Гоогле забрањује порно Гоогле Гласс

У понедељак ујутро, први порно апликација за Гоогле Гласс је најављено. Нажалост, апликација прекршио најновије додатке Гоогле програмера политика за футуристичке наочаре, које забрањују сексуално експлицитни материјал.

Порнографски апликација за стакло је објавио МиКанди, одрасла особа Апп Сторе који има успешну Андроид Апп Сторе апликације за одрасле. Користећи апликацију, Гоогле Гласс носе да погледате фотографије и видео снимке гледати сними помоћу Гоогле Гласс. Компанија жели да прошири из првог лица тачке гледишта видео да један-на-један интеракција између одраслих особа које имају оба стакла.
Сада се чини да ће бизнис план треба да се мења.
Гоогле је додао нови одељак својим развојним политикама за Гоогле Гласс крајем прошле недеље да забрањује апликације из испоруку сексуално експлицитног садржаја.
Да ли је Аппле-ов ЦЕО дис Гоогле Гласс?
Одлазак Гага за Гоогле Гласс
Не доноси Гоогле Гласс за Вегас “Наша политика буде јасно да стакло не дозвољава Глассваре садржај који садржи голотињу, графичких сексуална дела или сексуално експлицитни материјал било стакла који крши ово правило ће бити блокирано појављују на стаклу.” Гооглеов представник за штампу рекао је. Исти одељак обећава оштре казне за било које апликације садржи дечју порнографију. Гоогле такође забрањује самовољно насиље, говор мржње и коцкање на стаклу.
Стакло повезан слушалице имају мали екран изнад десног ока који може да прикаже садржај интернет. Уређај је још увек у бета моду, а не очекује се да ће се у продаји у јавности све до краја ове године или почетком 2014.
Више од 10.000 људи посетило је одредишну страницу за порно апп, а десетак стакло власници су се пријавили са апликацијом, МиКанди директор Џеси Адамс рекао је у блогу.
Он је рекао да компанија је сигуран да је следећи Гоогле Гласс развојне услове када је почела да ствара апликацију пре две недеље, али та правила су се променила од пре лансирања Гоогле Апп-а. МиКанди ће у складу са новим правилима, и плановима Покрећемо нову апликацију која на неки начин не укључује било забрањеног садржаја.
“Иако је апликација још увек живе и људи га користе, у овом тренутку морамо да направимо измене у апликацији, како би се у складу са новим политикама очекују да виде промене на апликацију сутра.”, Рекао је Адамс у блогу.
Ово није први пут одраслих компанија порасла против Силицијумске долине гиганата.
У 2011, Аппле је послао компанији прекид и одустајање писмо за коришћење фраза “Апп Сторе” у слоган. Такође је имала апликација одбијена од иОС и Андроид продавницама апликација пре.
Гоогле Стакло је потпуно нов производ, а јавност још увек разумети како и да ли ће се користити. Компанија се труди да избегне укаљао углед за ношење рачунара пре него што је јавно објављен.

Leave a Reply