15000000 $ iPhone mutatja be ritka fekete gyémánt

Családi örökség gyakran eltették megőrzésre. Egy férfi a kínai, amiben egy 26 karátos fekete gyémánt értéke 14.500.000 $ volt az ő terveit.

Egy üzletember Hong Kong megbízásából kézműves Stuart Hughes a Liverpool, hogy segítsen neki megmutatni a családi kincset.
Az eredmény? Az iPhone 5 büszkélkedett a Hughes, hogy “a világ legdrágább telefon,” értéke 15.000.000 $.
Hughes szerint a honlapján, ez magában foglalja a 600 iPhone hibátlan fehér gyémánt, a teljes tömör arany öltözködés és 53 gyémánt a hátsó alkotják a legendás Apple logó.
Azonban az ok az adott iPhone olyan értékes, az arcon a telefon.
A kínai üzletember, meg csak “Joe” kapcsolatot Hughes, és kérte, hogy egy ritka, fekete gyémánt építeni a iPhone.
“Ez nem gyakori, hogy az emberek ahhoz, hogy egy nagyon-nagyon ritka gyémánt” Hughes mondta.
Hughes azt mondta, hogy a kapcsolatot 18 hónappal ezelőtt Joe, aki kifejezte érdeklődését az arany alváz iPhone készülékek.
Joe akkor azt mondta Hughes a fekete gyémánt, hogy már a családja generációk. Hughes töltött kilenc hét megteremtése tömör arany alváz az iPhone 5, és ezután a fekete gyémánt, mint a Home gombot.
Az értékelés Joe tette a fekete gyémánt tegye értéke mintegy 14.500.000 $ szerint Hughes, aki azt mondta, látta, hogy a bizonyítvány hitelességét.
Hughes azt mondta a CNN, hogy az egyik a tömör arany készülékek a gyémántok, amiket kézműves értéke körülbelül $ 153,000.
“Volt egy tech srác Macau, aki képes volt beállítani a kő, amely a mai napig soha nem hagyta el Kínát,” mondta Hughes.
Hughes rekordot állítottunk fel 2011-ben a ravaszkodó egy iPhone 4S 500 egyéni gyémánt, összesen több mint 100 karátos. Ez a telefon volt, becslések szerint értéke 9.000.000 $.
A 42 éves kézműves ismert, hogy pazar és drága termékek, beleértve a iPad aranyból debütált két évvel ezelőtt.
“Én vagyok a mester,” mondta Hughes. “Én alapvetően eleget, és töltsük fel ezeket a gondolatokat.”
Az évek során, és a sok projekt, Hughes azt mondta, ez adott készülék, egészen közel a tetején a legtöbb pazar projekt ő befejezte.

Leave a Reply