Φούσκα του Διαδικτύου, μη-τέρας, είναι ένα “εθνικό θησαυρό”

Titanium Media Σημείωση: Η βιομηχανία του Διαδικτύου, αν και δεν συνδέονται άμεσα με τις παραδοσιακές βιομηχανίες, αλλά είναι πράγματι προέρχεται από τη διαδικασία της ανάπτυξης των παραδοσιακών βιομηχανιών συνεχίζουν να συσσωρεύονται, το ποσό σε ένα ποιοτικό μετασχηματισμό. Παρά το γεγονός ότι η βιομηχανία του Διαδικτύου δεν είναι άμεσα ασώματος παραδοσιακές βιομηχανίες, αλλά ήδη σε αιμοκάθαρση με τις παραδοσιακές ένα, δύο, τρεις βιομηχανικές πτυχές, ακόμη και με το “τένοντα πολτό κοπής πλύση» για να περιγράψει, ούτε υπερβολή.

Ο συγγραφέας Wenchi, του “offshore” προοπτική για τον 21ο αιώνα, η παλίρροια της οικονομίας του Διαδικτύου ότι η απόδοση μιας κινεζικό τομέα του Διαδικτύου, και την κινεζική βιομηχανία του Διαδικτύου του σκέφτονται. Αρκετά εντυπωσιακό.

Wenchi, δήλωσε:
Λατρεύω το dot com θέμα τάξης, συνήθως τιτάνιο μέσα ενημέρωσης συχνά διαβάζουν το άρθρο. Στο Χονγκ Κονγκ, η τροφοδότηση των μέσων εκτύπωσης από έξι μήνες, το μεγαλύτερο μέρος της γραφής και η χρηματοπιστωτική τάξη σχετίζονται με το δίκτυο σχόλια. Εισφορές ελπίζω να μοιραστείτε με τους φίλους πάνω από την κινεζική εξωτερική άποψη.

Διαβάστε Υπενθύμιση: συνήθειες γραμματική Συγγραφέας μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα επαφές μας, αλλά δεν επηρεάζει την ανάγνωση. Για παράδειγμα, αναφέρεται στο κείμενο της “dot com” αυτό είναι αυτό που λέμε “Micro Internet», ή άμεσα αντιληπτή ως «το Διαδίκτυο” μπορεί.

Κίνα σπίτι Venture λίγες ημέρες πριν από τον τίτλο “Ma Liang Wengen να ξεπεράσουν …… Baidu Ρόμπιν Λι, ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στην Κίνα”, για να είμαι ειλικρινής, για μένα αυτό το νέο πιστός οικονομία δεν αποτελεί έκπληξη. Δεδομένου ότι η ζωή είναι μια μεγάλη τάση ψηφιοποίηση, δικτύωση γίγαντας βαθμολογία πλούτου μπροστά από τους παραδοσιακούς γίγαντες της βιομηχανίας, είναι φυσικά θέμα χρόνου. Φυσικά, μια τέτοια αναφορά στο ρόλο της λίστας πλούτου ενδοχώρα, τελειώνει πάντα ιδιωτικά αφεντικά. Οι κρατικές οικονομία, η παραοικονομία στην Κίνα δεν μετράνε όλα μετράνε.

Παρ ‘όλα αυτά υπάρχουν ακόμη πολλά απόγευμα τραπεζίτης να μοιραστείτε την είδηση, και πάλι με ρώτησε “Μήπως dot com φούσκα κορυφώθηκε, ανατινάξεις Omen” και ούτω καθεξής, αν υπάρχουν άλλα στοιχεία “υψηλά Nasdaq πλησιάζει χιλιετία, ο τελικός κατάλογος των Alibaba Μήπως αυτό σημαίνει ότι η αγορά IPO του Facebook να επαναλάβουν τα λάθη “και ούτω καθεξής.

