Προφανώς αυτό Θέματα: Μπορείτε να πιπιλίζουν σε πλύσιμο των χεριών σας

George Carlin είπε κάποτε, “εγώ δεν πλένουν αυτόματα τα χέρια μου κάθε φορά που πάω στην τουαλέτα. Ξέρετε, όταν πλένω τα χέρια μου; Όταν s ** t σε αυτά.”

Λίγα χρόνια πριν πεθάνει, είχα πραγματικά μια ευκαιρία να τινάξει άπλυτα χέρι του Γιώργου. Και ενώ εγώ σίγουρα δεν μετανιώνω για να πάρει για να ικανοποιούν τον άνθρωπο, είμαι, τώρα, ανησυχώ λίγο με το αν ή δεν μου άρεσε αμέσως τυχόν μετά την εισαγωγή Doritos.
Αυτό υπόλοιπο τυρί στα δάχτυλά σας – είναι τόσο καλό.
“Προφανώς Αυτό έχει σημασία” Είναι εβδομαδιαία (και κάπως τυχαία) εμφάνιση Jarrett Μπελίνι την κοινωνική-media φυσικά trends.Of, τα χέρια του Γιώργου ήταν πιθανώς ακριβώς όπως ακάθαρτο, όπως οποιοσδήποτε άλλος, θεωρώντας μόνο το 5% από εμάς πραγματικά να πλένουν σωστά στην πρώτη θέση, σύμφωνα με με μια νέα μελέτη τείνοντας από το Michigan State University.
Το μυαλό εσείς, αυτό το εκπληκτικό στατιστικό στοιχείο δεν είναι να δείχνουν ότι το άλλο 95% από εμάς απλά κοιτάζω σε ένα σαπούνι, drool σιωπηλά λίγο, και στη συνέχεια να το φοράτε ως ένα καπέλο. Για το μεγαλύτερο μέρος όλοι παίρνουμε τη γενική έννοια του σαπουνιού.
Αλλά τι σημαίνει πραγματικά είναι ότι πολλοί άνθρωποι στην πραγματικότητα δεν πλένουν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να σκοτώσει μολυσματικά μικρόβια. Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, κάποιος πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα τρίψιμο με σαπούνι και νερό για να καθαρίσετε αποτελεσματικά μακριά τα αηδιαστικά απομεινάρια του ό, τι στο διάολο ήταν μόλις πήρε από μηρό σας.
«Δώσε μου, κατ ‘ευθείαν Doc. Είναι ο καρκίνος;”
Χέρι μελέτη πλύσιμο αποκαλύπτει βρώμικα μυστικά “Είναι ένα τσούνι.”
Δεκαπέντε δευτερόλεπτα της πλύσης δεν ακούγεται πολύ, αλλά δεν είναι. Σοβαρά. Δοκιμάστε να κάνετε τίποτα για εκείνο το μεγάλο, όπως το διάβασμα ή να βοηθούν τους άλλους. Είναι βλασφημία σχεδόν αδύνατο.
Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή θέλω να ξεκινήσει μακέτα πλύσιμο των χεριών σας κατά την καταμέτρηση. Υπόσχομαι ότι θα αρχίσετε να αισθάνεστε ανόητο από τη στιγμή που θα φτάσετε στο επτά. Ποια είναι μόνο στα μισά του δρόμου, και ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο μεγαλύτερο από το μέσο όρο της πλύσης, η οποία διαρκεί έξι δευτερόλεπτα.
Ωστόσο, ένα στερεό 15 Μισισιπή είναι αυτό που απαιτείται από εμάς, έτσι δεν πάμε γύρω από την πόλη βρώμικο και άρρωστο, από αμέλεια δίνοντας σε κάθε άλλες αισθήσεις καύση.
Αυτό είναι ό, τι Μπανγκόκ είναι. Είδα ότι “Hangover” sequel.
Έτσι, για να μάθετε όλα αυτά ακαθάριστα και ατυχές πληροφορίες, Michigan State University ερευνητές παρατήρησε ύπουλα 3.749 άτομα στις δημόσιες τουαλέτες. Οποία είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν καθόλου ανατριχιαστικό.
