Προφανώς αυτό Θέματα: ιογενής νεκρολογία του Μισισιπή του ανθρώπου

Ποτέ δεν πληρούνται πιθανώς Harry Γραμματόσημα. Ποτέ δεν τον συνάντησα ούτε. Και, δυστυχώς, τώρα που έφυγε. Ο Χάρι άφησε αυτόν τον κόσμο το περασμένο Σάββατο. Ήταν 80.

Φυσικά, δεν υπάρχει πραγματικός λόγος για τον οποίο ο καθένας μας θα πρέπει να γνωρίζουν Χάρι. Είναι απλά ένας τύπος από Λονγκ Μπιτς, Μισισιπής.
“Προφανώς Αυτό θέματα” είναι εβδομαδιαία (και κάπως τυχαία) ματιά Jarrett Μπελίνι την κοινωνική-media trends.Though λέω ότι με πλήρη σεβασμό.
“Μόλις κάποιος τύπος” είναι συνήθως αυτός που σας βοηθά να διορθώσετε την μηχανή του γκαζόν. Ή φαίνεται μετά από το σκυλί σας. Ή μπορείτε δάνεια φορτηγό του ώστε να μπορείτε να πάτε να αγοράσετε Costco και 80 περιπτώσεις πουτίγκα και ίσως κάποια βουτιά αστακός
Έχω ανάγκες. Ένα φορτηγό θα ήταν χρήσιμη.
Αλλά ενώ ποτέ μεγαλύτερο μέρος του κόσμου πήρε να ικανοποιούν τον άνθρωπο,, τώρα χάρη στο Διαδίκτυο, αμέτρητες χιλιάδες γνωρίζουν το όνομά του. Και όλα αυτά γιατί από μία από τις μεγαλύτερες νεκρολογίες που έχει γραφτεί ποτέ.
Όταν Amanda Lewis κάθισε να ευλογούν ο πατέρας της δεν υπήρχε τρόπος που θα γνωρίζουν τα λόγια της θα πάει ιού. Σε γενικές γραμμές, νεκρολογίες δεν παίρνουν άγρια ​​περάσει γύρω σε απευθείας σύνδεση, για να έχουν την τάση γάτες έλλειψη.
Ποια Χάρι μισούσε.
Ο Χάρι αγαπούσε χόρτο-βάφονται του Mississippi State University καπέλο του μπέιζμπολ. ​​«Δεν θα ξέρετε τι συμβαίνει μέσα ιού,” Amanda είπε στην τοπική εφημερίδα The Sun Herald. «Αυτός θα το φανταζόταν ότι ήταν μια ασθένεια που συρρικνώθηκε, η οποία θα τον συγκινημένοι για να έχουμε μια άλλη ασθένεια στον κύριό πάνω από τους λαούς.”
Μετά από όλα, ο Χάρι δεν έχασε ποτέ σε «ανταγωνιστική ασθένειας.”
Έτσι, χιουμοριστικό και συγκινητικό Obit Amanda για τον μπαμπά της εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλη την Facebook και άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, και οι αναγνώστες υποβλήθηκαν σε θεραπεία με υπέροχα συναισθήματα για τον άντρα που περιγράφεται ως μια foodie και καθάριος κομμό. Σε αυτό το πρώτο σημείο – ότι γι ‘αυτόν είναι μια foodie – Amanda σημειώνει τη συμμετοχή του στην Μπέικον Λέσχη μήνα.
Το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα αυτό θα πρέπει να δώσει σε όλους μας την ελπίδα.
Από την άλλη πλευρά, ο Χάρι αγαπούσε επίσης ένα ποτήρι μαρτίνι γεμάτο με βουτυρόγαλα, γαρνιρισμένο με ένα κομμάτι του cornbread, η οποία φαίνεται μάλλον παράξενο.
(Αυτό, λέει ο τύπος που τρώει ξηρά Ramen noodles).
Περίεργο ή όχι, Amanda πρόσθεσε ότι, “Ως ένα σημείο της υπερηφάνειας, που φιλοδοξούσε να θυμούνται κάθε γεύμα που είχε φάει τα τελευταία 80 χρόνια της ζωής του.”
Και όταν ήρθε η στιγμή να το ύφος, δεν υπήρχε ένας διάδρομος στον κόσμο που θα τον έχουν. Αν δεν ήταν, ας πούμε, ένα πραγματικό διάδρομο.