Αρχικά άσχετα πράγματα, αυτά παλιό σχολείο που ήταν μια παράξενη λογική και αναγκάστηκε να πάρει μαζί, να “αποδείξει” παραδοσιακή άποψη τους, οι άνθρωποι πολύ άβολα. Η πρώτη στήλη υποστήριξης, καθώς επίσης και ίσως γνωρίζετε ο συγγραφέας είναι dot com οπαδούς της οικονομίας, τόσο υποκειμενική στάση είναι αναπόφευκτη.

Αλλά εξακολουθούν να θέλουν να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να συζητήσουν την τρέχουσα κατάσταση. Ποια η λεγόμενη κατάσταση φούσκα; Μήπως αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια φούσκα σκάσει σύντομα; Είτε θα προκαλέσει μια έκρηξη συντριβή;

Δείτε την εξέλιξη των αποθεμάτων Internet τελευταίους έξι μήνες, υπάρχει πράγματι σαφής έννοια της κερδοσκοπίας. Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος, κινητό τηλέφωνο παιχνίδια, σε απευθείας σύνδεση καταβάλλεται δίκτυο περιεχομένου απόδοσης της επιχείρησής σας πολύ εντυπωσιακό.

Υπάρχει η έννοια της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, να επωφεληθούν από την IPO Alibaba (ή ότι τα κέρδη πρώτου τριμήνου της Yahoo αποκαλύπτονται τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν τρεις φορές Alibaba ειδήσεων), αν όχι παραπλανητική λάκκο με McCaw (MCOX ΗΠΑ) ότι, με την πάροδο έννοιες του φυσικού αερίου, όπως η Groupon (GRPN ΗΠΑ) έχει μια μεγάλη αύξηση των τιμών.

Κινητό παιχνίδι του δικτύου, δεδομένου ότι μικρο-καναλιών φτάσει σύντομα το σοκ που προκαλείται από κοινωνικό παιχνίδι, μπροστά από μια μεγάλη ενοποίηση του κλάδου, ώστε να υπάρχει η πρόσφατη εξαγορά της Baidu στις 91 ραδιοφωνικούς αστρονομικά γεγονότα. Premium φυσικά τρελό, αλλά μόλις καταλάβετε το φόβο πίσω οφείλεται σε Baidu στα κινητά εποχή του δικτύου μονίμως κινούνται έξω από το άλμα από τον τοίχο, καθώς και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς Alibaba πίσω από μια σκηνή, να κυνηγήσει τιμές θα καταλάβει την απογοήτευση πίσω από περισσότερο από τρέλα.

Έτσι, στη συνέχεια πραγματικά να επωφεληθούν από την τιμή αγοράς, εκτός από την είσοδο παιχνίδι πλατφόρμα grand (Game ΗΠΑ), άλλα κινητά αποθέματα gaming πραγματικά ήρεμη. Και πάλι φέτος ράλι τιμών των μετοχών συνεχίστηκε premium online παροχείς περιεχομένου, όπως η Netflix (NFLX ΗΠΑ), μουσική (300104 CH) και έτσι προφανώς αυτό θα είναι προς όφελος νέο επιχειρηματικό μοντέλο τους αποδείχθηκε να γίνει αποδεκτή από το κοινό, μετά την υψηλής ανάπτυξης αποτέλεσμα, το οποίο με Tencent 2006, μετά από μια μακρά μακρά l έχουν σχεδόν το ίδιο.

Αν η απόδοση από το 2008 αυθαίρετα ερμηνεύεται ως υψηλή φούσκα σκάσει αποτίμησης, τότε τι είναι επίσης αλήθεια αυτού του αφρού στο φόβο, ή ακόμα και νοείται ως ο κύκλος του προϊόντος είναι πιο κατάλληλη. Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι ένα καυτό dot com dot com bubble και η φύση της χιλιετίας ήταν διαφορετική.

