Προφανώς αυτό Θέματα: Πόλη Στήριγμα

Όταν κάτι μεγάλο και συναρπαστικό συμβαίνει ακριβώς στο κατώφλι σας, το είδος του πρέπει να σταματήσει, τραβήξτε μια καρέκλα και να απολαύσετε τη στιγμή. Ειδικά όταν είναι κυριολεκτικά στο κατώφλι σας.

Αλλά είμαι εύκολη. Δύο σκίουροι αγωνίζονται πάνω από ένα βελανίδι χαρακτηριστεί ως must-βλέπε, πέντε αστέρων ψυχαγωγία.
Ο βοηθός μου ξέρει το τρυπάνι.
“Acorn αγώνα! Diane, να ακυρώσει όλες τις συναντήσεις μου.”
Φυσικά, δεν έχω πραγματικά έναν βοηθό που ονομάζεται Diane. Και δεν έχω ραντεβού. Αλλά αν το έκανα, ότι θα καταργήσετε την επιλογή τους για μια τέτοια απρόσμενη awesomeness.
Η οποία, όταν έχετε απολαυστικά χαμηλά πρότυπα μου, θα ήταν συχνά.
“Προφανώς αυτό Θέματα” Είναι εβδομαδιαία (και κάπως τυχαία) εμφάνιση Jarrett Μπελίνι την κοινωνική-media trends.But αυτό το Σαββατοκύριακο, στο εικονιστικό αυλή μου Ατλάντα, υπάρχουν κάποια πραγματικά, νόμιμα μεγάλο χρόνο εκδηλώσεις που συμβαίνουν. Τόσο μεγάλο, στην πραγματικότητα, είναι σαν τρεις σκίουρους αγωνίζονται πάνω από ένα βελανίδι.
“Sweet Moses! Diane, φέρτε μου nachos.”
Φυσικά, φυσικά, μιλάω για το παγκοσμίως γνωστό, τέσσερις ολοήμερες, ιδρωμένος όργιο της ανθρωπότητας είναι γνωστή ως μπάσκετ του NCAA ανδρών Final Four.
Βέβαια, αυτό δεν είναι επίσημη περιγραφή τους. Αλλά θα πρέπει να είναι. Ξέρεις. Για παιδιά.
Και δεν είναι μόνο το Final Four εντελώς ανάληψη πόλη μου, είναι επίσης trending παντού σε απευθείας σύνδεση με τα social media.
Έτσι, σκέφτηκα, εφ ‘όσον οι άνθρωποι μιλούν γι’ αυτό, και εφ ‘όσον είναι στην πόλη, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ένα με την “τρέλα” και να κατεβάσετε το επίσημο app για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει. (Ahem, αποκάλυψη:.. CNN είναι ένα μέρος της οικογένειας TBS, και TBS είναι ένας σημαντικός εταίρος εκπομπή του NCAA Final Four Αν και είμαι ένας παίκτης της ομάδας, το θέμα αυτής της εβδομάδας δεν έχει τίποτα να κάνει με τον εργοδότη μου, επέλεξα γιατί «m τεμπέλης και αυτό συμβαίνει δίπλα στο γραφείο μου).
Δυστυχώς, όμως, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων δεν προτείνει τίποτα για την καταπολέμηση σκίουροι.
“Diane, να λάβει το υπόλοιπο της ημέρας off.”
Το Final Four Ατλάντα app είναι πραγματικά αρκετά χρήσιμο για την ταξινόμηση όλων των τρέλα του Σαββατοκύριακου, και εγώ αμέσως αντιληπτό ότι οι περισσότεροι από αυτό συμβαίνει σε μια παράξενη θέση που ονομάζεται Town Στήριγμα.
I είδος της εικόνας μια θλιβερή μικρή γειτονιά όπου οι δρόμοι είναι γεμάτη με σκισμένα κομμάτια χαρτιού. Οι άνδρες είναι όλοι κλινική κατάθλιψη, επειδή τις φίλες τους »αγαπημένο μασκότ” στρατηγική λειτουργεί κάθε χρόνο. Και στο τέλος του Μαρτίου, η παράδοση οδηγεί αυτά τα αγωνιώδη ψυχές στην κορυφή της Heartache Χιλ να ουρλιάζουν βωμολοχίες στο Georgetown.
Ένα γιγαντιαίο Μαρτίου ζει στήριγμα Madness στο αίθριο CNN Center για να θυμίζει ότι έχουν χάσει εντελώς το γραφείο πραγματικότητα τους pool.In, όταν δεν εξυπηρετούν το Final Four, Στήριγμα πόλη είναι στην πραγματικότητα μόνο το χαμηλότερο επίπεδο του κτιρίου Α του Georgia World Congress Center – αλλιώς γνωστή ως η μεγαλύτερη σύμβαση χαλί στην ιστορία του ανθρώπου.
