Οικονομικά Κοιτάξτε Tesla: καινοτομία ποτέ χαζή και κεφαλαίων αφρό Qi

Έχουμε την ανησυχία του για την άνοδο των αναδυόμενων επιστημονική και τεχνολογική δύναμη, έχουν συζητηθεί αρκετά, ενώ μοντέρνο πράγμα Tesla, 5 τιμή της μετοχής στις 29 Μαΐου με την έναρξη αυξήθηκε 225%, τότε που συγκλόνισε ολόκληρο τον κλάδο του κεφαλαίου. Διεθνή μέσα από πολλές επιστημονικές και τεχνολογικές πτυχές παρατηρήθηκαν για tesla, επιδοκιμάστηκε από το κοινό, τιτάνιο μέσα ενημέρωσης, επίσης πρόθυμη να συνεχίσει στον τομέα των Οικονομικών, που ειδικεύονται στην απόδοση του κεφαλαίου του Tesla για να κάνουμε περισσότερα ανατομία, ως εκ τούτου αυτό το άρθρο.
Ο συγγραφέας έχει την ανησυχία του για το Διαδίκτυο ως μεταβολή των μαθηματικών οικονομολόγοι Simon ταπεινή, αλλά και τιτάνιο, όταν η πρώτη ομάδα των on-line μέσα ενημέρωσης, ένας από τους συγγραφείς.
Κατά το πρώτο τρίμηνο Tesla (Tesla) Motors (NASDAQ: TSLA) ανακοίνωσε την πρώτη τα κέρδη της από την δεκαετία, ακολουθούμενη από ηλεκτρικό αυτοκίνητο ναυαρχίδα μοντέλο της μοντέλα S κέρδισε το “Consumer Reports” από την ίδρυση της ονομαστικής το υψηλότερο, οι μετοχές της πέφτοντας τριαντάφυλλο, στις 29 Μαΐου χτύπησε $ 114,9 μεγάλη αύξηση του 225% σε σχέση με την αρχή, η κεφαλαιοποίηση των 12 δισ. δολαρίων, και οι ετήσιες πωλήσεις 1,6 εκατ. πολυτελή BMW κεφαλαιοποίηση της αγοράς αυτοκινήτου είναι τα 47 δις ευρώ. Σε Ιούλιο, μαζί με 90 δευτερόλεπτα να αντικαταστήσει την μπαταρία υπηρεσία ειδήσεων, Tesla απόθεμα περαιτέρω έσπρωξε αυξήθηκε 120 δολάρια σε υψηλά επίπεδα.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι το 2013 το ένα τέταρτο των συνολικών πωλήσεων της Tesla Model S το 4750, η Mercedes-Benz S-Class για το 54,3%, η BMW Σειρά 7 υπερδιπλασιάστηκε, έχει γίνει η βορειοαμερικανική μεγάλες πωλήσεις αυτοκινήτων πρωταθλητής πολυτελείας. Σε σχέση με τις αναμενόμενες πωλήσεις κατά την πρώτη δεκαετία του Tesla πραγματοποιηθέντα κέρδη. Tesla επιστολή προς τους μετόχους, είπε ότι το πρώτο τρίμηνο του 2013, όπως εξαιρουμένων των μη χρηματικών ένταλμα (πλην των μετρητών ένταλμα) και δικαιώματα προαίρεσης και άλλα αντικείμενα, τα λειτουργικά κέρδη των 1,500 εκατ. δολαρίων.
Σύμφωνα με τα πρότυπα GAAP (Γενικώς Αποδεκτές Λογιστικές Αρχές, GAAP), λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω παράγοντες ήταν 11 εκατομμύρια δολάρια. Τα λειτουργικά κέρδη κατά το προηγούμενο τρίμηνο σε τριμηνιαία βάση αύξηση 83% για 562 εκατ. $.
Tesla μετοχές περιζήτητα από τους επενδυτές, εκτός από την πρώτη δεκαετία από τα αναμενόμενα κέρδη και τις πωλήσεις, βασίζεται περισσότερο στην Tesla αυτοκίνητο επανάσταση των επενδυτών ηλεκτρικό ως αναμενόμενη θέση του οδηγού, ενώ το θρυλικό ιδρυτή Elon Musk της υποβάλλονται σε περαιτέρω τονίζουν το δυναμικό της για την επίτευξη πιο σημαντικές ανακαλύψεις.
