Πώς να μην ξεκινήσει το μεγαλύτερο τεχνολογίας προϊόν σας ποτέ

Samsung είχε την προσοχή του κόσμου το βράδυ της Πέμπτης. Στη συνέχεια, η εταιρεία που φύσηξε. Η κορεατική γίγαντας τεχνολογίας διάλεξε τη Νέα Υόρκη, το υψηλότερο προφίλ της πόλης, για να κάνει το ντεμπούτο τελευταία smartphone της, IV, του Galaxy S. Samsung πήρε ακόμη ιστορική πόλη Radio Music Hall για να δείξει το τηλέφωνο.

Όλα φαίνονταν να είναι υπέρ της Samsung: Θα περάσει τα τελευταία χρόνια την κατασκευή του brand Galaxy σε ένα οικιακό όνομα με την ανδρεία και την πονηριά του υλικού μάρκετινγκ.
Και τότε άναψαν τα φώτα.
Σχετική ιστορία: η Samsung παρουσιάζει το Galaxy S IV
Το πλήθος υποβλήθηκε σε μία ώρα από παραφουσκωμένες θεατρικά, περιττές πειράγματα, και στιγμές που, στην καλύτερη περίπτωση, που συνορεύει με πολιτικά εσφαλμένη. Στη χειρότερη περίπτωση, θα ήταν εντελώς σεξιστικό.
Αν πρόκειται να ξεκινήσει το μεγαλύτερο τεχνολογίας προϊόν σας πάντα, εδώ είναι οκτώ πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε.
1) Να μην απεικονίζουν γυναίκες ως τεχνολογικά αναλφάβητοι: Ναι, είναι εντάξει να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχει ένα αυξανόμενο τμήμα των χρηστών smartphone που τυχαίνει να είναι γυναίκα. Δεν είναι εντάξει να δείχνουν ότι ο κύριος λόγος που θα θέλατε τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Samsung είναι να κρατήσει τα νύχια τους και να στεγνώσουν τα μαλλιά τους αποτρέψει από το να προκαλέσει αναστάτωση. (Samsung δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματα για σχολιασμό.)
2) Να μην απεικονίζουν γυναίκες ως τεχνολογικά αναλφάβητοι … και πάλι: Ναι δυνατότητες παρακολούθησης γυμναστήριο είναι καλή. Ναι, μερικές γυναίκες είναι σε γυμναστήριο. Όμως ο ενθουσιασμός γυμναστήριο, ή σχεδόν οποιαδήποτε άλλη πτυχή της τεχνολογίας, είναι σχεδόν το φύλο. Και παρουσιάζοντας την ιδέα για εκατομμύρια δεν έχει καμία θέση στον κόσμο το 2013.
3) Μην φυτέψει shills στο ακροατήριο να κάνει αδέξια σχόλια: Μία από τις πιο σουρεαλιστικές στιγμές της ύπαρξης στην εκδήλωση ήταν μια σειρά από μέλη του ακροατηρίου που γελούσαν και επευφημούσαν σε φαινομενικά αυθαίρετα πράγματα. Σίγουρα μου φαίνεται ότι η Samsung φυτεύονται τα μέλη του ακροατηρίου. Και για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολη, άκουσα μερικά αποφάσεων επεσήμανε παράξενα σχόλια σχετικά με την ελκυστικότητα των θηλυκών καλλιτεχνών επί σκηνής. Huh;
4) Μην κάνετε το συμβάν σε ένα παιχνίδι Broadway: Ακόμη και αν η ιδέα κρατά ψηλά εννοιολογικά, δεν καλύπτουν την έναρξη του μεγαλύτερου προϊόντος σας. Κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά για την παρουσίαση. Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το τηλέφωνο.
5) Μην τρέξιμο ένα παιδί στη σκηνή: Το σύνολο υπερβολικά πρώιμη τέχνασμα της νεολαίας δεν έχει-δεν ενοχλητικό σε τουλάχιστον 10 χρόνια. Να κολλήσει ένα smartphone στο χέρι του δεν κάνει πια συγγνωστή.
6) Δεν βρύση χορό: Κάνοντας το smartphone-σελίνι πίντα ένα δεύτερο χορό της βρύσης; Samsung, μπορείτε απλώς επιδεινώνεται το πρόβλημα.
7) Μην demo το νέο σας τηλέφωνο στο υπόγειο του θεάτρου: το Radio City Music Hall κατέχει 6.000 άτομα. Και φαινόταν αρκετά γεμάτο το βράδυ της Πέμπτης. Γιατί, λοιπόν, η Samsung προσπάθησε να πιάνω το πλήθος των σταθμών demo ένα κλάσμα του μεγέθους του πραγματικού θεάτρου είναι πέρα ​​από μένα.
8) Μην σκύβω στο χαμηλότερο κοινό παρονομαστή τον λαϊκισμό τύπου: Το νόημα αυτής της εκδήλωσης ήταν μια προσπάθεια από τη Samsung να απευθύνω έκκληση προς την επικρατούσα τάση. Συγκεκριμένα, το αμερικανικό mainstream. Αλλά στην προσπάθεια να επιτευχθεί μια λιγότερο αλαζονική, πιο λαϊκίστικο ύφος, η Samsung πήγε για τον ελάχιστο κοινό παρονομαστή, που παίζει στην πολιτιστική tropes που είναι απλά οπισθοδρόμησης.

Leave a Reply