tény, hogy a fő célja a Mavericks látszik rögzítése sok olyan dolog Apple (AAPL, Fortune 500) van baj az utolsó kiadás, hegyi oroszlán.
Vált par a kurzus az elmúlt hat évben. Megjelenése óta az OS X Leopard 2007-ben, a legnagyobb változás, hogy a Macintosh operációs rendszer volt az általános erőfeszítés, hogy több, az iOS élményt OS X, beleértve a vágás és beillesztés iOS Értesítési központ.
Az esetek többségében, az Apple nincs merész mozog OS X nem volt probléma, mert OS X továbbra is egy kiváló operációs rendszer.
De ha az Apple azt akarja, hogy az innovációra – mivel általában arra törekszik, hogy ezt – mi maradt a cég, amikor az OS X? Lesz valaha újra látni bevezetése jellemző olyan fontos, mint, mondjuk, a Time Machine?
Talán. Lehet, hogy nem. De van még néhány lehetőség:
Az Apple új termékei 90 másodperc alatt
Egyesül iOS: Tech nerds már régóta feltételezték, és nyíltan kívánta a nap, hogy az OS X lesz az egyik az Apple mobil platform, iOS. Azok a tüzek táplálta bevezetése iOS-szerű funkciókat az utolsó két ismétléseket OS X
Mint a Microsoft (MSFT, Fortune 500) megpróbálja a Windows 8, összevonva a két operációs rendszer nem csak létrehozni egyfajta izgalom és újdonság, de hagyja, hogy a kombinált platform cseresznye kiválasztani a legjobb tulajdonságait egyaránt, és lehetővé teszik, hogy az Apple többet fordítson energiáját egy környezetben. De ez is vezethet a zavaros, ellentmondásos tapasztalat, mint a fiatal Windows 8 néha még mindig alkalmas arra, hogy.
És ez lehet, hogy mind egy vitás pont egyébként, hiszen az Apple vezérigazgatója, Tim Cook már régóta ragaszkodott ahhoz, hogy a két platform marad csak, hogy: két platformon.
Frissítse a felhasználói felület: Még ha az Apple nem tesz két operációs rendszer egy, az végül adja meg a következő verziója OS X (vagy OS 11, vagy bármi lehet nevezni), a vizuális átalakítása.
, Hogy frissíteni kell a megjelenés OS X nem olyan nagy szükség, mint lett volna az iOS. De a növekedés az alkalmazások és szolgáltatások érkező Apple, a frissítés, a felhasználói felület segíthet egyesíteni az összes ilyen új funkciókat.
Terjeszkedni iCloud: a Google (GOOG, Fortune 500) csendes bizonyítja annak Chrome OS, amely az operációs rendszer beépített nagymértékben körül cloud és a webes szolgáltatások életképes számítástechnikai megoldás a jövőre nézve.
Apple egy felhő platform saját, iCloud. De még a bejelentés az új iCloud-központú szolgáltatások a Worldwide Developers Conference a hónap elején (beleértve egy jelszó igazgató és iWork a felhő), a technológiai hiányosságokat mutat és kihasználatlan.
Ha az Apple továbbra is, hogy több alapvető szolgáltatások a felhőben és nagyobb fejlesztők eszközök integrálása iCloud technológia OS X válhat egy rugalmasabb operációs rendszer, amely kevésbé függ az egyetlen eszközt, és jobban össze kell kapcsolni a mobil megfelelője.
De most, az egyetlen izgalom körülvevő új OS X Mavericks lesz, hogy ha az új Maps alkalmazás ténylegesen vezesse, hogy a kedvenc éttermei leszállás nélkül minket a közepén egy tó.

Leave a Reply