Υψηλή αποτίμηση, με την καινοτομία
Μετοχές πάνω από $ 100, ένα κέρδος $ 11 εκατομμύρια τρίμηνο, σε τριμηνιαία πωλήσεις 4900, ποδηλασία τιμές σε περισσότερα από $ 100.000 γεννήθηκε στη Silicon Valley, Tesla πρόσφατα συμψηφίσει ένα παγκόσμιο σούπερ κυκλώνα, η παγκόσμια καταναλωτών και κεφαλαίου blitz αγοράς. Υπάρχουν ακόμη και οι επενδυτικές προβλέψεις ιδρυμάτων, των τιμών των μετοχών Tesla θα φθάσει τα $ 200, την αυτοκινητοβιομηχανία, το “μήλο”.
Tesla Αυτό ανεμοστρόβιλος επωφελείται περαιτέρω τις εγχώριες ηλεκτρικά οχήματα, βιομηχανία μπαταριών λιθίου. Μάιο, οδηγείται από την έννοια της Tesla, τα νέα οχήματα της ενέργειας της Κίνας αρχίζουν αποθέματα συνέχισαν ισχυρή, η καθολική ροές χρημάτων, BYD, Haima Motor, Valin Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία κατά το μήνα Μάιο αυξήθηκε περισσότερο από τέσσερα τοις εκατό, αντίστοιχα, μέχρι 46.93 %, 43,75%, 44,05%, 43,69%. 7 Ιουνίου, να επενδύσει 800 εκατομμύρια γιουάν για να εισέλθουν στον τομέα των μπαταριών λιθίου άνοιγμα Southeast σύντομα καταπατά όριο, ανέφερε τελικά 6,50 γουάν / μετοχή, αυξημένο κατά 9,98 τοις εκατό. Επίσης, εμφανίστηκε στη βιομηχανία μπαταριών λιθίου αναμένεται να βελτιώσει την αποδοτικότητά του, Jiang κινητήρα, Gan Feng Li, Tian Qi Li, Li Wei δισ. ευρώ, Desai μπαταρίες ράλι των αποθεμάτων κορυφή.
Ωστόσο, η αιφνιδιαστική επίθεση δεν μπορεί να καλύψει έως και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Tesla πωλήσεις των επιχειρήσεων δεν ήταν ποτέ κερδοφόρα πραγματικότητα. Ένα τρίμηνο τα κέρδη μπορεί να δει πέρα ​​από πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων, αυτοκινήτων μηδενικών εκπομπών στόχους (ZEV), οι πωλήσεις των $ 68 εκατομμύρια δολάρια, αντιπροσωπεύοντας το 12% των συνολικών εσόδων. Εν ολίγοις, εάν η ZEV μείον 68 εκατομμύρια έσοδα, στηριζόμενη αποκλειστικά και μόνο για τα κέρδη του Model S πώληση, Tesla είναι ακόμα σε μια απώλεια για το πρώτο τρίμηνο. Η φύση της επιδότησης της κυβέρνησης θα τερματιστεί στο τέλος των εσόδων Tesla θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο. Εν τω μεταξύ, ο Tesla στις πωλήσεις αντιμετωπίζει, επίσης, δεν είναι μικρό πρόκληση: πολλές πολιτείες της Βόρειας Αμερικής Automobile Dealers Association ξεκίνησε τις εργασίες της στα εν λόγω κράτη απαγορεύουν direct-to-user πωλήσεις των αυτοκινήτων.
