Σήμερα στην Tech: Γιατί «Draw Κάτι 2» θα είναι ένα κοινωνικό δίκτυο

Μια ματιά στο “Ισοπαλία Κάτι 2”; Zynga φαίνεται να αναβιώσει Σχεδίαση Κάτι με ένα sequel που είναι πολύ περισσότερο από ένα κοινωνικό δίκτυο
Από ό, τι ακούμε, αυτό ακούγεται σαν αυτό θα είναι πολύ περισσότερο από μια κοινωνική πλατφόρμα όπου οι παίκτες παίρνουν για να κρατήσει και να αναδείξουν τα σχέδια τους αντί να εξαφανιστούν μέσα στο παιχνίδι.
Με αυτό τον τρόπο οι καλύτεροι καλλιτέχνες μπορούν να συσσωρεύονται εξής μέσα στο παιχνίδι και το περιεχόμενο θα γίνει πολύ πιο μακράς διαρκείας για τους παίκτες.
Είναι μια έξυπνη κίνηση για την εταιρεία, επειδή μπορεί να κάνει το παιχνίδι πολύ κολλώδης. Πλέον, παίρνει Zynga σε είδη παιχνιδιών που είναι πολύ πιο δημιουργική από περιστασιακή sim του, Farmville ιστορία θα πρότεινα.
Funny or Die κάνει ο Steve Jobs ταινία [Οι New York Times]
“Στην αληθινή μόδα στο Διαδίκτυο, δεν είναι βασισμένο σε πολύ διεξοδική έρευνα – ουσιαστικά μια βιαστική ματιά στο Steve Jobs σελίδα Wikipedia», δήλωσε ο Ryan Perez, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε “iSteve.” “Είναι πολύ ανόητο. Αλλά φαίνεται σε όλη του τη ζωή.”
Κάντε την διασκέδαση του κ. Jobs, η Apple συνιδρυτής ο οποίος πέθανε το 2011 και ο οποίος θεωρείται μια θεότητα από πολλούς ανθρώπους (τουλάχιστον στον κόσμο της τεχνολογίας), είναι μια επικίνδυνη πρόταση, ακόμη και αν γίνει προσεκτικά. Αλλά Hord Allison, ο οποίος παρήγαγε “iSteve», είπε ο τόνος ήταν τέτοια που “ακόμα και τους σκληρότερους επικριτές fanboy θα είναι σε θέση να γελούν μαζί μας.”
Electronic Arts CEO John Riccitello να παραιτηθεί [FORTUNE]
ΕΑ είπε επίσης ότι τα έσοδα και τα κέρδη της ανά μετοχή θα είναι στο κατώτερο άκρο ή κάτω από την καθοδήγηση του Γενάρη. Η εταιρεία ανέφερε χαμηλότερα έσοδα για τους τρεις τελευταίους μήνες του 2012 από ό, τι για την ίδια περίοδο ένα χρόνο νωρίτερα. ΕΑ είχε την κορυφαία σε πωλήσεις παιχνίδι βίντεο το Φεβρουάριο με τη δράση-φρίκης τίτλο Dead Space 3 του. Αλλά ΗΠΑ οι λιανικές πωλήσεις νέων παιχνιδιών βίντεο έπεσε για το δέκατο πέμπτο συνεχόμενο μήνα, σε ετήσια βάση. Οι πωλήσεις του νέου παιχνιδιού βίντεο hardware, λογισμικό και αξεσουάρ μειώθηκαν κατά 25% από το προηγούμενο έτος σε 810.000.000 δολάρια τον Φεβρουάριο, ο Όμιλος NPD ανέφερε.
Βραχυπρόθεσμα σκέψης έναντι μακροπρόθεσμη σκέψη [Α VC]
Αλλά όταν σκέφτομαι που αναπτύσσει το ισχυρότερο προνόμιο στο κινητό, είναι προφανώς η Google. Έχουν gmail σε τόσα πολλά τηλέφωνα. Έχουν google maps σε τόσα πολλά τηλέφωνα. Έχουν πάρει την πλειοψηφία των αναζητήσεων για κινητά τηλέφωνα. Και ότι δεν έχει καν αρχίσει να αντιμετωπίσει μόνη της το Android. Είναι το κυρίαρχο κινητό λειτουργικό σύστημα σε όλο τον κόσμο. Αρκεί να σκεφτούμε για όλα τα στοιχεία που παίρνουν από αυτό το τεράστιο αποτύπωμα κινητά που έχουν συναρμολογηθεί.
Uber, δεδομένων Δαρβινισμός και το μέλλον της εργασίας [GigaOM]
Η επερχόμενη πνευματική και κοινωνική αναταραχή που προκαλείται από την κατάσταση της σύνδεσης είναι εύστοχα αντανακλάται στην πρόσφατη φασαρία μεταξύ Uber, μια έδρα το Σαν Φρανσίσκο προσωπική πλατφόρμα μεταφοράς, και το ανεξάρτητο στρατό των οδηγών που ο άνθρωπος τα αυτοκίνητά της. Θα διαμαρτύρονταν τι σκέφτηκαν ότι ήταν άδικη μεταχείριση από την εταιρεία. “Θα τρέχετε ένα σκλαβοπάζαρο με μια εφαρμογή. Δεν έχουν τα κότσια να κατέβει και να μας μιλήσουν,” Raj Alazzeh, ένας οδηγός με SF Best λιμουζίνα και έναν εκπρόσωπο των οδηγών, δήλωσε Liz Gannes. “Uber επιλέγει να μας καλέσετε εταίρους για φορολογικό όφελος τους. Σε περίπτωση που μας κάλεσε εργαζόμενους, που θα πρέπει να καλύψει όλους μας.”

Leave a Reply