Σοβαρά τώρα, αυτό το μέρος είναι τεράστιο, και κάθε φορά που μπαίνω μέσα μέρος των 3,9 εκατ. τετραγωνικά πόδια το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι όποιος πούλησε το δάπεδο ζει σε ένα μεγάλο ιδιωτικό γιοτ.
Και αυτό με τρελαίνει.
Βλέπετε, σήμερα δεν διαθέτουν ιδιωτικό γιοτ. Η οποία δεν είναι να υπονοεί ότι κάποια μέρα θα το κάνω. Επειδή σίγουρα δεν θα. Σπούδασα δημοσιογραφία.
Έτσι, ακριβώς τι είναι Town Στήριγμα;
Με δικά τους λόγια – προφανώς συνταχθεί με τη γοητεία και την απόλαυση του Συλλόγου Παρήχηση αυτήν γύρος της Αμερικής – «. Το Ultimate Final Four Fan Fest, προσφέροντας περισσότερα από 300.000 τετραγωνικά πόδια των φιλικών προς την οικογένεια δραστηριότητες” του NCAA το περιγράφει ως
Flippity Frick frack! Αυτό είναι ένα πολύ του F. Και είναι επίσης ένα πολύ χώρο στο δάπεδο. Πήρα μια περιοδεία προεπισκόπηση την Τρίτη και χρειάζονται οξυγόνο.
Αυτό είναι ό, τι 300.000 τετραγωνικά πόδια του χώρου εκδήλωσης μοιάζει πριν παίρνει όλα pretty.Consider ότι ένα γήπεδο μπάσκετ κανονισμός είναι 4.700 τετραγωνικά πόδια. Με τον τρόπο πολύ πιο μαθηματικά από το προειδοποιητικό σήμα για έκπτωση-bin μυαλό μου επιτρέπει, θα ήθελα με κάποιο τρόπο υπολογίζεται ότι η πόλη βραχίονα είναι περίπου το ισοδύναμο των 64 πλήρους μεγέθους γήπεδα. Αυτό είναι τεράστιο!
Τούτου λεχθέντος, αντιλαμβάνομαι αυτό είναι ένα εντελώς άχρηστο στατιστικό στοιχείο, και κανένας από εμάς δεν είναι εξυπνότερος για τους υπολογισμούς μου. Πλέον, έχω τώρα ένα πονοκέφαλο. Και ένα εξάνθημα.
Μη συνδεδεμένοι. Μεγάλη ιστορία.
Παρ ‘όλα αυτά, στο εσωτερικό της πόλης Στήριγμα, η οποία πηγαίνει από την Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι κάποτε Δευτέρα, όταν τελειώσουν οι Fs, οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να δοκιμάσουν τα πάντα, από 3-on-3 τουρνουά για αυτόγραφο μεταγραφές με τις δεξιότητες προκλήσεις σε πολλές από τις 80 και πλέον NCAA σπορ.
Δυστυχώς, στον ύπνο στον καναπέ δεν φαίνεται να είναι ένας από αυτούς. Έτσι, δεν προβλέπουν καμία προσωπική επιτυχία σε αυτές τις προκλήσεις. Φαίνεται μεγαλύτερη ικανότητα μου δεν προσφέρεται για ευκαιρίες υποτροφιών.
Ακόμη Team Coco πήρε μέρος στη Final Four δράση Atlanta.But για πολλά από τα αναμενόμενα 10.000 οπαδούς Town Στήριγμα οι οποίοι διαθέτουν πολύ μεγαλύτερη από ό, τι αθλητισμό, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για κάρφωμα μπάσκετ, γκολ ποδόσφαιρο λάκτισμα, και το σπίτι ρωγμή τρέχει.
Και για ισούται μου που θα δοκιμάσει μάλλον τα όρια του ήπατος τους από εκείνους των μυών τους, υπάρχει ακόμη ένας ενήλικας ρύθμιση lounge ποτών από την έκθεση λευκαντής. Ξέρετε, επειδή η μαμά χρειάζεται ιατρική της.
Φυσικά, όλα αυτά είναι απλά ένα μεγάλο μέρος ένα ήδη γεμάτο δράση Σαββατοκύριακο.
Εκτός από την πόλη Στήριγμα Centennial Olympic Park θα φιλοξενήσει δωρεάν συναυλίες από το σακάκι πρωί μου, Sting, Dave Matthews Band, και πολλά άλλα.
Ποια είναι μεγάλη, εκτός από το γεγονός ότι κατά κάποιο τρόπο να πάρει το σπίτι από το κέντρο της πόλης θα απαιτήσει έναν καταπέλτη. Και δεν είμαι βέβαιος πώς αισθάνομαι για να είναι συνδεδεμένο σε μια μηχανή μόνο για να παρακάμψει την κυκλοφορία.
Έτσι, ένα σωρό από εμάς είναι απλά κολλήσει γύρω και λαμβάνοντας όλα μέσα
Επειδή αυτό είναι το Final Four, και αυτό είναι η αυλή μου.
“Diane, να με βοηθήσει να βρείτε ένα λιμάνι-o-john”.

Leave a Reply