Οι καιροί έχουν αλλάξει, όταν το μικρό geek για έχει μετατραπεί το ευρύ κοινό με τους χρήστες στο σπίτι, μια μεγάλη πλατφόρμα βάσης για τις μετοχές του δικτύου με τα αποθέματα των καταναλωτών δεν είναι διαφορετική, και ακόμα περισσότερο να απολαύσετε το φυσικό μονοπώλιο αποτέλεσμα. Και χάρη στο φαινόμενο εστίασης του δικτύου, ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο για όσο διάστημα υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις της κολλώδη, μπορείτε επίσης γρήγορα φλογερό phoenix Liaoyuanzhishi κερδοφόρα, μερικές φορές το εισόδημα με βάση τις παραδοσιακές βιομηχανίες για να κερδίσει (ή περισσότερο, λόγω της αποτυχίας του ανταγωνισμού προηγούμενη γενιά των φορέων εκμετάλλευσης δικτύων στην αγορά) το μερίδιο αγοράς, έτσι μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είναι απαραίτητα η ίδια την άκρη της περιορισμένης ή μη βιώσιμη.

Έτσι, το Facebook αναγραφόμενων τιμών, μπορεί να θεωρηθεί ως η χρήση της ασύμμετρης πληροφόρησης μηχανισμού, για να βρείτε το επενδυτικό κοινό αντληθεί, αλλά δεν μπορεί να εξομοιωθεί dot φούσκα com, επειδή δεν έχουν χρόνο για να μετατρέψουν την ηλεκτρική ενέργεια Relay προμηθευτή κοινωνικό δίκτυο, και τώρα το δίκτυο βασίζεται Δέσιμο Συνεπώς, οι επόμενες επενδυτές μπορούν να δουν πολύ πιο ακραίες από τον κύκλο της εναλλαγής λευκό αδιάκριτη συλλογική Shuffle.

Κοιτάξτε αυτό, στην πραγματικότητα, δεν είναι όλα τα αποθέματα Internet σε όλα σχεδόν τα άνεμο και το νερό, μόνο μερικά παραδείγματα, δεν υπάρχει καμία πράξη της Renren (RENN ΗΠΑ) έχουν μειωθεί, κινείται κόντρα στον άνεμο Σίνα (ΣΙΝΑ ΗΠΑ ) μέτρια, αλλά από την απώλεια ομίχλη Youku (YOKU ΗΠΑ) ως παραπαίουσα. Δεν ζητώ τίποτε παράλογο JiQuanShengTian, ​​αλλά και για το τι dot com φούσκα σκάσει η φούσκα;

ΗΠΑ χαλαρές νομισματικές συνθήκες, τροφοδοτώντας dot com φούσκα? Δυνητικά επικίνδυνες: φούσκες

Δεν συμφωνώ με τη σημερινή λεγόμενη φούσκα dot com, δεν σημαίνει ότι το αόρατο μέλλον δυνητικό κίνδυνο.

Ήθελα να ρωτήσω πώς η φούσκα του ενεργητικού διαμορφώθηκε αρχικά; Η απάντηση έχει πλημμυρίσει με ρευστότητα, το περιβάλλον χαμηλών επιτοκίων σε συνδυασμό με μια ακμάζουσα, το χαμηλό κόστος των συναλλαγών και των επενδυτικών στόχων. Εάν η νέα φούσκα της οικονομίας, τότε θα πρέπει να προσθέσετε ένα αξιόπιστο νέα πράγματα (είτε πρόκειται για προϊόντα νέας τεχνολογίας ή νέων προϊόντων λογιστικής).

Το σημερινό περιβάλλον της αγοράς διαμορφώνεται με την αλλαγή της χιλιετίας πριν από το dot com φούσκα είναι κάπως παρόμοια, στη συνέχεια, να επιστρέψετε στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ της Ανατολικής Ασίας οικονομική κρίση, την αγορά και επειδή LTCM περιστατικό Fed μείωσε τα επιτόκια για να κάνει άφθονης ρευστότητας, η περίπτωση μια βόλτα στην πρωτοπορία της εποχής της έννοιας της Σε αυτό το πλαίσιο πάνω στο δρόμο προς το μαγικό dot com. Δεν είναι σημερινό περιβάλλον της αγοράς, η άφθονη ρευστότητα στις αναδυόμενες αγορές άρχισαν να παγώσει, Shen ασθένεια δεν παίζουν παραδοσιακές βιομηχανίες, τα αποθέματα της τεχνολογίας ακμάζουσα κατάσταση να κάνω;