Deutsche Bank, αν και δίνεται Tesla Motors HOLD βαθμολογία, αλλά μόνο 35 δολάρια την τιμή-στόχο για την αιτιολογία ότι “Τέσλα, αν και ισχυρή ροή παραγγελιών για το τρίμηνο, αλλά για την επίτευξη βιώσιμης κερδοφορίας εξακολουθεί να είναι πολύ μακριά, ένα μεγάλο μέρος της τρέχουσας τιμής της μετοχής στα ύψη λόγος δεν είναι να προωθήσει τα θεμελιώδη στοιχεία της εταιρείας, αλλά για τεχνικούς λόγους η χρηματιστηριακή αγορά, όπως οι ανοικτές πωλήσεις μετοχών είναι πολύ περιορισμένη ρευστότητα + + κόστος δανεισμού δανεισμού αυξήσουν τα αποτελέσματα. ”
Το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, Ελβετία, καθηγητής Didier Sornette στην ίδια τιμή που Tesla υψηλή αποτίμηση της κατάστασης, επισημαίνοντας ότι Tesla τελευταίους δύο μήνες η συνεχής αύξηση των αποθεμάτων είναι ένα τυπικό φούσκα. Με βάση την ανάλυση της θεωρίας πολυπλοκότητας και log-περιοδική μοντέλο ισχύ του νόμου (Log Περιοδική νόμο δύναμης) υπολογισμούς, διαπίστωσαν ότι η απόδοση των μετοχών Tesla αυξάνεται ταχύτερα από ό, τι εκθετική αυξητική τάση, το υλικό περιέχει μια αυτοτροφοδοτούμενη θετική συμπεριφορά ανατροφοδότηση.
Καθηγητής Didier μεταβολές των τιμών Sornette στις χρηματοπιστωτικές αγορές είναι η αυτο-οργάνωση συμπεριφοράς των πολύπλοκων συστημάτων, επισημαίνοντας τη θετική συμπεριφορά ανατροφοδότηση σχετικά με τις αλλαγές στις τιμές των περιουσιακών στοιχείων έχει σημαντική και βαθιά έννοια, και ως εκ τούτου την ανάπτυξη των log-περιοδική μοντέλο ισχύ του νόμου διερευνήσει τις αλλαγές στις οικονομικές φούσκες και επηρεάζονται.
Προφανώς, ως αποδιοργανωτική τεχνολογία, “έξυπνο χρήμα” αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά την αξία αυτής της τεχνολογίας και τις προοπτικές, σε συνδυασμό με την εισροή κεφαλαίων για να ωθήσει τις τιμές υψηλότερα και να προωθήσει την πιστωτική επέκταση του, και να προωθήσει την επέκταση της τεχνολογίας για την παραγωγή. Τα υψηλής απόδοσης, υψηλής απόδοσης προοπτικές, προσελκύοντας έτσι οι επενδυτές γνωρίζουν γιατί η εισαγωγή αυτή τεχνολογία, η περαιτέρω αύξηση της ζήτησης για το απόθεμα για την προώθηση των μετοχών της αυξήθηκε, και ούτω καθεξής ότι η επένδυση (μηχανές) και η τιμή της μετοχής μεταξύ εκείνων σχηματισμό της κλασσικής αλληλεπίδρασης της θετικής ανάδρασης. Προς το παρόν, η αγορά δεν είναι πλέον αντικατοπτρίζεται στην δυνητική αξία της αυτήν την επανάσταση της τεχνολογίας, αλλά οι προσδοκίες των επενδυτών για την αύξηση της αξίας αυτής της τεχνολογίας είναι ότι ένας επενδυτής στην αγορά / τεχνική ζωικά πνεύματα προοπτικές: υψηλή αποτίμηση του περιουσιακού στοιχείου φούσκα των τιμών που έχει σχηματιστεί.
Προφανώς, ο Tesla ως ηγέτης στα ηλεκτρικά οχήματα, και το πρώτο τρίμηνο τα κέρδη της με υψηλής ποιότητας μοντέλα ναυαρχίδα για τους ανθρώπους σε ένα καλύτερο όραμα για το μέλλον των ηλεκτρικών οχημάτων, με αποτέλεσμα οι τιμές των μετοχών συνεχίζουν να αυξάνονται, ενώ το καλύτερο της χαλάρωσης της νομισματικής πολιτικής περιβάλλον και να συνεχίσει να εξαπλωθεί η καλή είδηση, και την περαιτέρω επιβεβαίωση του λαού το συμπέρασμα αυτό, συνέχισε να αυξήσει αυτό το επενδυτικών θέσεων. Προφανώς, μια τέτοια κύκλος φέρνει ραγδαία άνοδος των τιμών των μετοχών θα κάνει κάποιες επενδύσεις / μηχάνημα που παρήγαγε μια στιγμή του πανικού και να φύγει.