Η κόρη του Χάρι, Amanda, έγραψε νεκρολογία του. Σύντομα πήγε ιογενή στο διαδίκτυο “υπογραφή καθημερινή ματιά του ήταν όλα του:. Τσέπες Ένα απλό T-shirt σχεδιασμένο από τον οίκο μόδας Fruit of the Loom … μαύρο σήμα ελαστική μέση του σορτς φοριούνται πάνω από τον ομφαλό και πωλείται αποκλειστικά σε ο Σαμ στην εθνική οδό 49. ”
Αλλά το πιο σημαντικό, ο Χάρι αγαπούσε χόρτο-βάφονται του Mississippi State University καπέλο του μπέιζμπολ. Ήταν το είδος του πράγματος του.
Και, κατά κάποιο τρόπο, όταν κοιτάς πίσω στη ζωή ενός ανθρώπου, που ακούγεται καλύτερα από τον τρόπο, «Ναι, ο μπαμπάς ήταν πραγματικά σε Brooks Brothers.”
Όχι ότι υπάρχει τίποτα λάθος με Brooks Brothers – δεν υπάρχει – αλλά το είδος του αστείο τρόπο με τον οποίο, στο τέλος, κάτι σαν το χόρτο-χρωματισμένο καπέλο του μπέιζμπολ MSU φαίνεται να έχει σημασία.
Εφ ‘όσον δεν είναι πάρα πολύ ακαθάριστο.
“Ol ‘Wilbur ότι φορούσε ακριβώς το ίδιο εσώρουχο για 60 συνεχόμενα χρόνια. Ποτέ δεν πλένονται. Θα μπορούσατε να τον μυρίσει από το Tucson.”
Ναι, ακριβώς όπως το καπέλο, Χάρι απολαμβάνουν τα απλά πράγματα στη ζωή, και είχε απίστευτη περιπλάνησης για τον φυσικό κόσμο γύρω του. Amanda έγραψε ότι ο πατέρας της ταξίδεψε εκτενώς.
«Αυτός έμεινε μόνο στα καλύτερα κάμπινγκ ποιότητας ΑΑΑ», η Obit διαβάζει. “Πολλά χρόνια αργότερα αγόρασε ένα μεταχειρισμένο pop-up camper για την οικογένειά του να ταξιδεύουν με στυλ, το οποίο χάλασε τις κόρες του για τη ζωή.”
Αλλά υπήρχαν πράγματα που ο Χάρι δεν ήθελε. Εκτός από γάτες, και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να σταθεί “Law & Order”, Martha Stewart, και η θερινή ώρα.
Κόρη: “. Μπαμπάς μου ήταν το πιο αυθεντικό πρόσωπο που έχω γνωρίσει ποτέ” Για το τελευταίο, Amanda φρόντισε να επισημάνει, «Δεν είναι απώλεια για την οικογένειά του που πέθανε την ίδια ημέρα ότι θα έπρεπε να αναπηδήσει ρολόι του προς τα εμπρός. Αυτό μπορεί μόνο να θεωρηθεί ως τελική διαμαρτυρία του. ”
Το σύνολο νεκρολογία είναι γεμάτη με μικρά διαμαντάκια όπως αυτές, και δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να γράψω εδώ που θα το κάνει οποιαδήποτε δικαιοσύνη. Πρέπει απλά να το διαβάσετε για τον εαυτό σας. Είναι λαμπρό.
Όταν Έστειλα e-mail ζητώντας Amanda για τις φωτογραφίες του πατέρα της, μου έγραψε πίσω και είπε: «Όλο αυτό το πράγμα είναι σουρεαλιστικό. Μπαμπάς μου ήταν το πιο αυθεντικό πρόσωπο που έχω γνωρίσει ποτέ. Μου γαργαλάει ότι αυτό Κάθε άνθρωπος έχει απήχηση με τόσους πολλούς ανθρώπους . ”
Και το συμπέρασμα της νεκρολογία του, Amanda ελπίδα Κάθε άνθρωπος ο πατέρας της θα μπορούσε να έχει απήχηση, ίσως λίγο περισσότερο. Τελειώνει με μια έκκληση.
“Τέλος, η οικογένεια ζητά προς τιμήν του Harry που γράφετε Κογκρέσσου σας και να ζητήσετε την κατάργηση του θερινή ώρα. Χάρι ήθελε ο καθένας να πάρει πίσω την ώρα του Κυρίου.”
Φυσικά, οι πολιτικοί Ουάσιγκτον μάλλον δεν θα ακούσετε κανένα διαμαρτυρίες στο όνομα του Χάρι.
Ήταν απλώς ένας τύπος από Λονγκ Μπιτς, Μισισιπής

Leave a Reply