Στο βομβαρδισμό της Βοστώνης, πλημμύρα των ψηφιακών τεκμηρίων είναι μια ευλογία και κατάρα

Καθώς καπνός καθαρίζει από δύο θανατηφόρα βομβιστικές επιθέσεις κοντά στην γραμμή του τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης, τη Δευτέρα, η εστίαση στρέφεται προς τον εντοπισμό των υπευθύνων. Και αυτό δεν είναι εύκολο έργο. Το τεράστιο αριθμό των κινητών τηλεφώνων και κάμερες κλειστού κυκλώματος στο δρόμο παρέχουν ένα απίστευτο πλούτο των βίντεο και φωτογραφιών.

“Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο καλά φωτογραφήθηκε περιοχές της χώρας”, δήλωσε ο αστυνομικός επίτροπος της Βοστώνης Ed Davis. Το πλούσιο φωτογραφικό και βίντεο διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία είναι τόσο μια πρόκληση και μια ευκαιρία. «Έχουμε την πρόθεση να περάσει από κάθε πλαίσιο.”
Μαραθώνιο της Βοστώνης εκτείνεται πάνω από 26 χιλιόμετρα από δρόμους και είναι σε μεγάλο βαθμό ανοικτή για το κοινό. Η σκηνή του εγκλήματος γύρω από τη βομβιστική επίθεση καλύπτει 12 τετράγωνα της πόλης. “Αυτή είναι η πιο σύνθετη σκηνή του εγκλήματος που είχαμε ποτέ να ασχοληθεί με”, δήλωσε ο Ντέιβις σε συνέντευξη Τύπου της Τρίτης σχετικά με τις βομβιστικές επιθέσεις.
“Είμαστε επεξεργασία όλων των ψηφιακών φωτογραφικών αποδείξεων μπορούμε», λέει ο Richard Deslauriers, ο ειδικός πράκτορας οδηγεί Boston τμήματος του FBI. Ζητάει ότι «το κοινό να συνεχίσει την υποβολή ό, τι έχουν στην αστυνομία.” Υπάρχει ένα τεράστιο ποσό των αποδεικτικών στοιχείων για την επεξεργασία βίντεο, λέει, δημιουργώντας ένα θέμα logistics.
Σύνδεση στοιχεία στη Βοστώνη βομβιστικές επιθέσεις
Δίωξη μια υπόθεση τρομοκρατίας
Μαραθώνιο της Βοστώνης φωτογραφίες σκηνή βόμβα που ελήφθησαν από τους ερευνητές δείχνουν τα απομεινάρια ενός εκρηκτικού μηχανισμού. Οι φωτογραφίες παρήχθησαν από την κοινή Task Force της Τρομοκρατίας της Βοστώνης και παρέχονται με το Reuters στις 16 Απριλίου από υπάλληλο της κυβέρνησης των ΗΠΑ ο οποίος αρνήθηκε να εντοπιστεί.
Την Τετάρτη το πρωί, ένας ομοσπονδιακός πηγή επιβολής του νόμου, με τη γνώση από πρώτο χέρι της έρευνας, δήλωσε στο CNN ότι ένα καπάκι σε μια χύτρα ταχύτητας πιστεύεται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί στις βομβιστικές επιθέσεις είχαν βρεθεί σε μια στέγη ενός κτιρίου κοντά στη σκηνή.
Μια βόμβα στεγαζόταν σε μια χύτρα ταχύτητας κρυμμένο μέσα σε ένα σακίδιο, το FBI, δήλωσε σε κοινή δελτίο πληροφοριών.
Η συσκευή έχει επίσης τμήματα που μπορεί να έχουν συμπεριληφθεί τα νύχια, BBs και ρουλεμάν, το FBI είπε.
Τα ανακτηθέντα τμήματα περιλαμβάνουν μέρος μιας πλακέτας κυκλωμάτων, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιηθεί για να πυροδοτήσει μια συσκευή. Ένας υπάλληλος επιβολής του νόμου, δήλωσε βόμβες της Δευτέρας ήταν πιθανώς πυροδοτήθηκε από χρονόμετρα. Αλλά το FBI, δήλωσε λεπτομέρειες του εκρηκτικού συστήματος ήταν άγνωστες.
