Προφανώς αυτό Θέματα: Φορέστε αυτό το πουκάμισο 100 φορές πριν το πλύσιμο

Στην κρεβατοκάμαρά μου υπάρχει ένα καταπληκτικό επιτοίχια σιδερώστρα καταφύγιο. Έχει ακόμη ένα τοποθετείται χρονικά το φως και πρίζα για την ασφάλεια. Το πράγμα είναι απολύτως λαμπρό.

Φυσικά, ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει.
Δεν είναι ούτε μια φορά. Επειδή είναι μια σιδερώστρα. Και, όπως η λέξη προτείνει, απαιτεί μια προθυμία να σίδηρο.
“Προφανώς Αυτό έχει σημασία” Είναι εβδομαδιαία (και κάπως τυχαία) εμφάνιση Jarrett Μπελίνι την κοινωνική-media trends.Which, για μένα, είναι μια μάλλον ευγενή φιλοδοξία θεωρώντας ότι έχουν μόλις μια προθυμία να φορούν παντελόνι. Πολύ λιγότερο πατήστε ένα πουκάμισο.
Τούτου λεχθέντος, θα ευτυχώς χαράξει χρόνο για την πουτίγκα και τη δύναμη ΕΣΔ. Αν και, δυστυχώς, καμία από αυτές διαλύει τις ρυτίδες στα ρούχα.
Αλλά δεν απεικονίζουν σωστά το πεδίο εφαρμογής των προτεραιοτήτων μου. Ποια είναι να πω ότι δεν έχουν καμία.
Ευτυχώς, όμως, για το καλό των συναδέλφων μου και το οικοσύστημα γενικότερα, απέναντι από το σπίτι μου υπάρχει ένα καθαριστές, και ευτυχώς τους πληρώνουν καλά λεφτά για να πλένετε τακτικά και να σιδερώνουν πουκάμισα μου.
Και γιατί όχι; Στο μισό το χρόνο που χρειάζεται για να προετοιμαστεί πλήρως μόνο ένα κουμπί προς τα κάτω, μπορώ να μειωθεί από επτά και να τελειώνουμε με αυτό. Πλέον υπάρχει ένα παγωμένο γιαούρτι κατάστημα δίπλα από την πόρτα ώστε να μπορώ να τον εαυτό μου τη θεραπεία για την επιτυχή μεταβίβαση ήπια σωματική εργασία σε ένα άλλο ανθρώπινο ον.
“Oreo toppings; δεν με πειράζει αν το κάνω!”
Όχι ότι πρόκειται να τις καθαρίστριες που πράγματι πρέπει να είναι δικαιολογημένη, αλλά καθιστά επίσης να αισθάνονται καλά για να σκεφτεί βοηθάω την τοπική οικονομία ένα μουστάρδα λεκέ σε μια στιγμή. Ο τρόπος που το βλέπω εγώ, το παιδί κάποιου παίρνει σχολικά είδη, επειδή δεν ξέρουν πώς να χειριστούν ένα σάντουιτς ζαμπόν.
Ξεχάσω να μασάτε και να είναι χρωματιστά μολύβια για όλους!
Αυτή είναι η σιδερώστρα μου. Υπάρχουν πολλά σαν αυτό, αλλά αυτό είναι δικό μου. (Και έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.) Αλλά υπάρχει ένα νέο είδος φανέλα των ανδρών που αναπτύσσονται που μπορεί να αλλάξει μόνο αυτό ολόκληρη τη συνομιλία, για τους δημιουργούς του πουκαμίσου ισχυρίζονται ότι μπορεί να φορεθεί πάνω από 100 φορές, χωρίς ποτέ να χρειάζεται μια πλύση.
Είναι περίπου όπως το σκληρό-to-φθάσουν μέρος της πλάτης μου. Κάπως μένει μόνο καθαρό.
Νομίζω. Ελπίζω. Μάλλον όχι.
Παρ ‘όλα αυτά, το πουκάμισο ονομάζεται Wool & Prince, και οι ιθύνοντες ισχυριστούμε βάσιμα ότι δεν θα ρυτίδων, δεν θα πάρει βρώμικο, και δεν θα μυρίζει.
Αν δεν συμβεί για να το φορέσει στο Αντάμωμα των Juggalos.