Έτσι, με όλα καλούνται να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους, των τιμών των μετοχών του Tesla που εμφανίζεται μετά την άλλη μειώθηκε τον Ιούνιο, η σωρευτική μείωση ήταν μεγαλύτερη από 14%. Με την 21 Ιουνίου Tesla αιτήματα των μπαταριών επιτεύγματα της τεχνολογίας αντικατάστασης: Elon Musk βρισκόταν πάνω στη σκηνή, δίπλα στους ιδιοκτήτες σταθμό για να αποδείξει πόσο μεγάλη πάνω από 90 δευτερόλεπτα μέσα σε μια καλή αντικατάσταση της μπαταρίας ενός Model S, η οποία ένα χρόνο για να γεμίσει περίπου μισό δεξαμενή του αερίου.
Το πλήρες φάσμα του μάρκετινγκ για την προώθηση των μετοχών της αποδεικνύει για άλλη μια φορά ανακτήσει την ορμή με μια νέα υψηλά, συνέχισε να αποδεικνύει πέρα ​​από εκθετική αύξηση. Ωστόσο, Elon Musk, επίσης, ειλικρινά δεν είστε σίγουροι σε μελλοντικά μοντέλα περιλαμβάνουν αντικατάσταση της μπαταρίας σχεδιασμό άλλα λόγια, αυτή η τεχνολογία είναι κάτι περισσότερο από μια υπηρεσία για την απόκτηση των καταναλωτών διάταξης εμπιστοσύνη παρά τις τεχνολογικές καινοτομίες.
Χορεύοντας με αφρό
Περιττό να πούμε ότι, Tesla Motors ηλεκτρικό όχημα για την προώθηση της ανάπτυξης της συγκριτικής αξιολόγησης των επιπτώσεων των συγκρίσιμων μοντέλο της S στο T μοντέλο της Ford Motor Company, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει κοσμοϊστορική σημασία. Για το λόγο αυτό, αυτή η σημαντική ανακάλυψη φέρνει αισιοδοξία εξαιρετικά μεταδοτική, που επλήγησαν περισσότερο από τα αποθέματα Σαγκάη και Shenzhen αυξήθηκε σημαντικά το Μάιο και τον Ιούνιο, BYD, Desai μπαταρία, Li Wei δισ. πολλές άλλες ηλεκτρικές αυτοκίνητα, λιθίου σχετίζονται με τα αποθέματα δεν είναι ακόμη ένα νέο υψηλό.
Οι άνθρωποι δεν συνειδητά επικείμενη Tornado Tesla με το iPhone της Apple, iPad επίδραση σε σύγκριση με ότι με τη μείωση της Tesla Motors χρόνος φόρτισης, η αύξηση χιλιόμετρα και το κόστος μείωσης, το μερίδιο αγοράς της, καθώς και τη γέννηση της ζήτησης ηλεκτρικής οχήματος για το διάστημα δεν πρέπει να αγνοηθεί. Για το λόγο αυτό, έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι είτε η αγορά των ΗΠΑ ή η αγορά της Σαγκάης και της Σενζέν, Tesla δεν είναι πλέον μια αντανάκλαση της δυνητικής αξίας της αυτήν την επανάσταση της τεχνολογίας, αλλά οι προσδοκίες των επενδυτών για την αύξηση της αξίας της εν λόγω τεχνολογίας.