Αποκόμματα τουλάχιστον μία χύτρα ταχύτητας, τα νύχια και νάιλον σακούλες που βρέθηκαν στη σκηνή εστάλησαν στο εθνικό εργαστήριο του FBI στη Βιρτζίνια, όπου οι τεχνικοί θα προσπαθήσει να ανακατασκευάσει τις συσκευές, ο παράγοντας που οδηγεί την έρευνα, δήλωσε την Τρίτη.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει προειδοποιήσει ομοσπονδιακές υπηρεσίες στο παρελθόν ότι οι τρομοκράτες θα μπορούσαν να μετατρέψουν χύτρες ταχύτητας σε βόμβες από τη συσκευασία τους με τα εκρηκτικά και τα θραύσματα και το εκρηκτικό τους με καψούλια.
Τα κομμάτια δείχνουν κάθε μία από τις συσκευές ήταν 6 λίτρα (περίπου 1,6 λίτρα), σε όγκο, ένας νόμος Boston πηγή επιβολής είπε.
“Έχει τα χαρακτηριστικά τόσο των εγχώριων όσο και των διεθνών (επιθέσεις), και μπορείτε να δείτε είτε την πλευρά του ότι,« πρώην FBI Βοηθός σκηνοθέτη Tom Fuentes δήλωσε στο CNN.
Νέες φωτογραφίες στοιχεία από ΒοστόνηΝΕΟ φωτογραφίες στοιχεία από ΒοστόνηΝΕΟ φωτογραφίες στοιχεία από ΒοστόνηΝΕΟ φωτογραφίες στοιχεία από ΒοστόνηΝΕΟ φωτογραφίες στοιχεία από ΒοστόνηΝΕΟ φωτογραφίες στοιχεία από ΒοστόνηΝΕΟ φωτογραφίες στοιχεία από ΒοστόνηΝΕΟ φωτογραφίες στοιχεία από ΒοστόνηΝΕΟ φωτογραφίες στοιχεία από ΒοστόνηΝΕΟ φωτογραφίες στοιχεία από BostonHIDE ΛΕΖΑΝΤΑ
Expert: βόμβα Κουζίνα εύκολο να γίνουν Grant Φρέντερικς είναι ένας δικανικός αναλυτής βίντεο και εκπαιδευτικός στο Επιβολής του Νόμου και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης βίντεο Association (λέβα) στην Ινδιανάπολη. ΛΕΒΑ είναι το μόνο ψηφιακά πολυμέσα εργαστήριο επεξεργασίας αποδείξεις στον κόσμο, σχεδιασμένο να εκπαιδεύσει τους ερευνητές βίντεο και να αναλύσει τεράστιες ποσότητες ιατροδικαστικά στοιχεία, βίντεο, Φρέντερικς λέει.
Ποια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται στη Βοστώνη.
Φρέντερικς λέει ότι δεν υπάρχει πρότυπο στην εφαρμογή του νόμου για την απόκτηση βίντεο από το δημόσιο στον απόηχο μιας τραγωδίας, όπως βομβιστικές επιθέσεις μαραθώνιο του χθες. Αλλά το καλύτερο παράδειγμα της συλλογής βίντεο μάζας για ερευνητικούς σκοπούς συνέβη τον Ιούνιο του 2011, όταν ταραχές συνέβησαν μετά το Vancouver Canucks έχασε στο Stanley Cup Finals στο Boston Bruins. Η πόλη του Βανκούβερ δημιουργήσει ένα σύστημα στο οποίο το κοινό θα μπορούσε να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία βίντεο, όπως φωτογραφίες και βίντεο από τα κινητά τηλέφωνα, ανώνυμα στην αστυνομία.
Σε απάντηση, Βανκούβερ αστυνομία έλαβε 5.000 ώρες βίντεο από το κοινό. Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του Μαραθωνίου της Βοστώνης και η αυξανόμενη επικράτηση των smartphone κάμερες βίντεο, το ακατέργαστο όγκο του βίντεο μετά από αυτή την τραγωδία θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο.
