Χορός θίασος δημιουργικότητα αγορές σε κύβο-κάτοικοι

Μια προηγούμενη έκδοση αυτής της ιστορίας mischaracterized τη σχέση μεταξύ της Hewlett-Packard και το Trey McIntyre έργου.

Το χορευτικό συγκρότημα έχει εμφανιστεί σε Boise γραφείο της HP αρκετές φορές ως μέρος ενός εκδήλωση της εταιρείας προβάλλοντας καλλιτεχνικές οργανώσεις και φιλανθρωπικά ιδρύματα της περιοχής, αλλά η HP δεν έχει προσληφθεί ή να πληρωθεί TMP για δημιουργικές υπηρεσίες της. Το κείμενο του άρθρου αυτού έχει ενημερωθεί και να διορθωθούν.
Οι περισσότερες εταιρείες χορού κάνουν τα χρήματα από την πώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις τους. Boise-based θίασο Trey McIntyre Project διαθέτει ένα πιο εκτεταμένο επιχειρηματικό μοντέλο:. “Έχουμε αποφασίσει ότι έχουμε ένα πραγματικό περιουσιακό στοιχείο, που είναι η δημιουργική διαδικασία η ίδια μας πουλάτε ότι,” λέει ο John Michael Schert, της εταιρείας συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής.
Μερικά εταιρική γίγαντες ενδιαφέρονται στον αγωνιστικό χώρο. Η Σχολή του Πανεπιστημίου του Chicago Booth Business έφερε πρόσφατα στο Schert για συμβουλές για να πάρει ενέπνευσε, και πολλές επιχειρήσεις Boise έχουν συνεργαστεί με την εταιρεία χορού.
“Οι καλλιτέχνες ζουν την όλη διαδικασία της έμπνευσης. Αποφασίσαμε να το βελτιώσετε ως εργαλείο», λέει Schert, πρώην χορευτής ο ίδιος. “Θέλουμε οι εταιρείες να καταλάβουν τι είναι η δημιουργία, είτε πρόκειται για μια στρατηγική μάρκετινγκ ή μια πολιτική υγείας, και να τους πάρει για να σκεφτείτε πού παίρνουν κλεισε, και πώς να βρουν τρόπους γύρω από αυτά τα σημεία στάσης για να καταλήξουμε σε νέες ιδέες. ”
Tech γίγαντας Hewlett-Packard (HPQ, Fortune 500) θέλει τη δημιουργικότητα του θιάσου. Von Hansen, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, των τεχνολογιών του μέλλοντος, έφερε χορευτές TMP προς Boise της HP γραφείο αρκετές φορές για να εκτελέσει στο πλαίσιο της ετήσιας προβολής της εταιρείας με τις τοπικές μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και καλλιτεχνικούς οργανισμούς.
Παρακολουθώντας τους χορευτές σε δράση και να μιλήσει μαζί τους αργότερα για δημιουργική τους διαδικασία “τραβά το προσωπικό μας από το ίδιο τρόπο που κάνουμε τα πράγματα έτσι ώστε να μπορούμε να σχεδιάσουμε καλύτερες λύσεις και να λύσει τα προβλήματα», λέει.
Η HP δεν πληρώνουν TMP για τις υπηρεσίες της, αλλά μερικοί εταιρικούς πελάτες κάνουν. Ποσοστά TMP για “δέσμευση” γραμμή της εκκίνησης των επιχειρήσεων σε περίπου $ 20.000 για μισή μέρα παρουσίασης με τέσσερα μέλη του χορού του. Κάθε παρουσίαση έχει σχεδιαστεί για τον συγκεκριμένο πελάτη και τους στόχους της.
Real estate developer Clay Carley συνεργάστηκε με Schert για να βοηθήσει την ομάδα του έμπνευση σχέδια για ένα νέο μικτής χρήσης ιδιοκτησίας στην Παλιά Boise, μια εμπορική περιοχή στο κέντρο της πόλης.
Έχουμε πάρει κάποιες ασυνήθιστες ιδέες », λέει.« Μας βοήθησαν με το πώς να φανταστεί το χώρο σε μη-παραδοσιακούς τρόπους, όπως η κυκλική δωμάτια, καθώς και ιδέες για παροχές. ”
Σχετικές ιστορία: Πώς IDEO φέρνει σχεδιασμού για την εταιρική Αμερική
Πρόσληψη υποκινούν ομιλητές, καλλιτέχνες και καλλιτέχνες για να εμπνεύσει την εταιρική κύβο-κατοίκων είναι ένα από καιρού καθιερωμένος παράδοση σε μεγάλες εταιρείες. Παρακολούθηση της απόδοσης της επένδυσής σε τέτοια εγχειρήματα είναι δύσκολο, οι ερευνητές παραδέχονται. Υπάρχει πολύ λίγο δύσκολο δεδομένων έξω εκεί, λέει ο Barry Jaruzelski, ανώτερος συνεργάτης στο Booz & ΣΙΑ που διεξάγει ετήσια παγκόσμια μελέτη της εταιρείας Καινοτομία.
Παρόλα αυτά, ο ίδιος πιστεύει ότι η ανεπίσημα στοιχεία είναι ισχυρή: “Αντισυμβατική αλληλεπιδράσεις μπορεί να μειώσει το εμπόδιο για τους ανθρώπους να τοποθετώ τα πράγματα μυθιστόρημα», λέει.
Hansen λέει ότι πιστεύει ότι η δημιουργική TMP vibe εμπνέει μπορεί να εξοφλήσει.
“Δημιουργούν πολύ θετική ενέργεια, και ότι μεταφράζεται σε μηχανικούς και τους επιστήμονές μας», λέει. “Βοηθά τους ανθρώπους να ανοίξουν το μυαλό τους.”
Στο Aetna (AET, Fortune 500), το έργο του χορευτική ομάδα έχει ως στόχο να είναι πιο hands-on – κυριολεκτικά. Φιλανθρωπικό ίδρυμα της εταιρείας ασφάλισης υγείας είναι σε συζητήσεις με TMP για χιλιάδες κατάρτιση των γιατρών και των νοσηλευτών της εταιρείας για τη βελτίωση των ασθενών αλληλεπιδράσεων τους. Ο στόχος, λέει Schert, θα ήταν να τους βοηθήσουν να μάθουν να είναι έτοιμη γλώσσα του σώματος και να μειώσει το άγχος των ασθενών τους ».
Δημιουργικότητα του θιάσου για τη δική επιχειρηματικό μοντέλο της βοήθησε ασφαλώς κάτω γραμμή: Η ομάδα έχει ως στόχο να έχουν εταιρικό λογαριασμό της επιχείρησής του για το ένα τρίτο των 2.250.000 δολαρίων ετήσιου προϋπολογισμού TMP του.
Schert είναι bullish για το πώς η επιχείρηση-και-art συνέργεια μπορεί να πληρώσει μακριά για τις δύο πλευρές.
“Αλλάζουμε το ρόλο του καλλιτέχνη», λέει. “Μπορούμε να βοηθήσουμε με το πώς οι ιδέες παράγονται και να αξιοποιηθούν. Βοηθά τις επιχειρήσεις, και βοηθά τους καλλιτέχνες του κράτους αξία τους.”

Leave a Reply