Προφυλάξεις νέα επιχείρηση

Έχουμε την τάση να δείτε την πιο επιτυχημένη νεοσύστατες εταιρείες glamorous εμφάνιση, αλλά δεν ξέρω τους αρχικούς ιδρυτές της εσωτερικής πάλης. Θερμοκοιτίδα 500Startups διάσημο ιδρυτή τον Dave McClure, θα αρχίσετε να αισθάνεστε κακουχίες. Λέει:

“Η επιχειρηματικότητα είναι σπάνια επιστρέψει να πληρώσει πολλά, αλλά υπήρχε μια εποχή, όταν θα κλαις μόνος, κρύβεται στη γωνία, δεν μπορείτε να πάρετε πραγματικά τη φροντίδα των άλλων, δεν υπάρχει κοινωνική ζωή, δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσουν με την οικογένεια και τους φίλους σας, ενώ έχετε μετατρέψει τον κόσμο γύρω από την επιχειρηματικότητα , η καρδιά έχει θρυμματιστεί έπρεπε να βάλω σε ένα καλό δρόμο. ”
Για να κάνετε μια καλή αρχή για να πάει μερικά από το δρόμο, εδώ είναι μερικές επιχειρηματίες έχουν την τάση να διαπράξει λάθη, και ίσως σας εμπνεύσει, αλλά κάποια λάθη σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορεί να θεωρείται ως σφάλμα, αλλά ένας λαός, γιατί τα έργα διαφορετικό ζήτημα.
Πολύ νωρίς για να επιδιώξει συνεργασία των μέσων ενημέρωσης
Εάν είστε ένας επιχειρηματίας θέλει μέσων ενημέρωσης είναι καλύτερο να αναρωτηθείτε γιατί θα τα βρω; Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα μέσα ενημέρωσης δεν το έκανε; τι είδους αντικείμενα μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε το σκοπό; Αν τα προϊόντα και τα επιχειρηματικά μοντέλα δεν έχουν προσδιοριστεί, καλύτερα να μην πάει προς τα μέσα ενημέρωσης, ή roadkill.
Απρόθυμοι να ξοδεύουν τα χρήματά τους για να κάνουν τις επιχειρήσεις
Οι επιχειρηματίες με δικά τους έξοδα, και οι περισσότεροι βασίζονται σε επενδύσεις από το εξωτερικό. Αλλά για να δεχθεί επενδύσεις κάποιον άλλο σημαίνει ότι τα χρήματα δεν μπορούν να βοηθήσετε τον εαυτό σας, ξοδεύετε χρήματα για να επενδύσουν σε κάθε άτομο στον τομέα της εποπτείας. Και με τους επενδυτές μετά την έξοδο από την αναλογία επιστροφής θα μειωθεί.
Αν είστε πιο ξεκίνημα με δικά τους έξοδα, μπορείτε να επενδύσετε σε απουσία πίεσης στην περίπτωση των ανθρώπων διερεύνηση επιχειρηματικών μοντέλων και την πρόσβαση στην ανάπτυξη. Μόλις είστε σε θέση να αυτο-επάρκεια, το μέλλον και οι επενδυτές θα έχουν περισσότερες μάρκες διαπραγματεύσεων. Αν κανείς άλλος να ελέγχει την εταιρεία σας, μπορείτε επίσης να υποχωρήσει ανά πάσα στιγμή, μην ανησυχείτε για την τελευταία πόρτα.
Μόνος πράξεις, ή πάρα πολλές συνιδρυτής
Έγινε πρωτοποριακή επιχειρηματική άνθρωποι ξέρουν πόσο δύσκολο, κανείς δεν είναι παντοδύναμος, ώστε να μην τους νέους, Karoshi καλύτερο είναι να βρείτε ένα συν-ιδρυτής, για να μοιραστούν την εργασία. Δεν θα αγωνίζονται, μόνο ο ιδρυτής της πάρα πολύ ή όχι. Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να ξεκινήσουν με τους φίλους σας, αλλά πολλοί άνθρωποι, το μερίδιό σας είναι επίσης λιγότερο. Για παράδειγμα, υπάρχουν τέσσερα ταμεία τους φίλους, αν split των μετοχών, τότε η χρηματοδότηση πριν έχετε αφήσει το 25% των μετοχών. Το κλειδί είναι η διαφωνία, ή όταν συμβάλλουν δεν είναι το ίδιο όταν η σχέση θα ραγίσει, έτσι υπάρχουν πολλές νεοσύστατες εταιρείες μια αρχή, υπάρχουν πολλά συν-ιδρυτής, και τελικά έμεινε κάτω από ένα. Σκεφτείτε Facebook, Quora, Path και Foursquare.