Όλα ένα κομμάτι του deja vu. Φυσικά, ήταν επίσης αισιόδοξος ότι η αποδοτικότητα των υφιστάμενων μετοχών του δικτύου υποστηρίζονται, και μερικές ακόμη και μετρητά ογκώδης, δεν θα επαναλάβει τα λάθη των προκατόχων τους κάψει σε θάνατο. Παρά το γεγονός ότι αυτό το επιχείρημα έχει την αλήθεια της, αλλά προφανώς ξεχάσει όλα αυτά τα χρόνια πόσες εταιρείες υποτιμούν την αξία της διαγραφής ιδιωτικοποίησης να επαναληφθεί. Να πω υπεύθυνα ότι κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, έμαθα τι σημαίνει να έχει κανένα χρέος της “Living Dead” – μετοχές διαπραγματεύονται ξηραίνεται κάτω ανά μετοχή σε μετρητά και δεν υπάρχει κανείς για να κάνει την εξαγορασθείσα εταιρεία. Για μένα, η τιμή της μετοχής της εταιρείας πραγματικό δίκτυο υποστήριξης, πάντα μόνο αύξηση των εσόδων.

Μία από τις δεξιότητες καθαριότητας αφής Ma της Midas στην έννοια του μάρκετινγκ. Διάταξη για τα μαλλιά αντέξετε για τόσο πολύ καιρό, δελεάσουν την όρεξη όλων των επενδυτικών τραπεζών, ως τίποτα περισσότερο από ό, τι είναι η κατάλληλη στιγμή για να πουλήσει ένα Mighty τιμή. Βρήκα ότι η επιχειρηματική ιδέα Ma είναι πραγματικά πολύ “ανατολίτικο”, τον εντυπωσίασε σε μια συνέντευξη με τον Charlie Rose, η μεγάλη συζήτηση για την προστασία των συμφερόντων των πελατών σημαντική από τα συμφέροντα των εργαζομένων, των πελατών όφελος ξεπερνά τα συμφέροντα των επενδυτών, είναι σημαντικό ότι οι επενδυτές είναι το λιγότερο με παλίρροια επιχειρήσεις πάνω από τις δυσκολίες και ούτω καθεξής.

Εν κατακλείδι, η εκτιμώμενη δημόσια μέτοχοι δεν θα συμμετάσχουν σε συγκέντρωση κεφαλαίων από σχέδια rookie logistics του, ή Paypal σχεδιάζει να ανατρέψει ένα σημαντικό οικονομικό τομέα. Και αυτά τα μεγάλα έργα δεν θα ακολουθήσει τη συνολική αγορά όλες αμηχανία ομάδα της Alibaba.

Γι ‘αυτό και εκτιμούν ότι από την τράπεζα συνδικάτου αναδοχή επενδύσεις ας Alibaba τιμή που αναφέρεται (συγγνώμη, 80 – 10 δισεκατομμύρια δολαρίων αποτίμησης μπορεί να ακούγεται υψηλό, αλλά η αποτίμηση των PE30 φορές, ανεξάρτητα από το πόσο υψηλή είναι η λογιστική του νερού, σε σύγκριση με την αρχική Alibaba.com 100 φορές, υποθέτω ότι δεν θα πρέπει να ικανοποιούν την όρεξη). Έτσι, συμμερίζομαι την απόδοση τιμών μετά την εισαγωγή ορισμένων Facebook-όπως προβολές Yichujikui όπως κάποιες επιφυλάξεις. Alibaba πρόσφατα κατέφυγαν σε τεχνάσματα εξάντληση φωτεινότερο θαμπώνουν το μάτι, υποθέτω για μερικούς ανθρώπους, Youku οι τιμές των μετοχών το στυλ μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για τις ανάγκες τους.

