15.000.000 δολάρια iPhone αναδεικνύει σπάνια μαύρο διαμάντι

Τα κειμήλια της οικογένειας συχνά συσκευάζονται μακριά για ασφαλή φύλαξη. Για έναν άνθρωπο από την Κίνα, κρύβεται ένα 26-καρατίων μαύρο διαμάντι αξίας 14,5 εκατ. $ δεν ήταν στα σχέδιά του.

Ένας επιχειρηματίας από το Χονγκ Κονγκ ανέθεσε τεχνίτης Stuart Hughes της Λίβερπουλ για να τον βοηθήσει να αναδείξουν θησαυρό της οικογένειάς του.
Το αποτέλεσμα; Ένα iPhone 5 καυχήθηκε από Hughes να είναι “στον κόσμο πιο ακριβό τηλέφωνο”, αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hughes, αυτό το iPhone περιλαμβάνει 600 άψογη λευκά διαμάντια, πλήρη σταθερή σάλτσα χρυσό και 53 διαμάντια στο πίσω μέρος που συνθέτουν την εικονική λογότυπο της Apple.
Ωστόσο, ο λόγος για αυτό το συγκεκριμένο iPhone είναι τόσο πολύτιμο είναι στην όψη του τηλεφώνου.
Ο Κινέζος επιχειρηματίας, που προσδιορίζονται μόνο ως “Joe”, επικοινώνησε Hughes και ζήτησε να έχουν μια σπάνια, μαύρο διαμάντι ενσωματωθεί στο iPhone.
«Δεν είναι συχνά ότι οι άνθρωποι παίρνουν για να ασχοληθεί με ένα πολύ, πολύ σπάνιο διαμάντι”, δήλωσε ο Hughes.
Hughes είπε ότι ήρθε σε επαφή πριν από 18 μήνες από τον Joe, ο οποίος εξέφρασε ενδιαφέρον για χρυσό συσκευές iPhone σασί του.
Joe είπε στη συνέχεια Hughes για το μαύρο διαμάντι που είχε στην οικογένειά του για πολλές γενιές. Hughes πέρασε εννέα εβδομάδες δημιουργία του στερεού πλαισίου χρυσό του iPhone 5 και στη συνέχεια τοποθέτησε το μαύρο διαμάντι, όπως το κουμπί σπίτι.
Η εκτίμηση Joe είχε γίνει στο μαύρο διαμάντι θέσει την αξία του σε περίπου 14.500.000 δολάρια, σύμφωνα με τον Hughes, ο οποίος είπε ότι είδε το πιστοποιητικό γνησιότητας.
Hughes δήλωσε στο CNN ότι ένα από τα στερεά συσκευές χρυσό με τα διαμάντια που βιοτεχνία αξίζει περίπου $ 153.000.
“Είχαμε ένα tech τύπος στο Μακάο που ήταν σε θέση να καθορίσει την πέτρα, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει εγκαταλείψει την Κίνα», δήλωσε ο Hughes.
Hughes ρεκόρ το 2011 για τη διαμόρφωση ενός iPhone 4S με 500 ατομικές διαμάντια, συνολικού ύψους άνω των 100 καρατίων. Αυτό το τηλέφωνο ήταν εκτιμάται ότι θα αποτιμάται σε 9 εκατομμύρια δολάρια.
Η 42-year-old τεχνίτη είναι γνωστή για την κατασκευή πολυτελή και ακριβά αντικείμενα, όπως ένα iPad από μασίφ χρυσό έκανε το ντεμπούτο του πριν από δύο χρόνια.
“Είμαι ένας τεχνίτης”, δήλωσε ο Hughes. “Βασικά εκπληρώσει και να συνθέτουν αυτές τις ιδέες.”
Όλα αυτά τα χρόνια και πολλά έργα του, δήλωσε ο Hughes η συγκεκριμένη συσκευή είναι σωστό επάνω κοντά στην κορυφή των πιο πολυτελή έργα που εκτέλεσε.

Leave a Reply