Συχνά συμμετέχει σε δραστηριότητες
Ορισμένοι επιχειρηματίες, προκειμένου να κάνουν τη δημοσιότητα, ή να γνωρίσουν τα λεγόμενα επαγγελματίες του κλάδου και συμμετείχε συχνά σε εκδηλώσεις της βιομηχανίας, την ανταλλαγή επαγγελματικές κάρτες, αλλά το προϊόν δεν έχει ωριμάσει, πρόωρα συμμετέχοντες θα αποβλήτων μόνο πάρα πολύ από το χρόνο σας, που αγωνίζονται να μην παρακαλώ. Θα πρέπει να περνούν το χρόνο τους για το προϊόν και το χρόνο που δαπανάται για τις δραστηριότητες κατανέμονται σε μία λογική συμβιβασμών.
Έλλειψη επικοινωνίας, αγνοώντας την κριτική
Ορισμένοι επιχειρηματίες συχνά αισθάνονται ότι είναι πολύ ισχυρό, τόσο αλαζόνες, δεν ακούει τις απόψεις των άλλων, ακόμα και τα παράπονα του προσωπικού και τις επικρίσεις των χρηστών να κλείνουμε τα μάτια, μια σοβαρή έλλειψη επικοινωνίας, το οποίο είναι ένα πολύ επικίνδυνο πράγμα. Οι επιχειρηματίες θα πρέπει να είναι η κατάλληλη στιγμή για να ¥ ck στάση, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να είναι μέτρια, μόνο για να ακούσετε τις απόψεις και τις προτάσεις των άλλων.
Αυτό σας εξυπηρετήσει
Ένας σοφός επιχειρηματίας πρέπει να ξέρει πότε να σταματήσει. Ορισμένοι επιχειρηματίες πιστεύουν ότι είναι πολύ ισχυρό, άλλοι επενδύσει 100 εκατομμύρια δολάρια την απόκτηση των προϊόντων της, αρνήθηκε να πουλήσει. Αν και αυτό είναι μια αξιοθαύμαστη απόφαση, και μερικές φορές φαίνεται ανόητο. Βίντεο εκκίνηση Qwiki είχαν την ευκαιρία να τιμολογήσει 100 εκατομμύρια δολάρια τιμή για την πώληση, αλλά δεν το έκανε, και τώρα μπορούν να πωλούνται μόνο για 50 εκατομμύρια δολάρια από το Yahoo? Path είχαν την ευκαιρία να πωλούν σε υψηλές τιμές Google, αλλά ο Dave Morin αρνήθηκε, Τώρα η ανάπτυξη δεν είναι χλιαρό.
Σε αυτό το σημείο, όμως, ένα θέμα άποψης, πολλές εταιρείες από μόνες τους για το σκοπό αυτό, να γίνει μια μεγάλη εταιρεία, όπως το Facebook.
Ξαπλώστε, προκειμένου να επιβιώσουν
Ορισμένοι επιχειρηματίες, προκειμένου να επιβιώσει, μπορεί να βρίσκεται σε επενδυτές και δημοσιογράφους, λέγοντας πόσο καλά τα προϊόντα τους, πόσο γρήγορη ανάπτυξη, πιο ελπιδοφόρα. Μερικοί άνθρωποι θα επενδύσει σε βάθος για να ελέγξει τα λόγια σας είναι αλήθεια, και μερικοί μπορεί να μην το μόνο που νοιάζονται τόσο πολύ, έτσι πιστεύω. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι αν αποτύχει, μπορεί να χάσετε περισσότερα, όπως είναι τα επόμενα δυνατότητες χρηματοδότησης. Ορμητικός
Μερικές φορές, οι επενδυτές μπορεί να σας δώσει το άγχος, τότε δεν μπορείτε να περιμένετε να παράγει μια ικανοποιητική απάντηση, αυτή τη φορά υποφέρουν είναι το προϊόν σας. Διαφορετικές εκκίνησης ρυθμός ανάπτυξης επιχειρήσεων είναι διαφορετική, όχι λόγω της πίεσης και τυφλή επέκταση.

Leave a Reply