Δεν είχα διαβάσει καμία συγκεκριμένη νομική γλώσσα για το θέμα, αλλά νομίζω πως ένα πικάντικο κοκτέιλ Faygo, βρωμιά, και το DNA ακυρώνει την εγγύηση.
Κοκοράκι! Κοκοράκι!
Έτσι, με την αμέριστη πίστη στο προϊόν τους, Wool & πρίγκιπας ξεκίνησε μια μονάδα χρηματοδότησης Kickstarter στα μέσα Απριλίου. Και έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ το 30 χιλιάδων δολαρίων γκολ, το όνομά τους ξεκίνησε πρόσφατα μέχρι βρεθώ σε όλο το διαδίκτυο, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να δείχνουν ενδιαφέρον για αυτό το μαγικό πουκάμισο.
Το μυστικό είναι το μαλλί.
Φυσικά, οι περισσότεροι άνδρες του κουμπιού-downs από βαμβάκι. Είναι μαλακό. Είναι αναπνέει. Και αισθάνεται ωραία στο δέρμα σας. Όπως και τη γλώσσα μιας καμηλοπάρδαλης.
Αλλά δεν είναι πολύ ανθεκτικό.
Μαλλί, από την άλλη πλευρά, είναι.
Ωστόσο, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται από μαλλί, θα εικόνα ζεστό, φαγούρα πουλόβερ που φτάνουν κάθε χρόνο στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια της ευγένεια διακοπές της Nana.
Επίσης, έρχεται σε μπλε χρώμα! Τα Μπρούκλιν με βάση τους σχεδιαστές των νέων 98 δολαρίων μπλουζάκια ισχυρίζονται λεπτή κλωστή μαλλιού είναι στην πραγματικότητα το κλειδί για τον έλεγχο της θερμοκρασίας και την υγρασία ύγρανση, και ότι το ύφασμα διαρκεί ακόμα και έξι φορές περισσότερο από το βαμβάκι.
Το αν ή όχι το πουκάμισο μαλλί και Πρίγκιπας κάνει πραγματικά ό, τι Kickstarter τους ισχυρισμούς τους βίντεο, το πραγματικό σημείο είναι ότι έχω βρει ένα ενδιαφέρον νέο δρόμο στον κόσμο της casual, ρούχα χαμηλής συντήρησης. Και αυτό φέρνει μια ενδιαφέρουσα ερώτηση.
Σε γενικές γραμμές, πόσο συχνά πρέπει ένας άνθρωπος καθαρά πουκάμισα του;
Μερικοί τύποι τους ξεπλύνουν μετά από κάθε φθορά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι είτε σούπερ πλούσιους ιδρώτα ή ζωμό.
Σε αυτό το σενάριο, είχα σχεδόν προτιμούν να είναι το τελευταίο, επειδή, καλά … σάλτσα.
Στο άλλο άκρο του φάσματος, έχετε τους τυπάδες που κολλήσει με ένα πουκάμισο μέχρι να αρχίσει να συγχωνευθεί με την επιδερμίδα τους. Σε ποιο σημείο πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά με μια σπάτουλα.
«Δώσ ‘το μου, κατ’ ευθείαν Doc. Είναι ο καρκίνος; Είναι μελάνωμα;”
“Είναι Old Navy.”
Μεταξύ των δύο άκρων, εγώ κατά πάσα πιθανότητα να πέσει κάπου στη μέση – shirts μου να πλένονται, όταν ο σκύλος φαίνεται προσβεβλημένος από την παρουσία μου.
Αλλά είμαι σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε πού το μαλλί και πουκάμισο Πρίγκιπα συνεχίζεται και κατά πόσον τους «Cotton-Soft” μαλλί ύφασμα γίνεται κάποιου είδους πρότυπο της βιομηχανίας, όπου δεν έχουμε πλέον ανάγκη να καθαρίσετε τα ρούχα μας.
Μέχρι τότε, είναι χρωματιστά μολύβια για όλους.

Leave a Reply