Μετά τη συγκέντρωση τα 5.000 ώρες του βίντεο, Βανκούβερ αστυνομία επικοινώνησε στη συνέχεια ΛΕΒΑ μέσα από την εγκληματολογική ανάλυση Ομάδα Αντιμετώπισης βίντεο για να περάσουν από όλα αυτό το βίντεο. Φρέντερικς λέει 52 αναλυτές στη συνέχεια πέρασε 14 ημέρες επεξεργασίας αυτό το βίντεο, τον εντοπισμό 15.000 εγκληματικές πράξεις που διαπράττονται από 300 στασιαστές.
Η ανάλυση δεν είναι μαγεία, Φρέντερικς λέει. Τρεις βάρδιες της εγκληματολογίας βίντεο εμπειρογνωμόνων διανεμηθεί τις πρώτες ενδείξεις βίντεο με τους αναλυτές, οι οποίοι στη συνέχεια θα τοποθετούνται τα στοιχεία σε ένα ενιαίο διαλειτουργικό σχήμα, και το ανέβασα σε ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης.
Από εκεί, είχε παρακολουθήσει και κωδικοποιούνται – πράγμα που σημαίνει ότι ο καθένας θεωρείται ότι διαπράττει ποινικό αδίκημα προφίλ και στη συνέχεια συνδέεται με έναν ειδικό κωδικό που θα προσδιορίσει, για παράδειγμα, αν φορούσαν ένα σακίδιο ή ένα hoodie, αν ήταν που μεταφέρουν τίποτα με αυτές, και οποιεσδήποτε άλλες φυσικές ιδιότητες που θα μπορούσαν να προσδιοριστούν. (CNN περιγράφει την πρώτη πιθανή ύποπτος για τη βομβιστική επίθεση Μαραθώνιο της Βοστώνης ως «δει με ένα μαύρο σακίδιο και φούτερ” και “προσπαθεί να βάλει σε μια περιορισμένη περιοχή περίπου πέντε λεπτά πριν από την πρώτη έκρηξη.”)
Ο σκοπός αυτού είναι να κάνει tag άτομα ώστε να μπορούν να προσδιοριστούν αργότερα – να πει, “Γεια σου, αυτό είναι το ίδιο πρόσωπο” που προσδιορίζονται στο προηγούμενο βίντεο, λέει.
Φρέντερικς σημειώνει ότι η Βοστώνη αστυνομία είναι πιθανό τώρα να περάσει από μια παρόμοια διαδικασία, τη συλλογή κάθε κομμάτι των ψηφιακών μέσων που διατίθενται από τη διέλευση και σχεδόν 600 κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που καλύπτουν Κόλπου της Μασσαχουσέττης Μεταφορές Αρχής και μόνο.
Σύμφωνα με το ACLU της Μασαχουσέτης, «αποθηκευμένων βίντεο μπορούν εύκολα να μοιραστούν με άλλους [αστυνομικά τμήματα] πάνω από τυποποιημένα προγράμματα περιήγησης χρησιμοποιώντας ένα σύστημα που προστατεύεται από ένα βασικό όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.”
Σε ένα μήνυμα Τρίτη, Popular Mechanics ανέφερε η μελέτη, συνάγοντας: “Αν ο βομβιστής (s) πήρε μέσα μαζικής μεταφοράς, υπάρχει μια καλή πιθανότητα αυτά τα βήματα μπορεί να εντοπιστεί μέσω βίντεο.”
Αλλά μήπως αυτό το προφίλ ανοιχτό το ενδεχόμενο για την παράνομη συλλήψεις; Θυμηθείτε την τραγωδία του Richard Jewell, ο φύλακας ψευδώς κατηγορούνται για βομβαρδισμό της Ατλάντα Centennial Olympic Park κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996.
“Το πράγμα για το προφίλ είναι ότι δεν είστε χαρακτηριστικών γνωρισμάτων ενός ατόμου, είστε προφίλ τύπου,” λέει ο Φρέντερικς. Στη Βοστώνη, οι αρχές χτένισμα τώρα στοιχεία βίντεο για το “ο καθένας με ένα σακίδιο.” Με άλλα λόγια, δεν είναι ο ρόλος του αναλυτή βίντεο να ανησυχείτε για το αν οι άνθρωποι είναι λανθασμένα κατηγορούνται για συμμετοχή στις βομβιστικές επιθέσεις Βοστώνη μαραθώνιο? Θα είναι μέχρι την επιβολή του νόμου για να πάρει στοιχεία πριν αρχίσουν τις συλλήψεις.