Ως εκ τούτου, ερευνήσαμε αντίθεση με την Tesla και Desai μπαταρία, Li Wei δισ. δείκτη τιμών λιθίου και των σχετικών τάσεων κατά την ίδια περίοδο. Μέσα από την log-περιοδική μοντέλο νόμο δύναμης, διαπιστώσαμε ότι οι τιμές των μετοχών ή δεικτών έχουν δείξει σημαντική θετική συμπεριφορά ανατροφοδότησης, περαιτέρω επιβεβαίωση του καθηγητή Didier αποφάσεις Sornette Tesla τάση των τιμών. Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι το νωρίτερο το τέλος του Ιουλίου, η τιμή αγοράς είναι περίπου η μελλοντική τάση για την Tesla έχουν την τάση να προβεί σε κρίσεις και την πλαστογράφηση. Ενώ Desai μπαταρία, Li Wei δισ. ευρώ, τα μοντέλα BYD δείχνουν επίσης ότι οι εν λόγω δοκιμές απέδειξαν πέραν της αύξησης του δείκτη τιμών των μετοχών, η οποία μπορεί να συμβεί στα μέσα Ιουλίου την περιοδική αναστροφή της τάσης.
Από θεμελιώδη άποψη, ολόκληρη η πλάκα λιθίου έως και 95 φορές λόγος τιμής προς κέρδη επιβεβαίωσε περαιτέρω υψηλής αποτίμησης του κράτους. Προφανώς, αφού η πλειοψηφία των επενδυτών έχουν επίγνωση αυτής της θετικής διαδικασίας ανατροφοδότησης (φαύλος κύκλος) δεν μπορεί να διατηρηθεί ταυτόχρονα θα είναι η εμφάνιση μιας παρτίδας των πωλήσεων, η αγορά είναι πιθανό να εμφανίζουν πολύ ασταθής, όπως “το περπάτημα σε τεντωμένο σχοινί” σε γενικές γραμμές, έναν υπαινιγμό της διαταραχής επίπτωση (κακά νέα), θα έχει ως αποτέλεσμα την τιμή της μετοχής διαταραχή διαταραχή κατάρρευσης ή ακόμα και το στυλ πτώση.
Έτσι, πιστεύουμε ότι με την τιμή της μετοχής Σαγκάη και Shenzhen της Tesla αποθέματα έννοια Tesla έχουν δείξει μια ισχυρή χαρακτηριστικά αφρού, βραχυπρόθεσμη τάση της εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους ανθρώπους σχετικά με το μέλλον των ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να είναι πνεύματα των ζώων. Tesla κυκλώνα έφερε τίποτα, αλλά οι άνθρωποι για ένα καλύτερο όραμα για το μέλλον των ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ η αγορά για την ανησυχία έννοια Tesla είναι η πρωτεύουσα της τεχνολογίας ηλεκτρικών οχημάτων και η δημοτικότητα του καλύτερη διαφήμιση για μελλοντικές τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες της φυλές, συσσωρεύονται περισσότερους πόρους.
Ποιο είναι το μέλλον μπορεί να αναμένεται;
Σήμερα, κύριος λόγος Tesla Model S για την επιτυχία αποδίδεται σε περισσότερα από 200 μίλια της μίλια και δαπανηρή μπαταρία του αυτοκινήτου. Προφανώς, η απόδοση των μπαταριών λιθίου θα περιορίσει Tesla μπορεί να πάει μακριά στο μέλλον, «αχίλλειος πτέρνα».
Αν και υπάρχουν πολλές κυβερνήσεις στον κόσμο, τα πανεπιστήμια και τις επιχειρήσεις να επενδύσουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια της τεχνολογίας των μπαταριών λιθίου, προκειμένου να λύσει το σύστημα διαχείρισης μπαταριών, περιορισμένης χωρητικότητας, η ομοιομορφία, οι χρόνοι του κύκλου, θερμική σταθερότητα, και πολλά άλλα σημεία συμφόρησης, αλλά και ο χρόνος που απαιτείται για τη διαδικασία αυτή πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο.