“Τι; δεν πάρετε μια καρέκλα κάμπινγκ σε δημόσιες τουαλέτες;”
Εκτός από την ανακάλυψη ότι οι περισσότεροι από εμάς αποτυγχάνουν να πλένουν σωστά – κυρίως άνδρες – να μάθει επίσης ότι το 33% των ανθρώπων που δεν χρησιμοποιείτε σαπούνι, και το 10% δεν μπήκε καν στον κόπο να πλένουν καθόλου.
Και, δυστυχώς, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα ένα από εκείνα τα άτομα που απλά σάντουιτς σας. Και από την “έκανε” εννοώ πνιγμένα ότι σε λίγο μικροσκοπικά σωματίδια της ανθρώπινης βρωμιά.
Ο Carl Borchgrevink, καθηγητής επιχειρήσεων φιλοξενίας και κύριος ερευνητής της μελέτης, σημείωσε ότι, «Αυτά τα ευρήματα ήταν έκπληξη για μας, διότι το παρελθόν έρευνα προτείνει ότι η σωστή πλύσιμο των χεριών εμφανίζεται σε ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό.”
Έτσι, φαίνεται ότι έχουμε πάρει τεμπέλης.
Ποια είναι γιατί μερικοί τροφίμων και (κυρίως) τις επιχειρήσεις της υγειονομικής περίθαλψης στρέφονται στην τεχνολογία. Το βασικό μήνυμα: Είστε όλοι βρώμικο και το ακαθάριστο, έτσι είμαστε φέρνοντας σε ρομπότ.
Για παράδειγμα, υπάρχει CloudClean που εκδίδει εργαζόμενοι παροχής υπηρεσιών εστίασης ένα αναγνωριστικό σήμα. Όταν ένας διακομιστής ή περιπάτους μάγειρας στην τουαλέτα, μια επιτοίχια αισθητήρα επισημαίνει την άφιξη του ατόμου. Ένας άλλος αισθητήρας βρίσκεται στην σαπουνιού.
Αν Suzie ξεχάσει να πλύνει τα χέρια της – η οποία είναι μάλλον πιθανό, δεδομένου ότι ήταν ίσως μόνο εκεί να καπνίζουν ποτ διάλειμμα κατά τη διάρκεια της – το αναγνωριστικό σήμα θα είναι ήπια μπιπ ως υπενθύμιση.
Στη συνέχεια, αν Suzie αποτύχει τελείως να πλύνετε πριν αποχωρήσει από την αίθουσα, το σύστημα ενημερώνει αυτόματα Facebook καθεστώς της με ενοχλητικές φωτογραφίες.
Όταν πρόκειται για την τιμωρία και τη δημόσια ταπείνωση, CloudClean δεν βρωμίζει γύρω.
Στην πραγματικότητα, το σύστημα ειδοποιεί μόλις διαχείρισης που Suzie κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πρέπει να είναι καθήκον των ψαριών. Αλλά η άλλη ιδέα θα ήταν σίγουρα δουλειά, πάρα πολύ.
Ένα άλλο παρόμοιο σύστημα, Biovigil, χρησιμοποιεί επίσης τα ηλεκτρονικά σήματα. Όταν ένας γιατρός ή νοσοκόμα μπαίνει το δωμάτιο ενός ασθενούς, το σήμα θυμίζει το άτομο να χρησιμοποιήσετε απολυμαντικό. Στη συνέχεια, αυτός ή αυτή έχει ένα χέρι επάνω στο σήμα που ανιχνεύει το αλκοόλ. Αν απολυμαντικό έχει χρησιμοποιηθεί, το σήμα γίνεται πράσινο, ώστε ο καθένας ξέρει. Και όλα αυτά καταγράφονται σε έναν κεντρικό server.
Φαίνεται πραγματικά σαν ένα μεγάλο σύστημα για τους πολυάσχολους και αποσπούν την προσοχή των εργαζομένων της υγειονομικής περίθαλψης, ελπίζω να κάνει τα μικρόβια ένα λιγότερο πράγμα να ανησυχούν.
Σε αντίθεση με όλα αυτά τα καρκινικά Skittles αυξάνεται στο μηρό σας.

Leave a Reply