Σήμερα στην Tech: πιο τολμηρή προσέγγιση της HTC για, καλά, τα πάντα

Επίσης: 30 εκατομμύρια δολάρια εξαγορά της Yahoo? Μυστηριώδη εκατομμύρια smartphone BlackBerry συνεργάτη του. Επικεφαλής μάρκετινγκ της HTC γίνεται πιο τολμηρή προσέγγιση [THE WALL STREET JOURNAL]

«Έχουμε πολλές καινοτομίες αλλά δεν έχουμε αρκετά δυνατά,” δήλωσε ο κ. Χο, Σιγκαπούρης, που είναι η τρίτη επικεφαλής μάρκετινγκ της HTC σε λιγότερο από δύο χρόνια. Η νέα προσέγγιση, λέει, θα είναι πιο τολμηρή.
Οι πελάτες που υποβλήθηκαν σε θεραπεία σε ένα sneak peek της νέας στρατηγικής HTC όταν απάντησε σε ομάδες για το demo Μία έξω από το χώρο των 4 λανσάρισμα της Samsung Electronics Co ‘s Galaxy S νωρίτερα αυτό το μήνα. Θα τοποθετηθεί επίσης ένα ασυνήθιστα επιθετική εκστρατεία Twitter που χλεύασε την S 4 ως “# theNextBigFlop.” Η ταϊβανέζικη εταιρεία κατασκευής smartphone είχε προηγουμένως δίστασε μακριά από άμεσες συγκρίσεις με τους ανταγωνιστές, προτιμώντας να επικεντρωθεί σε χαρακτηριστικά τα δικά της προϊόντα ».
Yahoo κατέβαλε 30 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά για 18 μήνες του χρόνου ιδρυτής του Summly του [ΟΛΑ D]
Τι γίνεται όλο και Yahoo, όμως, είναι ίσως πιο πολύτιμο – την ικανότητα να θέσει το φρέσκο-που αντιμετωπίζουν D’Aloisio μπροστά και στο κέντρο της θορυβώδη τις προσπάθειές της να κάνει τους καταναλωτές δούμε το Yahoo ως ένα κινητό-πρώτη εταιρεία. Αυτό ήταν ο στόχος του CEO Marissa Mayer, ο οποίος έχει αγοράσει μια σειρά από μικρές κινητές ξεκινήματα από τότε που ανέλαβε πριν από εννέα μήνες και ο οποίος έχει μιλήσει για την ανάγκη να επικεντρωθεί Yahoo στο κινητό αρένα πάνω απ ‘όλα.
Mayer συναντήθηκε με τον D’Aloisio, είπε πηγές, αν και η συμφωνία χτυπήθηκε από ευφραδής M & A κεφάλι Reses Jackie.
Yahoo: Η Marissa Mayer ανάκαμψη [ΣΗΜΕΙΩΣΗ Δευτέρα]
Οι αλλαγές που έχουν επιτευχθεί εντός των τειχών με την κριτική, από τα τέλη της ευνοιοκρατίας Google για την γκρίνια πάνω από ανάμιξη της με τη διαδικασία πρόσληψης (“Mayer Yahoo παίρνει εσωτερική αλεξίσφαιρα για πιο αυστηρή πρόσληψη»). Οι μεμψίμοιροι θα μπορούσε κάλλιστα να το συνηθίσεις: Mayer ξέρει ποια είναι ανταγωνιστικά έναντι, θέλει να κερδίσει, και ότι η Yahoo! μέσα πρέπει να προσελκύσει Valley κλάσης ταλέντο. Αν μπορεί να τους τραβήξει από το Google, ακόμα καλύτερα. Οι μυημένοι οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαφημίζουν μόνο το φόβο τους – μια κακή ιδέα – και ασυναίσθητα κάνει την υπόθεση για υψηλότερα πρότυπα Mayer.
Εκατομμύρια smartphone BlackBerry μυστήριο σύντροφο του: Brightstar [ΟΛΑ D]
Ποιος αγόρασε εκατομμύριο BlackBerry 10 συσκευές;
Θέσαμε αυτό το ερώτημα εδώ νωρίτερα αυτό το μήνα, μετά την ανακοίνωση της μεγαλύτερης ενιαίας αγοράς ακουστικό στην ιστορία του BlackBerry. Και απάντησε με μια απλή θεωρία: Μια τάξη τόσο τεράστια για νέες συσκευές τρέχει μια πλατφόρμα αναπόδεικτες ποτέ δεν θα έχουν τοποθετηθεί από έναν φορέα. Μόνο ένας μεγάλος διανομέας ηλεκτρονικών ειδών θα αναλάβει έναν τέτοιο κίνδυνο. Ένα σαν Brightpoint, η οποία έχει μια μακρόχρονη σχέση με το BlackBerry, διανομή συσκευές της σε όλο τον κόσμο – κυρίως στις αναδυόμενες αγορές, όπως η Μαλαισία.
Βγάζει ότι η θεωρία ήταν ακριβής. Η παραγγελία έγινε από έναν ασύρματο διανομέα, αλλά όχι από Brightpoint. Έρευνα σπίτι Detwiler εκθέσεις Fenton ότι η μυστηριώδης «καθιερωμένο συνεργάτη” υπεύθυνος για τη σειρά ήταν Brightpoint αντίπαλος Brightstar. Και τις πηγές εξοικειωμένοι με τη συμφωνία έχουν επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για All Δ πράγματα, όπως καλά. “Έχεις το« Φωτεινό »μέρος δεξιά,” μια πηγή χαριτολογώντας. “Αλλά εσύ είσαι ένα σημείο μακριά.”
Best Buy έτοιμη να τσεκούρι επιχείρηση μονάδα του κεφαλαίου [Star Tribune]
Joly η μείωση του κόστους και τον αναπροσανατολισμό των μετρητών Best Buy μας απέναντι στα πιο άμεσα ζητήματα: την επανεκκίνηση λειτουργίες του καταστήματος, που ταιριάζουν τιμές των ανταγωνιστών, καθώς και αναμόρφωση της απογραφής και ψηφιακών λειτουργιών. Η εταιρεία πρόσφατα απολύθηκαν 400 άτομα σε εταιρική έδρα της, η αρχή μιας εκστρατείας για τη μείωση του κόστους κατά 700 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα χρόνια. Wall Street έχει εξήρε τις προσπάθειες Joly ως τιμή της μετοχής της εταιρείας έχει σχεδόν διπλασιαστεί από τον Δεκέμβριο.

Leave a Reply