Επικεφαλής της GE Global Battery Systems Bill Wallace ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας μέσα στα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν περίπου 20% της αύξησης, ωστόσο, η τάση αυτή τεχνολογία είναι δύσκολο να μειωθεί το κόστος της μπαταρίας έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο. Ως εκ τούτου, ο συνδυασμός με την Σαγκάη και Shenzhen Tesla “Tesla” έννοια αποθέματα τάση της τιμής της μετοχής, πιστεύουμε ότι Tesla τιμών των μετοχών και των επιπτώσεών της έχει αποδείξει τις προσδοκίες των μελλοντικών προοπτικών, είναι χαρακτηριστικό των φούσκες. Ως εκ τούτου, σε σύντομο χρονικό διάστημα, Tesla και των συναφών της «έννοιας της Tesla” ο κίνδυνος μιας απότομης διόρθωσης μετοχών στην ύπαρξη.
Ωστόσο, ειδικά σε μακροπρόθεσμη βάση ηλεκτρική μπαταρία επαναστατική τεχνολογία των οχημάτων θα φέρει πιθανότατα μεγάλη ευκολία που θα αλλάξει ριζικά τους ανθρώπους ενεργειακές εφαρμογές τρόπο. Ως εκ τούτου, μαζί με την επόμενη επανάσταση στην τεχνολογία μπαταρία λιθίου, Tesla και η τιμή της μετοχής της θα είναι πολύ φαντασία. Michael Porter έχει επισημάνει ότι «η τεχνολογική αλλαγή από μόνη της δεν είναι σημαντική, αλλά αν η τεχνολογία επηρεάζει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και τη δομή της βιομηχανίας, καθίσταται ζωτικής σημασίας της.”
Έλεγχος γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon (NASDAQ: AMZN) την ανάπτυξη και τις μεταβολές των τιμών, μπορεί να είμαστε σε θέση να καταλάβει μια άλλη διάσταση της τεχνολογικής καινοτομίας και των επιπτώσεων της αλλαγής.
Στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού, της τεχνολογίας των πληροφοριών και της ενέργειας επανάσταση της τεχνολογίας είναι το κοινωνικό πολιτισμό και την πρόοδο και την εξέλιξη των δύο σημαντικά σημεία: από την αρχική φωτιά και το χαρτί, με την εφεύρεση της τυπογραφίας και τις εφαρμογές ατμομηχανή, με την εφεύρεση του κώδικα Μορς και το τηλέφωνο και μεγάλης κλίμακας εφαρμογή των ηλεκτρικών, είναι όλα ριζικά αλλάξει και να ανατρέψει τον τρόπο της ζωής των ανθρώπων.
Amazon είναι το πρώτο B2C e-commerce εταιρείες του κόσμου από τον Jeffrey Bezos ιδρύθηκε το 1995 και είναι εισηγμένη στο NASDAQ το 1997, Μετά από 18 χρόνια ανάπτυξης, το 2012 οι συνολικές πωλήσεις της Amazon ήταν 61 δισεκατομμύρια δολάρια, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς μέχρι $ 120 δισεκατομμυρίων κέρδη για τους δώδεκα μήνες έως 3000. Από την εισαγωγή, τιμή της μετοχής της Amazon που έχει διατηρήσει μια υψηλή αποτίμηση της κατάστασης. Το 1999, η απώλεια έως και 350 εκατομμύρια δολάρια από το Amazon στο “φούσκας του Internet” τρέλα κάτω από την επίδραση των αποθεμάτων στα 600 έως 1400 δολάρια (δικαίωμα εκ νέου τιμή) κυμάνθηκε μεταξύ.
Και σε 2000 μαζί με το «φούσκας του Internet” σε ξεθωριασμένα, τιμή της μετοχής της Amazon έχει αποφορτιστεί σε όλη τη διαδρομή, τόσο χαμηλά όσο $ 66 (δικαίωμα εκ νέου τιμή), η σωρευτική μείωση του 95%. Experience “Internet φούσκα” πόνοι της γέννας, η σταδιακή βελτίωση των εσόδων της Amazon, τα λειτουργικά έσοδα από το 2002 να αυξηθεί σε $ 3,9 δισεκατομμύρια ευρώ το 2012 σε 61.000 εκατομμύρια δολάρια, με μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης σύνθετων άνω του 30%, ενώ το σύνολο των κοινωνικών λιανικών πωλήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσο ανάπτυξης κάτω του 5%, η λιανική γίγαντας Wal-Mart, ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης της μόνο το 7,3%.