Dot com bubble ήταν το μόνο θετικό νόημα για την κοινωνία στο σύνολό της με αφρό

Θεωρία συνωμοσίας τελείωσε, λένε άχαρο αλήθεια. Φούσκες ως υποπροϊόν του καπιταλιστικού μοντέλου, που προέρχεται από τη συλλογική απληστία και ο φόβος δεν είναι ορθολογικό μυαλό, πλανάται ανθρώπινη αδυναμία μεγεθύνεται.

Ωστόσο, είναι επίσης επειδή υπάρχει μια φούσκα της οικονομίας, η ανθρώπινη κοινωνία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του σιδηροδρομικού δικτύου, το πετρέλαιο εξέλιξη των κινητήρων εσωτερικής καύσης, ηλεκτρονική τεχνολογία των τηλεπικοινωνιών και άλλες αιχμής επανάσταση της τεχνολογίας. Μπορούμε να πούμε, χωρίς τον κίνδυνο της κερδοσκοπίας που αγωνίστηκε για να φέρει επέκταση της παραγωγικής ικανότητας, υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη βελτίωση της διαβίωσης διαδικασία εφαρμογής να είναι πολύ λανθάνουσα κατάσταση.

Ως εκ τούτου, σε σχέση με το καθαρό παιχνίδι φούσκα περιουσιακών στοιχείων, αν και οι ίδιοι χειρισμοί συνεπάγονται πολύ πλούτο και τρελό κωμικοτραγική έμμεσο αποτέλεσμα την προώθηση των παραγωγικών ποιοτική αλλαγή. Αυτή η «παρενέργεια» είναι πιθανώς ποτέ η φούσκα των ακινήτων. Δεν περιλαμβάνει τις ανάγκες συν τα έξοδα – ενοικίου ή ενυπόθηκου δανείου, θεωρητικά το ανοσοποιητικό άτομα μπορούν να μεγιστοποιήσουν την επιλογή, και όχι “αναγκάστηκε να συμμετάσχουν.”

Ακριβώς όπως Ali Baba αρχίσει με σκοπό την κάλυψη του υπολοίπου του θησαυρού εισηγμένα χρηματοπιστωτικά αψιμαχία καινοτομίας, αν και «απειλή» της τράπεζας τέχνασμα από οτιδήποτε άλλο, αλλά έχει μόλις παρέκαμψε την ηπειρωτική πολιορκία του τραπεζικού συστήματος, το δίκτυο του ομίλου έχει συναρμολογηθεί γρήγορα καρχαρία, και το πιο λαμπρό ευκαιριακές άνδρες συνωμότησαν για να οργανώσει μια «πόλη των Βαρβάρων στην Πύλη,” η μάχη επιδρομείς.

Στην Ευρώπη, η ελίτ Internet, έχει επίσης εδώ και καιρό το οικονομικό κέντρο της παλιάς ετοιμάζεται υποσχόμενοι το πιο γόνιμο σε ένα κομμάτι του χρηματοπιστωτικού κλάδου.

Στην πραγματικότητα, πιστεύω, επίσης, τρίτων καταβολή, παρακάμπτοντας συναλλαγματικούς ελέγχους Bitcoin, για να επιτευχθεί προσωπική, μη ταμειακά έξοδα σημαίνει πλατεία, NFC κινητά τηλέφωνα για την επίτευξη δωρεάν πληρωμές σε μετρητά είναι επίσης σε κοντινή απόσταση. Άλλες βασικές λειτουργίες του χρήματος, θεωρητικά, ήταν εντελώς έξω από τραπεζικούς λογαριασμούς. Παραδοσιακά εμπορικό τραπεζικό σύστημα της άμυνας, εκτός από το δανεισμό της διαχείρισης των κινδύνων και τις επενδύσεις στην τραπεζική αγορά (είναι επίσης μέρος του δικτύου αντικρύζοντας αντάρτες), ο τελευταίος προστάτης αριστερά με τις κυβερνητικές ρυθμίσεις.

Leave a Reply