Ο τύπος που έσωσε τα κουνελάκια

Αυτή είναι μια ιστορία για έναν άντρα που έσωσε ένα μάτσο κουνελάκια μωρό, τότε δημοσιεύτηκε η ιστορία σε απευθείας σύνδεση ελπιδοφόρα άλλοι άνθρωποι θα αρέσει.

Boy έκαναν ποτέ. Οι άνθρωποι awwww’d τόσο σκληρά στο Facebook ιστορία του μοιράστηκαν περισσότερα από 9.000 φορές. Redditors δημοσιεύτηκε πολλές προτάσεις γάμου. Βίντεο του στο YouTube έχουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. Πάνω από όλα ένα μάτσο κουνέλια τόσο μικρά που δεν συμπλήρωσε ακόμη και την παλάμη του χεριού του.
Joshua Bisnar είναι τακτικός χρήστης του κοινωνικού Reddit χώρο των μέσων ενημέρωσης. Είναι επίσης ένας ενεργός-καθήκοντος Ναυτικό Νοσοκομείο Corpsman. Κρίνοντας αποκλειστικά από προηγούμενες θέσεις Reddit του, θα μπορούσε εύκολα να καταλήξει στο συμπέρασμα που εκτελεί τακτικά καλές πράξεις, διασώζει μικροσκοπικά πλάσματα και παίρνει τα μέρη του ταχυδρομείου ανεμιστήρα. Σας αρέσει αυτό το ένα από ένα δεύτερο-γκρέιντερ που ονομάζεται “Kenz” που έγραψε για μήνα πριν, “Σίγουρα είναι καταπληκτικό …. Σας θησαυρό πολύ.”
Kenz, μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό μας.
Bisnar πρώτη πήρε την προσοχή μας, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν διάσωση του τέσσερα ορφανά κουνέλια έκανε την πρώτη σελίδα της Reddit. Εισάγει την ιστορία με αυτόν τον τρόπο:
«Ζω στο Camp Pendleton, Καλιφόρνια. Και όπως ήμουν τσουγκράνα το γήπεδο βόλεϊ στο στρατώνα βρήκα ένα νεκρό κουνέλι (σε ​​πλήρη ανάπτυξη). Όπως συνέχισε τσουγκράνα βρήκα μια μικρή τρύπα με 4 μικροσκοπικό μικρό κουνέλια σε αυτό. Άρπαξα ένα box θέσει μερικά παλιά πουκάμισα σε αυτό και πήρε τα κουνελάκια. έχω ερευνήσει το πώς να τα αυξήσουμε και ό, τι να τους ταΐσει. Έκανα ένα ωραίο κουτί για να ζήσουν σε ένα μπουκάλι και τους τροφή μέχρι που θα μπορούσε [απογαλακτιστεί] να φάνε τα τοπικά τρόφιμα. Μετά από δυο μήνες που τους έφερε σε ένα διάσωσης άγριων ζώων, επειδή είχαν αρχίσει να πηδούν έξω από το κουτί τους. Ήταν μια πολύ σκληρή δουλειά, αλλά μου άρεσε η λαγουδάκια …. ”
Μήπως αισθάνεσαι; Νιώσατε παγωμένη τήξη της καρδιάς σας;
Για δύο μήνες που τρέφονται μικρά πλάσματα πολλές φορές την ημέρα χρησιμοποιώντας ένα σταγονόμετρο. Μόλις τα κουνελάκια ήταν αρκετά μεγάλη για να ξεκινήσει το άλμα έξω από το κουτί, τους πήγε σε ένα κοντινό καταφύγιο άγριας ζωής. «Ήταν μια θλιβερή ημέρα», είπε. «Δεν είμαι σίγουρος τι κάνουν τώρα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι αγωνίζονται για να αποκρούσουν τα κογιότ με τα γλυκά σπαθιά και πανοπλίες έκανα τους και να ζουν το όνειρο στο Orange County τρώει τα πιο φρέσκα χόρτα και πληρούν όλα τα είδη των σέξι κορίτσι κουνελάκια. ”
Όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη διαδικτυακή φήμη του, αστειεύτηκε, “Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι η φήμη είναι να πάρει στο κεφάλι μου. Έχω κόψει τους φίλους και την οικογένειά μου μακριά, με ρωτάνε για τα χρήματα. Βλέπω τον εαυτό μου ως ένα Ο Θεός στους άνδρες! ”
Ηθοποιός Kristen Chenoweth δίνει τα ζώα μια φωνή
Κατά τη διάρκεια περίπου επτά μηνών περιοδεία Bisnar στο Αφγανιστάν το 2012, που δημοσιεύτηκε φωτογραφίες από γατάκια που έσωσε και ένα από ένα μικροσκοπικό βάτραχο που το παρατσούκλι «σούπας».
Αλλά, όπως ένας γιατρός αναπτυχθεί με τους πεζοναύτες, είχε επίσης το μερίδιό του τραύματος. Σε ένα μήνυμα που περιγράφει τη μυρωδιά της καμένης σάρκας και του αίματος, όταν ένας άνθρωπος τραυματίστηκε από IED, «Ποτέ δεν θα ξεχάσω», έγραψε.
«Είχαμε μια σειρά από ασθενείς πεθαίνουν σε μας κυρίως λόγω της μαζικής αιμορραγία, πριν να έρθουν σε εμάς», είπε. Αυτό δεν τον έχει αποθαρρύνει από την επιδίωξη μιας σταδιοδρομίας στον τομέα της ιατρικής, κάτι που ελπίζει να ολοκληρώσει όταν φεύγει από το στρατό σε περίπου 18 μήνες.
Bisnar δήλωσε στο CNN ότι είναι ήδη μια εξερχόμενη ζώο-εραστή, πρόθυμοι να μιλούν σε αγνώστους από τότε που ήταν παιδί. Και συγγνώμη Internet, λέει επίσης ότι τρώει κρέας.
Όσο για ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε από τους άνδρες ή οι γυναίκες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την Bisnar συνάντηση, λέει ότι θα ήθελαν να ανταποκριθούν στις νέες τους φίλους, αλλά δεν είναι αρκετά ξέρουν πώς να πάνε για αυτό.
«Δεν μπορώ ακριβώς να πάτε στο YouTube και να είναι όπως,« Hey babe, είπατε ότι θέλετε να παντρευτείτε οπότε ας κάνουμε αυτό το καταραμένο πράγμα. ”
Ό, τι κάνει το επόμενο, θα πρέπει να ψάχνει για ενημερώσεις στο Reddit.

Leave a Reply