Ως εκ τούτου, τιμή της μετοχής της Amazon έχει έφθασε στο απόγειό της, σταδιακά σταθερά αυξανόμενες τιμές, ακόμα και αν 2012 καθαρή απώλεια των 39 εκατ. $, οι μετοχές της έχουν καλές επιδόσεις το 2013, περίπου $ 3000 (εκ νέου) σοκ πλατφόρμα. Η διαδικασία αυτή, δεν είναι μόνο η Amazon σε απευθείας σύνδεση διάρθρωση του κόστους των πωλήσεων, την εμπειρία των υπηρεσιών καλύτερα από τις παραδοσιακές επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλλά και ωφελήθηκε τα μέγιστα τα τελευταία δέκα χρόνια, “Internet δημογραφικό μέρισμα»: την παγκόσμια χρήστες του Διαδικτύου από το 1999, υπήρχαν μόνο Τα 200 εκατομμύρια ανθρώπους να αυξηθεί σε 2,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι τώρα σούπερ.
Η ταχεία αύξηση των χρηστών του Διαδικτύου και των χρηστών αγοραστικές συνήθειες αλλάζουν την προώθηση της Amazon, Taobao, Alibaba, κλπ. Η ταχεία ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στις επιχειρήσεις. Και με τις προόδους στην τεχνολογία των δικτύων και της καινοτομίας, η Amazon εμφανίστηκε επίσης επαναληπτική αλλαγή, από ένα απλό σε απευθείας σύνδεση λιανικής γίγαντας σταδιακά μετατρέπεται σε cloud computing, μεγάλο ηγέτη υπηρεσίες δεδομένων, και αυτά είναι επίσης ευφάνταστη μπλε του ωκεανού. Γι ‘αυτό, με δεδομένη την αγορά μέχρι τα κέρδη 3000 αποτίμηση Amazon.
Για Tesla, με την φόρτιση του δικτύου (Network Υπερπλήρωση) κατασκευή και η κάλυψη θα επιτρέψει Tesla Motors να έχουν μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση, επιτρέποντας Tesla Motors Yimapingchuan Ben οδήγησε από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη. Αυτά υποστήριξη των υποδομών και την αύξηση των πωλήσεων υπηρεσιών διάταξη Tesla θα παράσχει ισχυρή υποστήριξη, βοήθεια Tesla Motors από την τρέχουσα θέση της μάζας, και την περαιτέρω επέκταση των εσόδων. Σε αυτή τη βάση, μαζί με τη δυνατότητα της προόδου και τεχνολογικά επιτεύγματα, όπως η συντόμευση του χρόνου φόρτισης, η μπαταρία ανάπτυξη ικανοτήτων και τη δική βελτίωση της απόδοσης της εταιρείας Tesla της παραγωγής, Tesla κάποια στιγμή στο μέλλον τα ηλεκτρικά οχήματα θα είναι μια ισχυρή ισχυρός ηγέτης.
Εν τω μεταξύ, δεν είναι μόνο δημοφιλής S μοντέλο της, το μοντέλο X έννοια αυτοκίνητο έχει επίσης μια εκθαμβωτική απόδοση, δείχνει περαιτέρω ότι η Tesla μπορεί να ανατρέψει τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Και με τις παραδοσιακές εταιρείες αυτοκινήτων, όπως η GE, η Ford, κ.λπ. στα συστήματα διαχείρισης ενέργειας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, τη συνεργασία του σχεδιασμού με τη Google και άλλες περιοχές στο έξυπνο αυτοκίνητο πιθανή συνεργασία, καθώς και ένα μοναδικό σύνολο της βιομηχανίας μοντέλο παροχής υπηρεσιών, όλα δείχνουν ότι η Tesla μελλοντική εμφάνιση της επαναληπτικής εφικτή την καινοτομία. Tesla Motors μπορεί να βιώσει το βάπτισμα της φούσκας του κεφαλαίου, Phoenix Nirvana γίνει ένας πραγματικός βασιλιάς, απλώς να περιμένουν για την ώρα να το δοκιμάσετε.

Leave a Reply