“Ο αξιωματικός βίντεο είναι απλά ένας τεχνικός,” λέει ο Φρέντερικς.
Σε ένα email στο The Verge, Larry Compton, αναλυτής βίντεο με Εγκληματολογικών Solutions βίντεο στην Ουάσιγκτον, βλέπει όπου οι βελτιώσεις μπορούν να γίνουν στο μέλλον για να καταστήσει τη διαδικασία ευκολότερη.
«Αυτό που πρέπει να αναπτυχθεί είναι μια λύση για τις κυβερνήσεις να αποδεχθούν κοινό βίντεο και εικόνες για τέτοιες καταστάσεις, καθώς υπήρχαν πολλές πιθανότητες Zapruders ο οποίος κατέλαβε αποδεικτικά στοιχεία”, γράφει, παραπέμποντας την διάσημη ταινία της δολοφονίας Κένεντι. “Θα πρέπει να είναι πολύ πιο περιεκτική και χρήσιμη όχι μόνο τυχαίες παρατηρήσεις για τα 911 κέντρα.”
Προτείνει ότι ένα τέτοιο σύστημα θα πρέπει να δεχθεί ασύρματα, web, και οι παρατηρήσεις email όταν ενεργοποιείται. Κάθε πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες επαφής, επικοινωνίας φωτογραφική μηχανή, καθώς και μια αναφορά συγχρονισμού ώρας.
“Αυτό θα παράσχει μια γρήγορη μεγαλύτερη εικόνα,” Compton γράφει.
Και πέρα ​​από το βίντεο αποδεικτικά στοιχεία, Φρέντερικς λέει ομοσπονδιακές αρχές θα έχετε ήδη έναν κατάλογο των πιθανών υπόπτων τρομοκρατίας που θα μπορούσαν να συμμετέχουν. “Θα ρωτήσω,« ποιος είναι στην πόλη, ποιοι είμαστε εμείς παρακολούθησης; “Αυτοί οι άνθρωποι γίνονται στιγμιαία υπόπτων πριν αποδεικτικά στοιχεία βίντεο αναλύεται.
«Το μήνυμα είναι το εξής: ο πιο παραγωγικός πηγή διαθέσιμα στοιχεία για την επιβολή του νόμου προέρχεται από βίντεο αποδεικτικά στοιχεία, προέρχονται από πηγές βίντεο», λέει. “Αυτά τα είδη των περιπτώσεων πραγματικά υπογραμμίζουν ότι το ευρύ κοινό είναι η συλλογή αποδεικτικών στοιχείων βίντεο κάθε στιγμή της ημέρας. Έτσι, όταν έχετε ένα σοβαρό περιστατικό σε μια μεγάλη περιοχή όπως αυτή, όπου έχετε μια τεράστια συλλογή του κοινού, ο καθένας εκεί με ένα κινητό τηλέφωνο τώρα έχει μια συσκευή συλλογής στοιχείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την επιβολή του νόμου. ”
“Η επιβολή του νόμου πρέπει να πάρει ακριβώς αυτό το βίντεο.”
UPDATE: «Το FBI έχει δημιουργήσει μια γραμμή άκρη – σε 1-800-CALL-FBI – για όποιον έχει πληροφορίες, εικόνες ή λεπτομέρειες σχετικά με εκρήξεις χθες κατά μήκος της διαδρομής Μαραθώνιο της Βοστώνης Είμαστε ιδιαίτερα ενδιαφέρονται για την αναθεώρηση βίντεο συλλαμβάνονται. από τους παρευρισκομένους με τα κινητά τηλέφωνα ή τα προσωπικά κάμερες κοντά σε κάποια από τις εκρήξεις. Σε μια έρευνα αυτού του είδους, καμιά λεπτομέρεια δεν είναι πολύ μικρό. ”
Διαβάστε το αρχικό άρθρο στα πρόθυρα: Στο βομβαρδισμό της Βοστώνης, πλημμύρα των ψηφιακών τεκμηρίων είναι μια ευλογία και κατάρα

Leave a Reply